Şimdi Ara

Carrefour - Core i3'lü Haier Notebook = 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce reklamlarda gördüm; 29 Nisan - 1 Mayıs arasında "Stoklarla Sınırlı" ve "%70'e varan" indiriler varmış.

Reklamda ise Core i3 işlemcili ve Win7'li (Ayrıntı bu kadar malesef) Haier Dizüstü Bilgisayar'ın fiyatı 699 TL.

Fırsatı yakalayabilenler için süper bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/haier-t5k1-intel-core-i3-370m-2-4ghz-2gb-250gb-15-6-notebook-linux_30.001.1586.0008.htm?ref=akakce&v=1.25.5
    Ürün bu sanırım.Fiyatı sıcak fırsat olacak kadar avantajlı değil .

Evet aynen o ve yine baltayı taşa vurduk. Evet çok iyi değilmiş fiyat, Carrefour'daki sadece Win7'li ama hangi sürüm bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 1 Mayıs 2011; 0:50:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/haier-t5k1-intel-core-i3-370m-2-4ghz-2gb-250gb-15-6-notebook-linux_30.001.1586.0008.htm?ref=akakce&v=1.25.5
    Ürün bu sanırım.Fiyatı sıcak fırsat olacak kadar avantajlı değil .

Evet aynen o ve yine baltayı taşa vurduk. Evet çok iyi değilmiş fiyat, Carrefour'daki sadece Win7'li ama hangi sürüm bilemiyorum...

Olsun...Teşekkürler yine de...

• Windows 7 ile düşünüldüğünde bence iyi fiyat. Ben i3'ü görünce 330M sanmıştım, 370M imiş.
  • 700 TL bilgisayar diye aldığın bir ürünün servisi ve marka kalitesi iyi olmalı.
    Bugün 100 TL daha ucuz diye gider alırsın, arızalanınca karşında bırak servisi muhatap bulmazsın.
    Böyle indirimde denip saçma sapan şeylere para verip kandırılmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

700 TL bilgisayar diye aldığın bir ürünün servisi ve marka kalitesi iyi olmalı.
    Bugün 100 TL daha ucuz diye gider alırsın, arızalanınca karşında bırak servisi muhatap bulmazsın.

HP, Dell dahil firmaların çoğu zaten 30 iş günü kavramını sonuna kadar zorluyorlar. Bu da 42 güne karşılık geliyor.
    Haier'de de bundan daha farklı bir durum olacağını sanmıyorum.
    HP vb firmaları forumda aratırsanız sayısız sorun görürsünüz.
    Haier vb ürünler piyasada rakip firmaların fiyat artışına karşı iyi alternatifler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

Windows 7 ile düşünüldüğünde bence iyi fiyat. Ben i3'ü görünce 330M sanmıştım, 370M imiş.

startersa haybeye verilen fark olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

700 TL bilgisayar diye aldığın bir ürünün servisi ve marka kalitesi iyi olmalı.

HP, Dell dahil firmaların çoğu zaten 30 iş günü kavramını sonuna kadar zorluyorlar. Bu da 42 güne karşılık geliyor.
    Haier'de de bundan daha farklı bir durum olacağını sanmıyorum.
    HP vb firmaları forumda aratırsanız sayısız sorun görürsünüz.
    Haier vb ürünler piyasada rakip firmaların fiyat artışına karşı iyi alternatifler.

HP ile DELL i aynı kefeye koymakla işi bilmediğin çok belli oluyor zaten.
    DELL artık yerinde servis garantisi veriyor ve değişim süresi 7-10 günü geçmiyor.

• bu savunduğunuz dell bir zamanlar değeri 600 dolar olan notebookumun anakartını garantisi olmasına rağmen (uluslararası) 560 dolar para almaya kalkmış emailler ile yazılı olarak teyit isteyip yerinde de kavga çıkarınca ücretsiz anakartımı değişmişlerdi. yani boşuna savunmayın. al birini vur ötekine. hakkınızı savunmazsanız hepsi aynı... geçen radyod DİNLİYORUM gene malum firmalardan hazretleri adamın notebooku arızalı değişmiyorlar ne hikmetse radyodan şikayet için aranınca hemen değişiyorlar. be adam madem değişim için gerekli şartlara haiz ne diye ipe un seriyosun. burda size başımdan geçen en az 10 büyük firma sayarım. hepsine kök söktürüp hakkımı aldım. ama kaçınız benim gibisiniz...
    Size bir tavsiye büyük firmalar zorluk çıkartırsa herşeyi yazılı olarak isteyin ses kaydı vs kullanın. zaten mail ile yazılı açıklama isteyince bi afallayıp yola geliyorlar...
  • Kimsenin haberi yok herhalde ama garanti dahilinde tamirde geçmesi gereken süre 20 güne indirlidi. Hala 30 sanarak 30 gün beklemeyin sakın...
  • Bozulmazsa iyi bozulursa kötü seçim olur. :)
    Garantili ve bozulan bilgisayarları tamir ettirmeye çalışanlarında hali malum aslında. i3 işlemci için 700 lira riske değebilir ama ekrani kalitesizse gözlerimize yazık. Bir gözü bozmanın değeri parayla ölçülemez. Ama sanmayalım ki 200 lira fazla verince gözlerimiz kurtulacak. Gözü etkilemek için en azından bir 500-600 lira daha gözden çıkarmak gerekir.
    Ama tabi 700 liraya bilgisayar alarak en düşük kalitede parçalar aldığımızı garantileyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.