Şimdi Ara

Carrefour 3 Şubat - 11 Şubat Inserti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gittik.İda marka LCD den sadece 1 tane vardı. 699 TL ye aldı komşu.Dedim 2 gün sonra 666 ya inecek diye.Ancak görevli stoklarımızda yok şu an,gelirmi gelmezmide bilmiyorum deyince kaçırmayalım alalım dedi.O aldıktan sonra bir kişi daha geldi sordu.Kalmadı deyince teşhir ürünü aldı oda.Ben dedi 2 gün bekleyin 666 ya inecek hemde teşhir ürünü almayın diye,ancak dinlemediler.

Gelelim ürüne.Askı aparatı 45 tl idi.Tam aldık,sonra diğer görevli ne yapacaksınız bunu,içinde zaten var dedi.Salak diğer görevli haberi yok bundan.Birde 45 zarar edecektik.Ürün bence fiyatına göre çok iyi.Aidata garanti belgesi çıktı içinden.Sadece tek sayfa garanti kağıdı.Kullanım klavuzu felan hiç birşey yok.Bende şaşırdım nasıl olmaz kullanım kitapçığı.Duvara monte ettik.Gayet güzel bence.HDMI ve HDMI2 çıkışları var. Çift scart girişi var.PC bağlantı yeri var.Alınabilir aslında. MAximum ve Word e 6 taksit olması kötü.12 taksit olsaydı bende alabilirdim.Ancak şu an için aşar beni.

BÜYÜK BAŞKAN AZİZ BAŞKAN!

• Arkadaşlar çok değil yakın bi zamanda 32" lcd leri 500 lira seviyelerinde sürünürken göreceğiz. (6-9 ay gibi bi süre sonra)

Bu sektörde çalışan arkadaşım söylüyor.

Lcd alacaksanız hiç acele etmeyin

Orjinalden alıntı: 720p

Arkadaşlar çok değil yakın bi zamanda 32" lcd leri 500 lira seviyelerinde sürünürken göreceğiz. (6-9 ay gibi bi süre sonra)

bu tamamen varsayım bir cümle, tüm dünyada stok fazlası üretilen mallar var, fiyatlar düşüyor,global kriz geldi,hangi firma ellerindeki yüklü stoku bitirince, az kar ile mal satar? üretim daralınca fiyatlar düşermi,artarmı?

kriz daha derinleşirse 500 tl ye, 32" lcd yi rüyanızda bile göremezsiniz.ki 6-9 ay sonra, yada kabaca yıl sonu dersek,beklenen TL değer kaybı %15,eflasyon %10 un üstünde öngörülüyor.,

talep az,dolayısıyla arz da azalıcaktır.

bu şartlarda,normal 1.000 ytl ye alınan bir malı ,9 ay sonra 500 ytl ye, yaklaşık %60 daha ucuza alınabilecek demek(tl değer kaybı ve eflasyon göz önüne alındığında) bu günden görüldüğü kadarıyla tamamen varsayım olur.

bugün yapılacak en mantıklı şey,elinizdeki parayı tutmaktır,ihtiyacınız yoksa almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 2 Şubat 2009; 1:53:48 >

• lcd tv lerdeki en önemli ozellik kontrast oranıdır ki 5.000 :1 hicbirşey. yani dandik bir ürün o yüzden o paralar size ucuz gelmesin. ya kac defa tecrube etmişsinizdir ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye. hala sırf ucuz diye hemen atlamayın lütfen. illa ki bir açığı vardır.

bu arada piyasada sony bravia teknolojili lcd tv ler 900 ytl ye duşmuş hemde full hd .. ama kontrast oranı 30.000 :1... e kotu bir fiyat degil ama soylenen dogru. paranız var ise ekonomik krizi siz yokedecekmişsiniz gibi alışveriş yapmayın.

Orjinalden alıntı: itsme

lcd tv lerdeki en önemli ozellik kontrast oranıdır ki 5.000 :1 hicbirşey. yani dandik bir ürün o yüzden o paralar size ucuz gelmesin. ya kac defa tecrube etmişsinizdir ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye. hala sırf ucuz diye hemen atlamayın lütfen. illa ki bir açığı vardır.

bu arada piyasada sony bravia teknolojili lcd tv ler 900 ytl ye duşmuş hemde full hd .. ama kontrast oranı 30.000 :1... e kotu bir fiyat degil ama soylenen dogru. paranız var ise ekonomik krizi siz yokedecekmişsiniz gibi alışveriş yapmayın.

Arkadaşım piyasa derken nereden bahsediyorsun. Full HD Bravia lar 900 e düştüyse eğer hiç kaçırılmaz. HD Ready Bravia lar bile 1000 TL nin üstüne satılırken Full HD eğer 900 ise hiç kaçırılmaz. Avrupa da yaşıyorsan orası ayrı tabi

Bu arada kontrast için katılıyorum. Özellikle PS3, XBox360, PC falan bağlayacaksanız ve FPS de oynuyorsanız 5.000 kontrast hiç bir zevk vermez. Bir de hem yan sanayi hem de yan sanayisi olduğu marka çok iyi bir marka değil. 666 TL bu ürün için normal ama 32" Full HD Toshiba 32XV500 model de iyi seçenek gibi duruyor. Tabi arkadaşın bahsettiği Bravia lar Türkiye' de varsa direk düşünülmeden alınabilir. 30000 de gayet tatmin edici bir kontrast bence

• Almayı düşünen varsa, Toshiba 32XV500 şu an Bimeks'te daha ucuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29446971/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 2 Şubat 2009; 4:39:53 >

lcd tv lerdeki en önemli ozellik kontrast oranıdır ki 5.000 :1 hicbirşey. yani dandik bir ürün o yüzden o paralar size ucuz gelmesin. .......

bende samsung 32r81 lcd tv var kontras 7500 . benim gb evde uydu tv izleyicileri için gayet yeterli bir kontras cokda dandik değil.. albani ustanın dediği gb eger kontras oranları henüz 2000 ı bile bulmadı o yazanlar abartıdan başka birşey değilse bence kontrasa o kadar takmamak lazım .. fiyat cok iyi bence
    ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) * AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 * Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 ARGB * Crucial 16GB(2x8) Ballistix Tactical Tracer RGB 3000mhz Ram * Kingston A2000 500GB 2200/2000MB/S NVMe M.2 2280 PCIe SSD * James Donkey JD1024 1TB 2100MB-1700MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD * 32 VIEWSONIC VX3276-2K-MHD 2560x1440 2K IPS PANEL * FSP HYDRO G850 850W 80+ GOLD * CoolerMaster MasterBox MB511 RGB *
  • Arkadaşlar Taşınabilir Hd içinde bişeyler yazın alınırmı alınmazmı ben almaya niyetlendim ama sizdende fikirlerinizi almak isterim.
    Birde carrefoursa express lerdede olurmu bu ürünler ?

lcd tv lerdeki en önemli ozellik kontrast oranıdır ki 5.000 :1 hicbirşey. yani dandik bir ürün o yüzden o paralar size ucuz gelmesin. ya kac defa tecrube etmişsinizdir ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye. hala sırf ucuz diye hemen atlamayın lütfen. illa ki bir açığı vardır.

hayal dünyan bayağı genişmiş full hd bravia lar ne zaman 900 e düştüde haberimiz olmadı aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş seninkide o hesap olmuş

• öyle demeyelim belki de arkadaş yurt dışında oraya göre konuştu fiyatları burada da aynı sanıyodur Polyanna mıyım neyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 2 Şubat 2009; 17:59:18 >

Orjinalden alıntı: cydonia

quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Arkadaşlar çok değil yakın bi zamanda 32" lcd leri 500 lira seviyelerinde sürünürken göreceğiz. (6-9 ay gibi bi süre sonra)

bu tamamen varsayım bir cümle, tüm dünyada stok fazlası üretilen mallar var, fiyatlar düşüyor,global kriz geldi,hangi firma ellerindeki yüklü stoku bitirince, az kar ile mal satar? üretim daralınca fiyatlar düşermi,artarmı?

kriz daha derinleşirse 500 tl ye, 32" lcd yi rüyanızda bile göremezsiniz.ki 6-9 ay sonra, yada kabaca yıl sonu dersek,beklenen TL değer kaybı %15,eflasyon %10 un üstünde öngörülüyor.,

talep az,dolayısıyla arz da azalıcaktır.

bu şartlarda,normal 1.000 ytl ye alınan bir malı ,9 ay sonra 500 ytl ye, yaklaşık %60 daha ucuza alınabilecek demek(tl değer kaybı ve eflasyon göz önüne alındığında) bu günden görüldüğü kadarıyla tamamen varsayım olur.

bugün yapılacak en mantıklı şey,elinizdeki parayı tutmaktır,ihtiyacınız yoksa almayın.

kardes sanırım ıktısat okudun sen:D
    ancak enf. beklentılerı 10 puan degil ayrıca TL dekı kayıpta dediginden 2-3 kat yuksek olucak onumuzdekı hazırana kadar, agustaston sonra dovızde kı curcunayı gor senn :D

demem o ki su ankı stok mallar ilerleyen gunlerde ucuzlasada dovızdekı artıs bunu tırpanlayacak ve senınde bahsettigin gibi talep arzı daraltacak ve az ark olunan malların fıyatları yukselecektır, ancak yukselış emın ol ki yeni segment urunlerde olacaktır, eski urunler zaten stokta olduklarından fiyat artısı ya olmayacak yada sınırlı kalakcaktır:D

ayrıca ucuz diye lcd almayın arkadaslar bakın ınceleyın oyle alın sonra pişman olmayın 1-2 sene kullanıpta sıkıntı cekmeyın

• Ben de 32'' samsung lcd vardı kontrast 3000:1 idi. Pc de kullandım yaklaşık 8 ay çok memnun kalmıştım.ama ev arkadaşımda toshiba 37'' aldı onunkisinde kontrast 1500:1 di. Benimkine göre karanlık duruyordu.5000:1 kontrast bence yeterlidir 32'' için.

nerede satiliyor acaba

Orjinalden alıntı: veqaa

carrefour express lerdede oluyormu bu kampanya ?

Birileri şu soruya cevap veremezmi bende merak ettim

Ayrıca tv hakkında bi kaç ufak tefek biilgi sitede var

http://www.carrefour.com.tr/urundetay.asp?ProdId=27335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 3 Şubat 2009; 21:17:49 >
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.