Şimdi Ara

Carrefour'da Fıstıklı Baklavanın kilosu 10 Cevızlı baklavanın kılosu 8 ytl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tam bir tatlı hastası olarak istanbul'un en lüks lokantalarında bile baklava yedim. yeri geldi, pis boğazım için 40 lira bayıldığım oldu. neredeyse bütün tanınmış baklavacıların baklavalarını tatmışımdır herhalde. benim oturduğum semt şişli ve birçok yerde pastahane var. sürekli yarımşar kilo alarak test ederim. mesela geçen gün bir pastahane buldum. adamlar 12 liraya harika baklavalar yapıyorlar. aynı kalitedeki bir tatlılın lüks baklavacılardaki fiyatı 25 lira civarı. deneme yanılma yöntemiyle, yarımşar kilo alarak pastahanaleri test edin. mutlaka ucuza, iyi baklava satan bir yer bulacaksınız. ben senelerce tanınmış baklavacılara servet yatırdım adeta. siz de aynı hataya düşmeyin, çevrenizdeki pastahaneleri araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 15 Eylül 2009; 14:19:30 >

Çin atasözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

arkadaşlar tam bir tatlı hastası olarak istanbul'un en lüks lokantalarında bile baklava yedim. yeri geldi, pis boğazım için 40 lira bayıldığım oldu. neredeyse bütün tanınmış baklavacıların baklavalarını tatmışımdır herhalde. benim oturduğum semt şişli ve birçok yerde pastahane var. sürekli yarımşar kilo alarak test ederim. mesela geçen gün bir pastahane buldum. adamlar 12 liraya harika baklavalar yapıyorlar. aynı kalitedeki bir tatlılın lüks baklavacılardaki fiyatı 25 lira civarı. deneme yanılma yöntemiyle, yarımşar kilo alarak pastahanaleri test edin. mutlaka ucuza, iyi baklava satan bir yer bulacaksınız. ben senelerce tanınmış baklavacılara servet yatırdım adeta. siz de aynı hataya düşmeyin, çevrenizdeki pastahaneleri araştırın.

enteresan gerçekten...

aynı şekilde ankara için tavsiyede bulunabilecek bir arkadaş var mı acaba?

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p

• Beyler "Baklava" Antep işi/usulü vede "adam gibi hakkını" veren yerden alırsanız fiyatı 28/35 arasıdır(Fıstıklı Dürüm hariç)

Bu fiyat bana görede pahalı!! en fazla 25 kağıdı geçmemelidir ama durum bu maalesef!!

Bilmem ne oğlu v.s hikaye,fiyatlar çok pahalı hemde çok,Türkiye de normal bir insan günde 1 Kg Baklava parasıda kazanamıyor ayrıca

Yani tadı mükemmel v.s ama birde işin maddi yönü var ve herkesi düşünmek gerekir konuşurken! onun üstüne tanımam-bunun üstüne tanımam
    v.s bunlar sadece "slogan"

Ancak halktanda hiç bir tepkide yoktur!millet gidip Güllüoğlu önünde yarım saat bekleyip Baklava alıyor yawhani beleş verseler amenna!!!
    Ben çok uzun yıllar o bölgede çalıştığım için Karaköy Güllüğlu günde defelarca önünden geçtiğim yerdir,illet olurdum insanların kuyrukta hele hele
    Ramazanda o kadar süre kuyrukta beklemelerine ve hiç almazdım o zaman,ama hiç kalabalık yoksa arada tabiki alırdım,yani hem para vereceksiniz
    üstelik "kazık" birde yarım saat v.s bekleyeceksin hadi yaw sende,ve hiç bir zamanda beklemedim,zaten arada sırada alırdım evdekilerin tantanasına
    ülen elli defa önünde geçiyon,yarım kilo Şöbiyet getirmeyon derlerdi

Elbette garibanı ve durumu olmayanlarıda düşünmek gerekiyor adam gidipte 1Kg su 35 kağıda "bilmem ne oğlu baklavası" alacak değil ya!!
    Eminönün den,Küçükpazar dan gidecek motoru Bozanda olsa 8/10 kağıda tatlı alacak bu kadar basit!
    ++

Beyler bende tatlıyı çok severim size tavsiyem şimdilerde bütün Marketlerde satılan 500/750/1000gr lık paketlerde olan hazır Baklava hamurları vardır,
    biz Antalya ya geldikten sonra neredeyse hiç dışardan tatlı almadık,Hanım bu hazır Baklava hamurunda valla süper Baklava/Sarıburma v.s yapıyor,elide
    alıştı gari hatta arada bende yapıyomkesinlikle çok kolay;sadece biraz el mahareti/tecrübe istiyor ve zaman içinde süper netice alıyorsunuz!
    deneyin lütfen+

Yağı kafanıza göre bildiğiniz türden ve ne olduğunu bilerek kullanıyorsunuz;biz ağırlık olarak Zeytinyağı/Tuzsuz Tereyağı kullanıyoruz,tam Mide dostu oluyor,
    Şeker harbi şeker!!!Bol Fıstıklı yada ne koyarsanız artık,Hanımın el becerisine kalmış,bir sürü seçenekte mümkün,üstelik 1/2 tepside tatlı elde ediliyor!!
    Kesinlikle bunu deneyin,bir tüyoda vereyim>>Baklava nın o dörtgen-oval kesimini bıçakla kesmek biraz zor oluyor,ama Baklava yapmak şart değil,SarıBurma
    yapın çok daha güzel bol Fıstıklı hemde!!üstelik çokta bereketli ve tabiki mide dostu oluyor!!

Eskiden bir kaç firma böyle hazır Baklava Hamuru yapıyordu hatta bulması çok zordu!! ama günümüzde onlarca belkide yüzü geçen firma görmekteyim ben yaw!!
    Ne gerek var hazır tatlıya ve Hanımda marifetli ise çok daha başka tatlı çeşitleride çıkarır,"bilmem ne oğlu" baklavasının bundan tek farkıda sadece ve sadece
    kullanılan Urfa yağıdır(Asid oranı en düşük yağdır!!) o kadar!!diğer detaylarda hemen hiç bir fark yoktur!
    Deneyin görün üstelik tepsi tepsi Baklava çıkıyor,sonrada yumulun afiyetle yiyin

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• İNCELENEN ÜRÜNLER

carrefoursa fıstıklı baklava......... Gitsin onu fransızlar yesin......töbe estağfirullah...... Buna para vermem...

Anteplioğlu
    Görüntü işe yaramaz. yeterli fıstık yok.. Kilo 16 TL doğru.. Gittiğim yert firmanın ana merkezi Kayışdağında .. Temizlik sıfır, müşteri ilişkileri sıfır. Hijyen olduğunu hiç sanmam.. Aldığımız baklavayı iftarda tatmadan çöpe atabilirim.

Gözde Börek Baklava www.gozdeborek.com
    0216-4664732-33
    Burası da Ataşehir Tavukçuyolunda, Yukarı Dudullu civarı sanırım.. Devamlı gördüğüm bir yerdi. Fıstıklı baklava kilosu 17 TL, bayramda tepsi ile de eve gönderiyorlarmış.. Fiyat benzer pazarlık yapsan 16 TL de olur herhalde. Firma görünümü oldukça temiz.. Baklavalara gelince maalesef görünüm Anteplioğlundan daha kötü... Sanki baklava da sade fıstık değil karışık çerez var.. Firma temiz göründüğü için baklavasını bu akşam tadacam.

Not her iki firma da fıstıklar fazla zaten yok..

Karaköy Güllüoğlu... Yorum yapmayacağım.. Bilenler zaten biliyor.. Fakat aşırı derecede pahalı.. Fiyatların biraz mantıklı olması lazım.

Sonuç iyi bir fıstıklı baklavayı alacak yeri henüz tespit edemedim...:))

• Anteplioğlu ve diğer baklavayı YİYEMEDİM::::::::::
    Karaköy Güllüoğlu ve Gaziantep den daha iyi veya dengesinde ve hesaplı varsa lütfen paylaşın....

quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

İNCELENEN ÜRÜNLER

carrefoursa fıstıklı baklava......... Gitsin onu fransızlar yesin......töbe estağfirullah...... Buna para vermem...

Anteplioğlu
    Görüntü işe yaramaz. yeterli fıstık yok.. Kilo 16 TL doğru.. Gittiğim yert firmanın ana merkezi Kayışdağında .. Temizlik sıfır, müşteri ilişkileri sıfır. Hijyen olduğunu hiç sanmam.. Aldığımız baklavayı iftarda tatmadan çöpe atabilirim.

0216-4664732-33
    Burası da Ataşehir Tavukçuyolunda, Yukarı Dudullu civarı sanırım.. Devamlı gördüğüm bir yerdi. Fıstıklı baklava kilosu 17 TL, bayramda tepsi ile de eve gönderiyorlarmış.. Fiyat benzer pazarlık yapsan 16 TL de olur herhalde. Firma görünümü oldukça temiz.. Baklavalara gelince maalesef görünüm Anteplioğlundan daha kötü... Sanki baklava da sade fıstık değil karışık çerez var.. Firma temiz göründüğü için baklavasını bu akşam tadacam.

Karaköy Güllüoğlu... Yorum yapmayacağım.. Bilenler zaten biliyor.. Fakat aşırı derecede pahalı.. Fiyatların biraz mantıklı olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

İNCELENEN ÜRÜNLER

Anteplioğlu

0216-4664732-33

karaköy güllüoğlu'nda ki amca da habire televizyona çıkıp yok işte biz sürümden kazanıyoruz diyor habire

Hp Elitebook 6930p

• baklava yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim tatlı olarak yenilecek en son şey baklavadır tabi baklava derken şöbiyet,kuşgözü,bülbül yuvası,yeşilburma, gibi hepsi dahil yani nasıl yapıldığını bilen varmı acaba bunların bakın şimdi bu hamurda kullanılan nişastayı görseniz yuh dersiniz bir tepsi yani 3.5-4 kg baklavanın içinde 1lt'den fazla yağ var bu yağ margarin gibidir ısıtılır eritilir ve içine dökülür hamurun kabarmasınıda sağlayan budur tabi usta becereksizse olay başka birde şeker ölçü 1'e 1.5'dir şerbetde içindeki şeker oranı yani bir insana bu kadar zarar verecek başka birşey varmı ha birde sakın ola tulumba yemeyin tamamen kansorejen madde hamur yağda kızartılır ve o kullanılan yağ bilmem kaçıncı defa kullanılan yağdır yani yanık yağ şerbetde aynı şekilde koca bir şeyin içinde durur ve bunlar birde açıktadır her defasında sıfırdan yapılmazlar görseniz zaten bir daha yemezsiniz burma tatlısıda aynı şekilde daha öncede söyledim en güzel ve temizi evde yaptığınız tatlıdır bunları evde yapamazsınız belki ancak süt tatlıları yemek çok daha iyidir

• CEVIZLI BAKLAVANIN KILOSU 6,90 YTL

Hakmar marketlerinde Iclrındekı TATABAK tatlılarında CEVIZLI BAKLAVANIN KILOSU 6,90 YTL dır yıe tadarak denıyıp alabılrısınız subelerı assagıdakı gıbıdır

Merkez : Yayalar Mah. Ankara Cad. No:75 Pendik İstanbl Tel: 0216 307 95 95 Faks: 0216 307 77 90
    Şube 1: Velibaba Şube - Velibaba Mah. Yakacık Cad. No:46 Pendik/İstanbul Tel: 0216 307 90 85 Faks:0 216 307 90 86
    Şube 2: Kavakpınar - Kavakpınar Mah. A. İpekçi Cad. No:86 Pendik / İstanbul Tel: 0216 397 42 92 Faks: 0 216 397 42 90
    Şube 3: Üçevler - Çınardere Mah. Dolayoba Cad. No: 65 Pendik / İstanbul Tel: 0216 598 14 32 Faks : 0 216 598 14 33
    Şube 4: Kurfalı - Hürriyet Mah. A. İpekçi Cad. No: 17 Kartal / İstanbul Tel + Faks: 0216 452 71 20
    Şube 5: Topselvi - Sapanbağları Mah M. Nazım Cad. No: 35 Pendik / İstanbul Tel: 0216 473 60 84 Faks: 0216 473 60 85
    Şube 6: Kurtköy - Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 123 Pendik / İstanbul Tel: 0216 695 12 71 - Faks: 0216 595 04 77
    Şube 7: Çamçeşme - Çamçeşme Mah. Cumhuriyet Cad. No: 89 Pendik / İstanbul Tel: 0216 597 27 14-15 Faks: 0216 597 27 17
    Şube 8: Hilal Konutları - Sülüntepe Mah. Safa Cad. Molla Gürani Cami Altı Pendik / İstanbul - Tel: 0216 378 78 73 Faks : 0216 378 88 43
    Şube 9: Üst Kaynarca - Fevzi Çakmak Mah. Malazgirt Cad. No: 30 Pendik / İstanbul Tel: 0216 396 26 65 Faks: 0216 396 26 93
    Şube 10: E-5 Kaynarca - Çamçeşme Mah Kemalpaşa Cad. No:2 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 397 73 00 - 397 74 00
    Şube 11: Şeyhli - Şeyhli (Şıhlı) Mah. Kaynarca Cad. No: 4 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 378 64 69 Faks : 0216 378 64 09[simage][/simage]
    Şube 12: Kiptaş - Velibaba Mah. Aydos Cad. No: 61 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 627 00 66 Faks: 0216 627 00 87
    Şube 13: Güzelyalı - Güzelyalı Mah. Fevzi Paşa Cad. No: 8 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 494 30 12

Şube 14: Uydukent - Yenişehir Mah. Cumhuriyet Cad. 5. Sok. No:2/1 Kurtköy / İstanbul - Tel: 0216 683 93 59
    Şube 15: Tuzla - Yayla Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:76 Tuzla / İstanbul - Tel: 0216 447 41 48

• KİM MARKETLERİNDE Cevizli Baklava Kg. 5.95 TL Yıne tadına bakarak karar verebılırsınız

KİM Hadımköy
    KİM Büyükçekmece
    KİM Alibeyköy
    KİM Arnavutköy
    KİM Ayazağa
    KİM Avcılar
    KİM Bahçeköy
    KİM Bağcılar-1
    KİM Bağcılar-2
    KİM Çobançeşme
    KİM Esenler-1
    KİM Esenler-2
    KİM Esenyurt
    KİM Ferahevler
    KİM Fındıkzade
    KİM Florya
    KİM Göztepe
    KİM Gültepe-1
    KİM Gültepe-2
    KİM Güneşli
    KİM Halkalı
    KİM İkitelli
    KİM Kasımpaşa
    KİM Göktürk
    KİM Mecidiyeköy-1
    KİM Mecidiyeköy-2
    KİM Okmeydanı
    KİM Sultançiftliği
    KİM Şirinevler
    KİM Sarıyer
    KİM Tarabya
    KİM Tarabya Sahil
    KİM Yenibosna
    KİM Yüzyıl
    KİM Zeytinburnu
    KİM Zeytinburnu Çırpıcı

Anadolu Yakası Mağazalarımız

KİM Acıbadem
    KİM Uğur Mumcu
    KİM Maltepe
    KİM Ataşehir
    KİM Erenköy
    KİM Ünalan
    KİM Yakacık

Kocaeli Mağazalarımız

KİM Tütünçiftlik
    KİM Derince 60 Evler
    KİM Derince
    KİM İzmit

• Bir fistikli baklavadir gidiyor, sizleri bilmem ama Cevizli Ev Baklavasi cok daha guzel oluyor.

Ev baklavasini guzel yapan bir pastane ya da baklavaci biliyor msuunuz?
  • Gercekten ev baklavası guzel oluyor aslında bu ısı yapan ev hanımları var onlardan bulmak lazım ona parayı verıyorsun sana kocaman tepsı ev baklavası yapıyor ama ıste bulmak lazım hem daha hesaplı daha temız hem daha lezızı oluyor dogru

ama ıste nerdne bulucaz?:))

hakmar ın kuru baklava diye tabir edilen fıstıklı baklavası güzel. Fiyatı sanırım 12-13 civarıdır. Ancak son zamanlarda bu baklavanın da iç malzemesinde ve kalitesinde bir düşüş var.

genel olarak yenilebilecek kalitededir diyebiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

CEVIZLI BAKLAVANIN KILOSU 6,90 YTL

Hakmar marketlerinde Iclrındekı TATABAK tatlılarında CEVIZLI BAKLAVANIN KILOSU 6,90 YTL dır yıe tadarak denıyıp alabılrısınız subelerı assagıdakı gıbıdır

Merkez : Yayalar Mah. Ankara Cad. No:75 Pendik İstanbl Tel: 0216 307 95 95 Faks: 0216 307 77 90
    Şube 1: Velibaba Şube - Velibaba Mah. Yakacık Cad. No:46 Pendik/İstanbul Tel: 0216 307 90 85 Faks:0 216 307 90 86
    Şube 2: Kavakpınar - Kavakpınar Mah. A. İpekçi Cad. No:86 Pendik / İstanbul Tel: 0216 397 42 92 Faks: 0 216 397 42 90
    Şube 3: Üçevler - Çınardere Mah. Dolayoba Cad. No: 65 Pendik / İstanbul Tel: 0216 598 14 32 Faks : 0 216 598 14 33
    Şube 4: Kurfalı - Hürriyet Mah. A. İpekçi Cad. No: 17 Kartal / İstanbul Tel + Faks: 0216 452 71 20
    Şube 5: Topselvi - Sapanbağları Mah M. Nazım Cad. No: 35 Pendik / İstanbul Tel: 0216 473 60 84 Faks: 0216 473 60 85
    Şube 6: Kurtköy - Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 123 Pendik / İstanbul Tel: 0216 695 12 71 - Faks: 0216 595 04 77
    Şube 7: Çamçeşme - Çamçeşme Mah. Cumhuriyet Cad. No: 89 Pendik / İstanbul Tel: 0216 597 27 14-15 Faks: 0216 597 27 17
    Şube 8: Hilal Konutları - Sülüntepe Mah. Safa Cad. Molla Gürani Cami Altı Pendik / İstanbul - Tel: 0216 378 78 73 Faks : 0216 378 88 43
    Şube 9: Üst Kaynarca - Fevzi Çakmak Mah. Malazgirt Cad. No: 30 Pendik / İstanbul Tel: 0216 396 26 65 Faks: 0216 396 26 93
    Şube 10: E-5 Kaynarca - Çamçeşme Mah Kemalpaşa Cad. No:2 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 397 73 00 - 397 74 00
    Şube 11: Şeyhli - Şeyhli (Şıhlı) Mah. Kaynarca Cad. No: 4 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 378 64 69 Faks : 0216 378 64 09[simage][/simage]
    Şube 12: Kiptaş - Velibaba Mah. Aydos Cad. No: 61 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 627 00 66 Faks: 0216 627 00 87
    Şube 13: Güzelyalı - Güzelyalı Mah. Fevzi Paşa Cad. No: 8 Pendik / İstanbul - Tel: 0216 494 30 12

Şube 14: Uydukent - Yenişehir Mah. Cumhuriyet Cad. 5. Sok. No:2/1 Kurtköy / İstanbul - Tel: 0216 683 93 59
    Şube 15: Tuzla - Yayla Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:76 Tuzla / İstanbul - Tel: 0216 447 41 48

• Ya Ülkerin Buklet 420 gr madlen çıkolatısı ıcın nedıyorsunuz 9 ytl alınırmı?tadını bılen varmı?

ama favorim her zaman ev baklavasıdır
    onu da büyüklerimiz yapıyo bir tek o da aradaaa sıradaa bir ancak yiyoruz
    Türkiye'nin en iyi 10 baklavacısı arasında yer alan Cemil Baba Baklavaları, 50 yılda yakaladıkları kaliteyi ihraç etmeye hazırlanıyor. Firma, bu çerçevede Türk lezzeti olan baklavayı Avrupa Birliği (AB)'nde "kendi tatlısı" gibi sunmaya çalışan Yunanistan'a bile ihracat aşamasına geldi. Bir yandan da Ramazan Bayramı dolayısıyla artan baklava taleplerini karşılayabilmek için yoğun çaba sarf ediyorlar. Türkiye'nin en iyi 10 baklavacısı arasında yer alan Cemil Baba Baklavaları, 50 yılda yakaladıkları kaliteyi ihraç etmeye hazırlanıyor. Firma, bu çerçevede Türk lezzeti olan baklavayı Avrupa Birliği (AB)'nde "kendi tatlısı" gibi sunmaya çalışan Yunanistan'a bile ihracat aşamasına geldi. Bir yandan da Ramazan Bayramı dolayısıyla artan baklava taleplerini karşılayabilmek için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Sektörde 50. yılını dolduran Cemil Baba Baklavaları'nın yöneticisi Tuncay Çardak, Türkiye'nin millî tatlısı olan baklavaya son dönemde Yunanistan'ın sahip çıkmaya çalıştığını hatırlatarak, "Yunanlar, AB ülkelerine kendi tatlıları diye baklava gönderiyor. Oysa bu bizim millî tatlımız. Baklavada yakaladığımız kaliteyle Yunanları geride bıraktık. Kalitemizin farkına varan Yunan firmaları, bizden baklava almak istiyor. Şu anda yedi sekiz firmayla bu konuda görüşüyoruz." dedi.

Kaliteli bir baklavanın şişkinlik hissi vermeyeceğini vurgulayan Çardak, ürünlerini geçen yılki fiyatlardan sattıklarını kaydetti. Çardak, 30-35 çeşit baklava imal ettiklerini belirterek, iyi bir baklava yapmak için önce işi sevmek gerektiğini söyledi: "Baklava yaparken kaliteli malzeme kullanmak çok önemli. Biz bu konuda çok hassas davranıyoruz. Nisan ve mayıs aylarında Şanlıurfa'ya giderek, köylülerle bizzat görüşüp kaliteli yağ alıyoruz. Fıstığımızı ise Gaziantep'e giderek yine kendimiz alıyoruz."

Kaliteli malzeme kullanılan bir baklavanın kilosunun 22 liradan az olamayacağına dikkat çeken Tuncay Çardak, cevizli grup baklavaların fiyatının 22, fıstıklıların ise 28 liradan başladığını söyledi. En çok fıstıklı, padişah, kuru ve şöbiyet çeşitlerinin ilgi gördüğünü aktaran Çardak, alındıktan sonra baklavanın fazla bekletilmeden yenmesi gerektiğini hatırlattı. (CİHAN)

Hp Elitebook 6930p

• ucuz baklavanın icerisinde şeker oldugunu ben hic zannetmiyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

arkadaşlar tam bir tatlı hastası olarak istanbul'un en lüks lokantalarında bile baklava yedim. yeri geldi, pis boğazım için 40 lira bayıldığım oldu. neredeyse bütün tanınmış baklavacıların baklavalarını tatmışımdır herhalde. benim oturduğum semt şişli ve birçok yerde pastahane var. sürekli yarımşar kilo alarak test ederim. mesela geçen gün bir pastahane buldum. adamlar 12 liraya harika baklavalar yapıyorlar. aynı kalitedeki bir tatlılın lüks baklavacılardaki fiyatı 25 lira civarı. deneme yanılma yöntemiyle, yarımşar kilo alarak pastahanaleri test edin. mutlaka ucuza, iyi baklava satan bir yer bulacaksınız. ben senelerce tanınmış baklavacılara servet yatırdım adeta. siz de aynı hataya düşmeyin, çevrenizdeki pastahaneleri araştırın.

enteresan gerçekten...

aynı şekilde ankara için tavsiyede bulunabilecek bir arkadaş var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMETBİXİ06 -- 18 Eylül 2009; 17:27:55 >

• AMETBİXİ

Evet Menteşe pastanesini bende duymuştum bayaa met etmişlerdi.Nerede bu menteşe pastaneleri?
  • Ben son 5 senedir bayramlarda mevlüt vs. gibi günlerde ev baklavasını annem için aynı yerden hazır alıyorum bugüne kadar beğenmeyen çıkmadı birçok kişide buradan ürün almaya başladı. İlk senelerede sadece imalatı yapıp toptan ve özel siparişle satış yapıyorlardı şimdilerde istanbulda 3-5 şubeleri var biride bizim evin yakınında açıldı her çeşit tatlı ürünü satıyorlar bir seferinde normal cevizli baklavasını yedim pek tutmadım ama diğer ürünlerini denemedim belki iyi ürünler vardır.

Ama ev baklavasında çok iyiler sipariş verirken çifte kavrulmuş ve bol cevizli diye özellikle vurgulayıp not aldıracaksınız tepsi alımlarında kilosu 14 tl normal yuvarlak tepsi 50-55 tl arası değişiyor diktörtgenler biraz daha az tutar 40-45 tl gibi ayrıca su böreğide 1 tepsi her bayramda alırım oda iyidir 40 tl filan geliyor tepsisi kilosu 12 tl. Bizim çevrede konu komşu akraba bayramlarda hep evde yapar baklavalarını bizim hazır baklavadan iyi yapanını tatmadım bügüne kadar. Ben 500 evler şubesinden alıyorum tel: 0212 609 18 29 buradan diğer şubeleri sorabilirsiniz zeytinburnu veliefendinin üst kısımlarında imalathaneleri var Asilo baklava.
    Pazarlıkla tepsisini geçen bayram 40 tl alan akrabalar var, yarın 2 tepsi baklava 1 tepsi su böreği siparişimi teslim almaya gittiğimde bende bu fiyatlardan almaya çalışacam .

Burada bazı şubelerin bilgileri varhttp://www.asilobaklava.com/irtibat.htm

• Bence çok güzel yaa karşıda olsam hemen alırdım Bir Tepsi 40 ytl demek ustelıkte Ev baklavası valla Güllüoğlunda falan kılosu 40 ytl

ASILO BAKLAVAFabrika : İbrahim Çavuş Mah.Günaydın Sok. No:46 Şehremini/İST.
    Tel : 0.212.529 05 31
    Fax : 0.212 529 98 15
    Merkez : Yenidoğan Mah. Şehit Komiser Günaydın Cad.No:133 Z.burnu
    Tel : 0.212.547 66 23
    Şube : Demirkapı Cad. No:38/4 Bayrampaşa/İST.
    Tel : 0.212 674 51 71

Web :http://www.asilobaklava.com
    E-Mail : info@asilobaklava.com

bılgılerı bunlar hıc kacırmayın yakın oturanlar

kacırılmıycak fırsat dıyıyorum buna duyurulur
    quote:

Orijinalden alıntı: salida

Ben son 5 senedir bayramlarda mevlüt vs. gibi günlerde ev baklavasını annem için aynı yerden hazır alıyorum bugüne kadar beğenmeyen çıkmadı birçok kişide buradan ürün almaya başladı. İlk senelerede sadece imalatı yapıp toptan ve özel siparişle satış yapıyorlardı şimdilerde istanbulda 3-5 şubeleri var biride bizim evin yakınında açıldı her çeşit tatlı ürünü satıyorlar bir seferinde normal cevizli baklavasını yedim pek tutmadım ama diğer ürünlerini denemedim belki iyi ürünler vardır.

Ama ev baklavasında çok iyiler sipariş verirken çifte kavrulmuş ve bol cevizli diye özellikle vurgulayıp not aldıracaksınız tepsi alımlarında kilosu 14 tl normal yuvarlak tepsi 50-55 tl arası değişiyor diktörtgenler biraz daha az tutar 40-45 tl gibi ayrıca su böreğide 1 tepsi her bayramda alırım oda iyidir 40 tl filan geliyor tepsisi kilosu 12 tl. Bizim çevrede konu komşu akraba bayramlarda hep evde yapar baklavalarını bizim hazır baklavadan iyi yapanını tatmadım bügüne kadar. Ben 500 evler şubesinden alıyorum tel: 0212 609 18 29 buradan diğer şubeleri sorabilirsiniz zeytinburnu veliefendinin üst kısımlarında imalathaneleri var Asilo baklava.
    Pazarlıkla tepsisini geçen bayram 40 tl alan akrabalar var, yarın 2 tepsi baklava 1 tepsi su böreği siparişimi teslim almaya gittiğimde bende bu fiyatlardan almaya çalışacam .

Burada bazı şubelerin bilgileri varhttp://www.asilobaklava.com/irtibat.htm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.