Şimdi Ara

Çarpan Araç Kaçtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@Çarpılan araç benim olmasa bile çarpan adama en iyi dileklerimi saydırmayı borç bilirim.

bravo, örnek bir davranis

Burada tariz sanatı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

@Çarpılan araç benim olmasa bile çarpan adama en iyi dileklerimi saydırmayı borç bilirim.

pardon, yanlis anlasildim galiba?
  • quote:

quote:

quote:

pardon, yanlis anlasildim galiba?

Sonuçta yazı yazı yazıyorsun yanlış anlaşılabilir. Önemli değil.

• Adam sen yaptın falan sanmasın şimdi numarada var.
  • okey.
  • tüh ya yaklandik o kadarda cabuk kacmaya calistim ama kardes aramizda anlasa biliriz
  • bence sileceğe not bırakmak yerine direk polisi arayıp çarpan ve çarpılan aracın plakalarını vermeliydiniz , polis ikisini de bulup hallederdi bilgilendirirdi , şimdi araç sahibi siz çarptınız da sanabilir başta
  • Arazi oldu lafıda burdan geliyomuş

Capitva 4x4 ya

Adam arazi oldu

• Arkadaşlar şöyle yapsaydın böyle etseydinleri bırakın Allah aşkına .Hep söyleriz konuşuruz ama afedersiniz o popoyu kaldırıp yapmayız .Yapanlarada keşekelerle başlayan yığınla cümleler dizeriz ..

Genç arkadaşımız üzerine düşeni yapmış insanca komşusu yada mahalle sakinini bilgilendirmiş .Kendisini Tebrik ediyorum

Ama burası Türkiye .Bi arkadaşımızın dediği gibi olay üstünede kalabilir hele hele yazılanları doğru okumayanlardan ise

kapı çalar
    '' aha işte bu memur bey bide utanmadan telefon numarasını bırakmış''....

durumu olma ihtimaline karşın yinede arkadaşımız doğru olanı yapmış .
    Az bulunan iyi insanlardansın genç arkadaşım .Lütfen pes etme ileriki zamanlarda da ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKER75 -- 23 Eylül 2011; 22:47:19 >
  • Trafik Sigortası denen şeyin ne olduğunu hala anlayamadı insanlar. Bu beyinsizlerden o kadar çok ki.
  • vur kaç yapan adam sözüm sanadir , çok ayip etmiş kaçmakla trafik sigortasi çarpilan aracin masrafini ödeyecek zaten oda çok bişey degil hasarsizligi olsa ne olur olmasa ne olur insan olmak lazim çarptin madem medeni davran kazadir olmuş bi kere denilsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Arazi oldu lafıda burdan geliyomuş

Capitva 4x4 ya

Adam arazi oldu

bu espriyi yaparak vurup kaçan adamdan daha büyük kötülük yaptın foruma

• quote:

Capitva 4x4 ya

Adam arazi oldu

Çarpan Araç Kaçtı

@lonely_man

Sizi tebrik ediyorum örnek bir davranış sergilemişsiniz

• çorlunun neresinde oldu, bu arada benim araba da 59 YP :)
  • Boşuna polisi aramayın, plakıyı verseniz bile aracı aramıyorlar, durdurmuyorlar. Arkadaşıma yoldan geçerken taksi çarptı ve kaçtı. Plakasını aldık ama 155'i aradığımızda bir şey yapamayacaklarını söylediler çünkü prosedür böyle işlemiyor. Polis karakoluna gidip şikayette bulunuyorsunuz ve gerisi savcılığa kalıyor. Savcılık plaka sahibini buluyor ve mahkemeye çağırıyor. Bu durumda suçlu kişi ya sizinle anlaşacak ya da mahkemeye çıkmaya göze alacak. Prosedür bu şekilde işliyor. Mutlaka şikayette bulunun biz taksiciye bu şekilde bulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Adam sen yaptın falan sanmasın şimdi numarada var.

Adamda inat biriyse uğraş dur ondan sonra.
  • quote:

Az önce caddede park halinde bulunan bir araca 59 YE 522 plakalı Captiva SUV çarptı. Ben hemen pencereye koştum birde baktım ki adam panik içinde arabayı kurtarıp kaçıyor. Fotoğrafını çekemedim telefonun uyuzluğundan ama en azından plakasını alabildim(Umarım doğru görmüşümdür). Şimdi bir not hazırladım az sonra dışarı çıkarken sileceğine bırakıcam. Araç muhtemelen kayıplara karışır veya çarpılan adam uğraşmaz ve hasar büyük değilse diye mini onarımla ilgili bir şey yazdım. Çünkü çoğu kişi mini onarımı bilmiyor. Çarpılan araç benim olmasa bile çarpan adama en iyi dileklerimi saydırmayı borç bilirim.

Geçmiş olsun.
    Benzer olay benimde başıma geldi. Kendinizi üzmeyin. En yakın karakola gidip olayı anlatın, şikayetçi olduğunuzu belirtin ve ifadenizin bir kopyasını alın. Sonrasında devlet o kişileri doğduğuna pişman ediyor. Sizde hasar için sigortanızla görüşün, birde sigortayı bu kişinin başına sardırın.
    Benim araca çarpan kişiye 1 günlük hapis cezası çıkmıştı.(paraya çevrildi galiba ama bir daha kaçar mı acaba??) Ben karakolda verdiğim ifadeden başka bi'şey yapmamıştım.

• Araç sahibinin müracaat etmesi gerekir..sizi de tebrik ediyorum duyarlılığınız için..
  • Duyarlı davrandığınız için tebrik ederim, doğru şeyi yapmışsınız.
  • quote:

Capitva 4x4 ya

Adam arazi oldu

Gül gül öldürdün milleti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.