Şimdi Ara

çarpanlara ayırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer çoğu önemli matematik konusunda var biliyorum ama çarpanlara ayırmanın zor soruları çok zor geliyo normal soruları çözebiliyorum trigonometri lti fonksiyon vb için çok iyi çarpanlara ayırma bilmek zorunda mıyız ona göre daha çok ağırlık vericem. tytdr çıkan çarpanlara ayırma sorularını 30 saniyede çözebiliyorum ama bazı zor sorular geliyo önüme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yani çarpanlara ayırma biliyorum formüllerini de biliyorum ama zor soruları yapamıyorum diğer konularda önüme zor gelir mi yoksa orta seviyede mi

• Çarpanlara ayırma daha çok 4 işlem bilmeye benzer ne kadar pratikte iyiyseniz o kadar rahat edersiniz. Çok fazla çarpanlara ayırma ile ilgili trigo,lti soruları geliyor. Zor olarak kast ettiğiniz soru telifli değilse atarsanız daha iyi olur.

• Küp acılımlarını lti için bilmeye gerek varmı

• Eyeless-1 kullanıcısına yanıt

orta düzey çarpanlara ayırma biliyorum o konularda çok iyi mi bilmek gerekir zor sorularda zorlanıyorum çünkü gereksiz zor çarpanlara ayırma soruları var kitabımda çıkmayacak sorular ama diğer konulara hazırlık için mi bu kadar zor acaba

• Her konuda vardır zaten kasıntı sorular ondan bahsediyorsanız dert etmeyin, yapmaya çalışın yapamıyorsanız çözümleri izleyin. Diğer konularla birlikte gelen soruları yapmak için kusursuz olmana gerek yok kuralları bil yeter.

• hocam ben de çarpanlara ayırmayı temel şekilde biliyorum zor bir soru gelse yapamam ama fonksiyonlarda zorlanmadım. fonk. için temel yeter bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üslü sayılar da zorlanıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Rasyonel Sayılar sorularım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.