Şimdi Ara

Çarptığım! bayanı arabama aldım.meğerse profosyonel 'engine imiş:P'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evden acele çıktım saat akşam 7 civarı.arkadaşlarla cover yapcaz stüdyoya geç kalmışım basıyorum yolda neyse...

tam kavşakta kırmızı şıkta durdum sağa dönücem, sağ şeritteyken tam hızlanıyorum derken sağdan böyle masmavi giyinmiş bir bayan attı arabanın önüne kendini resmen, bi ani frenledim çarptım mı çarpmadım mı anlamadım fakat kafamı kaldırıp önüme baktım durunca bayan yoktu.içimden dedim kesin çarptım yere düştü.indim bayana baktım yerde uzanmış sanki evinde yatağında yatıyormuş gibi bacak bacak üstüne atmış. birşeyiniz varmı hanfendi dedim tam, bana evt çok ağrıyor hastaneye götür beni çabuk dedi. ama ben bayana bakıyorum sapa sağlam.

hanfendi size çarpmadım ben sanırım(ki öyle gözüküyordu yaa) nereniz ağrıyor tam dedim.bu arada etraftan bir iki adam geldi size mi çarptı hanfendi dedi kadına, kadında evet dedi. bende adamlara sanırım çarpmadan durdum ben bayana dedim ama anlamadım açıkcası dedim. ben böyle deyince kadında hemen bakın nasıl inkar ediyor benim hastanye gitmem lazım dedi. adamlarda kardeşim çarpıyorsun konuşacağına hastaneye götürsene kadını dediler.

fakat bende içimden de hani çarmadığımı bildiğimden bir numara felan var diyorum neyse çevreden millet bir anda nasıl toplandı anlamadım felan neyse ben sizi götüreyim dedim.kadın bindi arka koltukta oturuyor.yakın bir hastane biliyorum sizi oraya götürüp bırakacam zaten pek birşeyiniz yok gibi gözüküyor dedim.

oda bana acele gitmene gerek yok dedi.anlamadım dedim. yaa işte acele etme dedi inerim belki ileride zaten.ben iyice kıllandım.benimle oyun mu oynuyorsun, bişeyin yoksa ki yok zaten in arabamdan dedim. bana kız arkadaşın var mı dedi sanane ne yaa ne alakası var dedim çektim kenara hemen sonra kadın ooff aman yaa sende dedi. indi arabadan.

neyse ben tekrar aval aval stüdyoya gittim arakdaşlara anlattım neden geç kaldığımı.olm bir numara olmasın kadında arabana bak iyice bişey felan almasın dediler bende kıllanmıştım neyse gittik arabaya baktık birde ne görelim.arka bayanın oturduğu yerin ayak yerinde daha dorusu yerde diyeyim toplam 6 tane aynı cancanlı kart bulduk.hepsi aynı ve üstünde bayanın resmi teli ve adı yazıyor adıda "Sevda xxxxxx" . asıl makarada şu. kartın altında şöyle yazıyor.

"uygun fiyatlarla sevgili olunur, aşk yaşanır ve davetlere gidilir.."

sanırım bu arabadan iş çıkar dedi ama tutturamadı(araba audi a3 sportback)

• pm den ulaştırır mısın o karttaki bilgileri bana
  • @: Arkadaşım ayrıca uyarmak adına böyle arka koltuğa bir daha almamanı öneririm sakıncalı şeyler atarak anlaşamadığın durumda ihaber ederek başınızı belaya sokabilirler. Dikkat etmenizi öneririm.

İyi Günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

@: Arkadaşım ayrıca uyarmak adına böyle arka koltuğa bir daha almamanı öneririm sakıncalı şeyler atarak anlaşamadığın durumda ihaber ederek başınızı belaya sokabilirler. Dikkat etmenizi öneririm.

İyi Günler.

eyw hocam

zaten noluyoruz felan demiştim içimden neyse ucuz atladık zararsız çıktı
  • araba güzel normaldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

araba güzel normaldir

birde allahtan son model ferrarimiz yok.hoş koltuğuna oturup sürdükte pistin dışına çıkıp taksimde gençliğe ben geldim diyemedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

araba güzel normaldir

birde allahtan son model ferrarimiz yok.hoş koltuğuna oturup sürdükte pistin dışına çıkıp taksimde gençliğe ben geldim diyemedik

bekliyorum cevabını ısrarla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun ...daha büyük belada olabilirdi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

araba güzel normaldir

bekliyorum cevabını ısrarla

• nerde acayip iş var senin başına geliyor nasıl bi tipin var merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

nerde acayip iş var senin başına geliyor nasıl bi tipin var merak ettim.

Muhahahahaaa... desenize kadının günahı yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kensei ®

quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

nerde acayip iş var senin başına geliyor nasıl bi tipin var merak ettim.

Muhahahahaaa... desenize kadının günahı yok....

evet bu konuda hemfikiriz.yalnız ben bunu sizden yaklaşık 8 sene öncesinden söylemeye başladım.benim yaşadığım hayat limunelik zaten

• limune değil numune

Kadının adı melisa falan mı
  • Etrafına toplanan adamlar anlaşmalı olsaydı o arada seni gasp etselerdi Böyle bi durumda kim ne yapabilir İyiki fazla yanlış tiplere denk gelmemişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyn

Etrafına toplanan adamlar anlaşmalı olsaydı o arada seni gasp etselerdi Böyle bi durumda kim ne yapabilir İyiki fazla yanlış tiplere denk gelmemişsin.

Allah korusun ortalıkta neler dönüyor dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

pm den ulaştırır mısın o karttaki bilgileri bana

• seninde başına amma iş geliyo bi ara da bıçaklanmıştın sen yanlış hatırlamıyosam
  • Yuh artık , daha neler.
    Önce önüne atla , sonra numara yap , arabasına bin.....

Önüme atlarken anlarsam niyetini durmam ezerim böylelerini
  • Şanslıymışsın arkadan silah felan çekmemiş
  • Basic instinct
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.