Şimdi Ara

Carrefour 3 Şubat - 11 Şubat Inserti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de tam "insert" sözcüğünün katalog ya da broşürden farkını soracaktım. Acaba bunlar günlük mü farkı nedir?
  • Arkadasım her nekadar kriz de olsa tl deger kaybetmıyor kazanıyor.bunu yakın zmanda goruceksınız.tl cogu buyuk ulke borsalarında kullanılıyor.en guvenlı para diye.Cok yaknda tl cosarsa sasmayın.Dogu ulkelerı tl kullanıyor yakında batıda baslar...Kriz sadece bızde yok herkesde var.bu ara butun fırmalar kampanya yapıyor.Genelde kampanyaladar stokları eritmek ıcındır.Yenisi gelıcek dıye ucuza satarlar.bu hep bole olmustur.
    paran varsa alıcaksın bır urunu yoksa almıcaksın.Yok bekle 4 5 ay sonra ucuz olucak.eee ozman 5 ay daha bekle yenı cıkanlarıda ucuzlucak.Boyle dusunursenız hıc bır sey alamazsınız.
    ınca 22 '' monitor --- sapphire 2gb oc 7850 ----amd phenom x3 710 2.6--- maxtor 500gb 32mb hdd 7200rpm-- mushkin extreme performance 2x2gb 1066mhz cl5 ram --- --anakart gigabayt ma770 ud3 ---500 watt coler master psu----NZXT Tempest full tower kasa.
  • Toshiba nın bu modeli yakında işportaya düşerse şaşırmam. her yerde bunun kampanyası var

Orjinalden alıntı: Resident

Ben de tam "insert" sözcüğünün katalog ya da broşürden farkını soracaktım. Acaba bunlar günlük mü farkı nedir?

http://www.zargan.com/sozluk.asp?Sozcuk=insert

Orjinalden alıntı: Intensifier

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Ben de tam "insert" sözcüğünün katalog ya da broşürden farkını soracaktım. Acaba bunlar günlük mü farkı nedir?

http://www.zargan.com/sozluk.asp?Sozcuk=insert

Türkçe sözcük olarak sormuştum , İngilizce değil.

• Bu İda marka televizyonu alıp da kullanan yok mu????. Hep teorik tartışmalar okuyoruz. Piyasada 5.000 TL na da lcd satılıyor.(Ama biz alamıyoruz!!!) Bu markanın mükemmel olmadığı her vatandaşın malumu.Fiyatı da tartışılan Toshiba nın bile neredeyse yarısı.!!!!50 Hz 70 ekranTüplü TV ler bile 450 TL.

Kısaca ..alıp da ..kullanan bir arkadaşımız (Birden fazla olursa ..daha da güzel olur) biraz anlatırsa bu ürünü ...derin saygı ve teşekkürlerimizi sunarız kendilerine.

Teşekkürler...
  • Uzun süre lcd tv arastırmalarımdan sonra Lcd tvnin henüz standartlanırın oturmayısını düşünüp carrefour daki Lcd tv en azından şu an için piyasadaki en ucuz ürün diye düşünüp Ankara Armada daki carefour'a gittim.Teşhire açılmış olan son kalan Ida lcd tv yi almaya Batıkentten carrefour'a bakıpta bulamayan biri ile karşılasınca pek fazla inceleme imkanı olmadan aldım.Netekim eve gelince daha ayrıntılı baktım ki yaklasık 1 saattir kurcalıyorum
    Televizyonun özelliklerini websitesinden de bakabilirsiniz..
    http://www.idausa.com/lcd.php
    Ben burada kısaca yazim.Montaj anlasılabileceği gibi Türkiyede.Netekim arkasında üretim yeri olarak Türkiye yazıyor.Firma sanırım ispanyada kurulmus ve amerikada dahil 6 ülkeye ihracatı var.Sitede yazıyor.Firma 1997 yılında kurulmuş..
    Elektrik tüketimi benim için çok önemli.Zira geçen hafta Electroworldden Panasonic Full hd sardırıp daha sonra elektrik tüketimini 494 watt olduğu için bıraktım.Kısaca bu lcd tvnin ki 180 watt.Tepki süresi 8 ms.2hd mi 2 scart + pc bağlantısı mevcut.Kontrast 5000:1,Parlaklık ise 550..
    Özetle şu an için aldığıma memnunum.Sonuçta cep telefonuna verdiğimiz anlamsız paralardan çok daha isabetli bir meblağ.Ayrıca ben odama getirdiğimde televizyon devalaştı.İyiki daha büyüğünü almamasım dedim.Kutu içinden duvara askı aparatı ve çivileri , 1 adet elektrik kablosu ,1 adet kumanda çıktı.
    Kaldıysa alabilirsiniz derim.Axess ve finansa 12 taksit.Ne yazıkki world ve bonusa 6 taksit...
    Hayırlı olsun derim şimdiden

• Çeşitli kaynaklarda ( hd yayın , pc, playstation, dvd , uydu vs ) görüntü kalitesi ve performansı nasıl peki ?
    Hakikaten ben diğer Lcdler arasında görüntü kalitesi olarak fark göremedim.Zaten Lg panelin kötü olduğunu düşünmüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volvet

Hd yayın ne yazık ki bizde yok..Görüntü konusunda özelllikle yorum yapmamıstım çünkü almak isteyen gittiğinde nasıl olsa teşhirdeki dvd bağlanmış Tv yi izler ve karar verir diye düşündüm.
    Ben Kablolu tv de ki performansını tam verebiliyorum.Dvd izlediğimde ya da ps2 oynadığımda da benim gözümde tam notu aldı.
    Hani eskiden bir reklam vardı.Çiti diye bir detarjan.Farkı fiyatı diyordu..
    Hakikaten ben diğer Lcdler arasında görüntü kalitesi olarak fark göremedim.Zaten Lg panelin kötü olduğunu düşünmüyorum..

Expresler de kampanyaya dahilse ben akşama bir uğrayayım, belki vardır ve kalmıştır.
  • Bence telefon açmadan gitmeyin.Bilgisayardan diğer mağazalarda ki stok durumunu göremiyorlar.Ama telefonla aradığınız mağazadaki stok durumunu öğrenibliyorsunuz.Carrefourun sitesinde mağaza telefonları mevcut
  • quote:

Bence telefon açmadan gitmeyin.Bilgisayardan diğer mağazalarda ki stok durumunu göremiyorlar.Ama telefonla aradığınız mağazadaki stok durumunu öğrenibliyorsunuz.Carrefourun sitesinde mağaza telefonları mevcut

resim eklesen süper olur mümkünmü

Bu tv için inanın ayırdığınız zamana-gittiğinize ve aldığınıza değecek.Resim koyma sansım ne yazık ki yok.Ama samsung ve lglerin kasasından bir farkı yok.Piyano siyah denilen tarzda..

Bizim burada sadece carrefour express var, dün akşam gittim ama yoktu maalesef.

-Kanal geçişlerinde yaklaşık 2 saniyelik görüntü donması (gecikme)oluyor. Acaba bu benim cihazımdaki bir sorun mu ??yoksa ''Tuner''ın kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor... bilemiyorum..
    -Uzaktan kumanda çok ilkel.Merdiven altında üretilen 150 yt lık tüplü tv ların uzaktan kumandası ..bu lcd nin uzaktan kumandasından çok daha fonksiyonel ve gelişmiş.
    -Görüntü güzel ama..Nedense 2 kanala düşman...Powerturk ve Azeri Televizyası!!!!!Ne yaparsanız yapın bu 2 yayını net olarak almıyor ...... Halbuki 10 senelik tüplü televizyonlar bu kanallarda sorunsuz görüntü veriyor ( İstanbul'da kablolu yayın kullanıyorum.)

-Bu arada yukarıda belirttiğim sorun için Garanti Belgesindeki telefonu aradım.Dıttt dıttttt dıttttttttt....Yanıt yok....6 Şubat 2009 ..Cuma....
    -Aidata yı aradım . Bayan: Efendim biz Aidata yız .Sizin ürünüz İda.....Ben : Ama İda ya ulaşılamıyor...Bayan. Aaaaaaa . haklısınız. şimdi bir not gördüm santralları arızalıymış(!!!!!!!!!!!!)Ben size ......Bey in telefonunu vereyim ..hatta cebini de vereyim...Ben: Hanımefendi..Siz bana bir servis numarası verseniz. ..Bayan: Siz bu kişiyle görüşün.O yetkilidir.
    -Kişinin normal telefonu dıttt dıtttt dıtttt yanıt yok. Cep Telefonu. : Buyrun ......Ben: Sorunumu anlatıyorum. Yetkili: Şu anda aracımdayım,15 dakika içinde bir yetkili sizi arayacak.....
    Carrefour u arıyorum. ...İda aldım ..sorunu var.....Yetkili: Abi...teşhirden mi aldın ??? Ben: yok ambalajında....Yetkili : Hayret bişi abiiiiiii ...Ben :Neyse şans..ne yapmam lazım iade için .....Yekili: Teknik servis raporu lazım..Ben: Amblajından çıkan servis listesinde ''Malatya''servisi bile var ..ama İstanbuldaki Servisleri yok..Bir yetkili beni arayacakmış..ama...kimse ..aramadı....Yetkili. Abi ..Ben sana bi Ankara numarası verecem ..onu ara..Ben: ama ben İstanbuldayım...Yetkili: Abi..Bu Adamların merkezi Ankara da..Yani...Ben: Yaaaa... bana merkez değil bi yetkili servis lazım..... Yetkili: Abi sen Ankara yı ara...onlar sana söyler...
    -(Ankara aranıyor) .....Buyrun.........Ben : (Sorunu anlatıyorum...Yetkili servis istiyorum)........Bir Bayan: Efendim ..telefonlarınzı alalım ......Bey sizi arayacak. ..Ben : Hanımefendi...Bana Yetkili Servis verseniz...Bir Bayan: Efendim o konulara ...Bey bakıyor...sizi arayacak...

İstanbul ve Ankara yı gün içinde 3 er kere aradım....Yanıt.: Yetkilimiz siz arayacak...

-(Akşam 17.30...Bu aramalara sabah 9.00 da başlamıştım)Telefonum çaldı....Birisi: Meraba abi...Ben......Ben : Kimsiniz .nereden arıyorsunuz???Birisi: İda dan arıyorum...Ben: (Şikayet ediyorum.Sabahtan beri bir Yetkili Servis alamadım...Birisi: Abi...sen görmemişsin...amblajın içinden yetkili servis listesi çıkıyor. Ben: Kardeşim ..tek sayfa bir liste var...Orada Diyarbakır..Balıkesir...Kocaeli servisleri filan var ..Ama İstanbul yok....Birisi: Yapmaaa yaaaa abi...Demek İstanbul sayfasını koymamışlar ambalaja.!!!!!!!!!!Şimdi ben sana ..ana servisin telefonunu vereceğim ..Tekpro..Sen onlarla sorunu anlatır ..muhabbet edersin..!!!!!!(Bu.. muhabbet edersin ...i aynen söylüyor...abartmıyorum!!!!!)Ben :(şikayet ediyor ve eleştiriyorum..İda yı) Birisi: Heycanlanma abi yaaaa...Sen neden bu kadar heycanlısın !!!!!
    -Tekpro yu arıyorum..dıtt dıttt dıtttt...yanıt yok...İnternet e bakıyorum..İda ile ilgili bir ''Tekpro'' yok.Artık kalbim sıkışıyor!!!!!..Düşünmeye çalışıyorum....Aidata nın web sitesine giriyorum....servisler...Ana Servis ..ünvanı ''Techpro''....bir çağrı merkezi telefonu var.....
    -Arıyorum....Sorunumu ...adresimi......servis için not alıyorlar .....saat 17.55....Yani ...Yetkili Servis i bulabilmek için 9 saatlik bir uğraş.....Cumartesi ya da Pazartesi...servisin geleceğini müjdeliyor...

Başka bişey yazmıyorum !!!!!!!

• Hocam geçmiş olsun ilk önce.Hakkaten üzüldüm.Ama bir arkadasım dell laptopta ingiltereyle görüşmek zorunda kaldı.Oradan istanbula bağlamıslar oradan adamaya vs.Yani bu servis sorunları her zaman var.Bende kablolu tv kullanıyorum.
    Gelelim sorunlara.Arkadasımda Samsung tv de var aynı sekilde 2 sn. kadar kanallar arasında geçişte donma yapıyor.Bendekide aynı..
    Diğer soruna gelince.Ses konusunda özellikle bende de oldu.Trt 2 de ses gelmiyordu yada kesilip geliyordu.Ayarlarla alakalı bir sorun.Şimdi basamak basamak yazim dene istersen..
    1.Sorun çıkan kanalı açın
    2.Menu tusuna basın
    3.Televizyon kısmına girin
    4.Renk sistemi'ni otomatikten Pal'e geçirin
    5.Ses sistemi denen kısmıda B/G ye alın
    Kanalın durumuna göre yani azeri kanala ne yapılır bilmiyorum ama diğerlerinde bunu deneyin.Umarım sorununuz çözülür..
  • Aklıma gelmişken hemen aydınlatim alırken carrefourdaki yetkiliye sormustum.Beğenmezsem 15 gün içinde iade edebileceğimi söylemişti.Aklınızda olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.