Şimdi Ara

Toshiba 32XV500 Full HD TV 1147 TL BİMEKS ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran Türü : LCD
    Ekran Boyutu : 82 cm
    Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 px
    Kontrast Oranı : 30000 : 1
    Parlaklık (Ansi Lümen ) : 500 nit
    Ekran Formatı : 16 : 9
    Görüntü Teknolojisi : Digital Gürültü azaltıcı(DNR),PIXEL PROcessing IV 3D Renk Yönetimi, MPEG Gürültü azaltıcı 2x20 Watt Onkyo hoparlörler, SRS WOW, Subwoofer çıkışı Aktif Kontrast Geliştirme, DCDi Faroudja, Exact Scan Mode Aktif Arka Işık Kontrolü, REGZA Link 24 fps uyumlu, Oyun modu Full Power Off (Enerji tasarrufu) Işık sensörü
    Tarama Yöntemi : 1080p
    Full HD : Evet/Var
    Yatay Görüş Açısı : 178 °
    Dikey Görüş Açısı : 178 °
    Bağlantılar : 2x SCART 3x HDMI 1.3 S-Video Component Video PC(RGB) Video / 2x Audio girişleri
    Renk : Parlak Siyah

Toshiba 32XV500 Full HD TV  1147 TL  BİMEKS  ...

• Hizlial'da 1650 tl, hepsiburada'da 1330 tl.
    gerçekten özelliklerine de bakınca sıcak fırsat gibi duruyor ama bu tv hakkında hatta toshiba tv hakkında hiç deneyimim yok. Kullanan varsa okumak isterim.
    naver say never
  • ihtiyacı olanlar düşünmeden alsınlar özellikle nextgen konsollarda çok iyi performans vereceğini düşünüyorum.fiyat harika

Tabi ihtiyaç meselesi.
  • toshiba lcd sektöründe hiç yabana atılmayacak kadar iydir enerji tasarrufu sony yada phılıps gibi olursa neden alınmasınki.ben aradım enerji tüketimini bir türlü bulamadım yoksa kesinlikle düşünmekteyim.
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben almayı düşündüm ama taksit olayı yok axses karta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authority -- 31 Ocak 2009; 15:14:39 >
  • Toshıba XV gamer seridir konsol kullanan arkadaşlarımız için üretilmiştir , Siyahlar orta seviye , Ekran açısı sıkıntılıdır , Üretimi bitmiştir yerini Rv serisine bıraktı ...Xbox-Ps3 için alınıcaksa uygun seçim olur Genel yayın SD için kullanılıcaksa uygun bir seçim olmaz Giriş-Orta seviye bir panel'dir
    TNB hala bu seriyi bitiremedi ilginç'tir , Bimeks'ten gazlıyorlar...
    28 Ekim 2007
  • aylık %2lik kur farkı hesaplanırsa taksitli fiyatının bugünkü maliyeti 1117tl'ye geliyor.
    peşin fiyatı 972+%18=1146. bu durumda taksitli almak akıl karıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_k -- 31 Ocak 2009; 18:46:08 >

Orjinalden alıntı: Am@deus

Toshıba XV gamer seridir konsol kullanan arkadaşlarımız için üretilmiştir , Siyahlar orta seviye , Ekran açısı sıkıntılıdır , Üretimi bitmiştir yerini Rv serisine bıraktı ...Xbox-Ps3 için alınıcaksa uygun seçim olur Genel yayın SD için kullanılıcaksa uygun bir seçim olmaz Giriş-Orta seviye bir panel'dir
    TNB hala bu seriyi bitiremedi ilginç'tir , Bimeks'ten gazlıyorlar...

Almayı düşünüyordum. Vazgeçtim.. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • ben ilk çıktığı zamanlarda toshşba 32wl68 almıştım. 7 nci ayda ekranda çizgi oluştu. değişim raporu verildi vs vs. televizyonun üretimi bitmişti ve toshiba değişim için ayak sürüdü. beni aylarca mağdur etti. mahkemeye gitme aşamasında işimi çözdüler ancak.

özetlemek gerekirse toshiba türkiyede müşterisine önem vermeyen sattığı malın arkasında durmayan bir marka olarak hafızama kazındı. belki bana böyle denk gelmiştir ama toshibadan uzak duruyorum artık. değişimde yerine philips 7860 aldım kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 1 Şubat 2009; 0:24:59 >
  • Bence panelin büyüklüğünden çok çözünürlüğü ve kontrastı önemlidir. Örneğin odadaki 22" lcd den film izlemektense asus eee pc de film izlemek daha zevkli geliyo bana. Çünkü ekran küçük olduğundan filmler tam oturuyo. Bir nevi full HD yani :)

Olur ya ilerde tüm kanallar full HD yayın yapar o zaman bu tv ile keyifle izleriz.

Aklıma gelmişken Kanal D HD kanalı full hd mi yayın yapıyor yoksa 720p mi ?

Orjinalden alıntı: The_Zero

Bence panelin büyüklüğünden çok çözünürlüğü ve kontrastı önemlidir. Örneğin odadaki 22" lcd den film izlemektense asus eee pc de film izlemek daha zevkli geliyo bana. Çünkü ekran küçük olduğundan filmler tam oturuyo. Bir nevi full HD yani :)

Olur ya ilerde tüm kanallar full HD yayın yapar o zaman bu tv ile keyifle izleriz.

Aklıma gelmişken Kanal D HD kanalı full hd mi yayın yapıyor yoksa 720p mi ?

Benim bildiğim Avrupa'da bile 1080p yayın yok, maliyeti çok yüksek.
    Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye?
    Birde söyleyene bakarım, adam mı diye?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.