Şimdi Ara

Carrefour'da Fıstıklı Baklavanın kilosu 10 Cevızlı baklavanın kılosu 8 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
13.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fıstıklı Baklava 10 Cevızlı baklavanın kılosu 8 ytl carrefoursada benım gıbı kısıtlı butcelere sahıp aılelelre duyurulur

ustelıkte her bayram carrefourdan alırım baklavası fıyatına gore guzeldır hatta bır cok pastanedende guzeldır oyle soylıyım

Sadece bayram çikolatasında hangı markayı alıcam onda takıldım sızde bu konuda yardımcı olursanız sevınırım beylerbeyi de yada buklet (buklet 420 gr):)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 14 Eylül 2009; 13:38:45 >

ayrıca bu baklavalardaki fındık,fıstık oranı kaç ? :D

Bu tip marketlerde kipa ve makromarketin reyonlarını tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: anteros24

Fıstıklı Baklava 10 Cevızlı baklavanın kılosu 8 ytl carrefoursada benım gıbı kısıtlı butcelere sahıp aılelelre duyurulur

ustelıkte her bayram carrefourdan alırım baklavası fıyatına gore guzeldır hatta bır cok pastanedende guzeldır oyle soylıyım

Sadece bayram çikolatasında hangı markayı alıcam onda takıldım sızde bu konuda yardımcı olursanız sevınırım beylerbeyi de yada buklet (buklet 420 gr):)))

10 tl lik baklavadan bi cacık olmaz.

Karfur un baklavaları da vasatın altındadır. sadece 10 tl olduğu için alınabilir...

Gimsa bile bence daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 14 Eylül 2009; 14:21:39 >

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • bu fiyata satılan baklavadan hayır gelmez kalitesiz malzeme kullanıyorlardır yada malzemeden çalışıyorlardır sonuçta bu marketler yerel üreticelere ürettiriyorlar baklava işi acayip bir iş mesela içindeki ceviz çürük çarıktır biraz fıstık çekip katarlar maliyeti ucuz diye rengini beyazlatırlar siyah olur çünkü çürük olunca bence almayın hatta mümkünse dışarıdan böyle birşey almayın çok güvendiğiniz bir yer olmadığı sürece yapıldığı yerlerin çoğu pisdir(açılıma ihtiyaç yok sanırım mideleri kaldırmayalım)evde kendiniz şekerpare kemalpaşa gibi tatlılar yapın yada eşiniz anneniz baklava yapsın size

Carfur kendısı fırının ıcınde yapıyor canlı canlı gorme ımkanınızda var dıye bılıyorum burda zaten fransız malını ovucuek degılım lakın suda bır gercekkı kılosu 30 ytl den bana gagalamaya calısırlarsa baklavayı hodrı meydanda derım 8 ytl den

beyler nasıl zengın baklva ayıyebılyıorsa rahat borcsuz

durumu ıyı olmayanda yıyebılır 8 ytl den

ustelıkte o cok pahalı olanalrıda fazla aratmaz reklam gıbı oldu ama Burda ne benı nede baskasını dınleyın gıdın carfurda bakın tadın hatta oyle alın yada almayın bu kadar basıt:)

Carfur soncuta kendısı amrka kendısı uretıyor kendı ustalarıyla 8 ytl den cevızlı baklavayı verıyor
    Benim gibi biraz da olsa seçiçciyseniz bu konuda emin olun beğenmiceksiniz.
    Ama kayınpederin önüne 4 tane koydum, daha var mı diyordu :)

Orijinalden alıntı: colibaly

Geçen alıyım yarım kilo dedim.
    Oruç olduğumdan denemeden almak zorunda kaldım.
    Akşam sadece 1 baklavanın yarısını yiyebildim gerisini çöpe attım.
    Benim gibi biraz da olsa seçiçciyseniz bu konuda emin olun beğenmiceksiniz.
    Ama kayınpederin önüne 4 tane koydum, daha var mı diyordu :)

al işte aynen ben. seçici olan karfur u imkansız beğenmez. mesela ben cumhuriyet fırının tatlılarını da pek beğenmem. üstelik fiyatı yüksek olmasına rağmen iyi yapamıyorlar bence.

benim gibi baklava müptelaları gider hacıbaba dan alır, antep'teki baklavacılardan alır kargoyla evine getirtir, imam çağdaş alır, güllüoğlu' ndan alır, liva'dan alır.

arada da görüntüsünün çekiciliğine dayanamayıp karfur, gimsa gibi yerlerden alır ve pişman olur

Hp Elitebook 6930p

• 10 tl ye carrefour dan 1 kilo alacağıma 300 gram güllüoğlundan alırım hiç değilse yediğimi anlarım baklava sonuçta zevk işi tad almak lazım
    çok başıma geldi ucuz tatlı çok attım az alırım kalite alırım
    http://www.n11.com/magaza/laptopfirsati
    http://www.hepsiburada.com/magaza/laptopfirsati
  • 8 liraya cevizli, 10 liraya fıstıklı.. çok şey beklememek lazım arkadaşlar.. yani cevizin, fıstığın kilosu zaten malum ama eminim yenilmeyecek gibide değildir.. olsa zaten satmaz, satamazlar değiştirirler.. almadan önce reyon görevlisinden bir parça isteyin tadın beğenirseniz alın.. oruçluysanız işiniz şansa kalıyor malesef

bizim orda anteplioğlu var kilosu 16 lira.. mükemmel yapıyo adamlar full fıstık veya ceviz hakikaten harika.

Orijinalden alıntı: cathedral

rezalet arkadaşlar ..sakın almayın.1 kilo alıcağınıza yarım kilo alın, 2 tane yicenize 1 tane yiyin, ama adam gibi baklava yedim dersiniz hiç olmazsa.

bizim orda anteplioğlu var kilosu 16 lira.. mükemmel yapıyo adamlar full fıstık veya ceviz hakikaten harika.

kardeş sizin orası nere merak ettim... ? fiyatı 20 liranın altındaki baklavaların dandik olduğu yönünde bir önyargım var da...

Hp Elitebook 6930p
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

rezalet arkadaşlar ..sakın almayın.1 kilo alıcağınıza yarım kilo alın, 2 tane yicenize 1 tane yiyin, ama adam gibi baklava yedim dersiniz hiç olmazsa.

kardeş sizin orası nere merak ettim... ? fiyatı 20 liranın altındaki baklavaların dandik olduğu yönünde bir önyargım var da...

ben ümraniye atakentteyim. bizden biraz aşağıda yol üstünde.

• http://www.hepsidogal.com/Anteplioglu_Antep_Baklavasi-81.php

Anteplioğlu baklava 28 diyor sitede.Dükkanında fiyatı 16 demekki.Bayağı bi fiyat farkı var netle

Orijinalden alıntı: Math77

http://www.hepsidogal.com/Anteplioglu_Antep_Baklavasi-81.php

Anteplioğlu baklava 28 diyor sitede.Dükkanında fiyatı 16 demekki.Bayağı bi fiyat farkı var netle

aynen ben de o siteye bakıyordum...

o site sanırım antep'ten gönderiyor. o yüzden farklılar doğabilir...

Hp Elitebook 6930p

• Gaziantepliyim ben

Karfurun baklavasını geçinizzzzz
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.