Şimdi Ara

Çarpan Araç Kaçtı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ardakutlu

quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Az önce caddede park halinde bulunan bir araca 59 YE 522 plakalı Captiva SUV çarptı. Ben hemen pencereye koştum birde baktım ki adam panik içinde arabayı kurtarıp kaçıyor. Fotoğrafını çekemedim telefonun uyuzluğundan ama en azından plakasını alabildim(Umarım doğru görmüşümdür). Şimdi bir not hazırladım az sonra dışarı çıkarken sileceğine bırakıcam. Araç muhtemelen kayıplara karışır veya çarpılan adam uğraşmaz ve hasar büyük değilse diye mini onarımla ilgili bir şey yazdım. Çünkü çoğu kişi mini onarımı bilmiyor. Çarpılan araç benim olmasa bile çarpan adama en iyi dileklerimi saydırmayı borç bilirim.

Geçmiş olsun.
    Benzer olay benimde başıma geldi. Kendinizi üzmeyin. En yakın karakola gidip olayı anlatın, şikayetçi olduğunuzu belirtin ve ifadenizin bir kopyasını alın. Sonrasında devlet o kişileri doğduğuna pişman ediyor. Sizde hasar için sigortanızla görüşün, birde sigortayı bu kişinin başına sardırın.
    Benim araca çarpan kişiye 1 günlük hapis cezası çıkmıştı.(paraya çevrildi galiba ama bir daha kaçar mı acaba??) Ben karakolda verdiğim ifadeden başka bi'şey yapmamıştım.

Araç benim değil ben sadece şahit oldum park halindeki aracın sahibi görmediği içinde sileceğine not bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Araç Durum Bilgisi Öğrenme
    Yeni Sorgu
    Yazdır

Plaka No59YE522MarkaCHEVROLETModel2011Sahiplik Belge Tarihi15/03/2011Tescil BirimiÇORLURenk 1BEYAZRenk 2 BİLİNMİYORCinsiÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiVAR
    Hak Mahrumiyet Detayları

Hak Mahrumiyeti

Makam / Kurum

Tarih

REHİNLİ (R)

AKBANK-EMLAKKONUT ÇORLU

15/03/2011

Zaten rehinliymiş ..

Banka kredisi ile alındı ise o yüzden rehinlidir. İnşallah aynı duyguları Captiva sahibi de yaşar. Arabasına vururlar bir gün. Sabah kalktığında vurulduğunu görür. O zaman anlar nasıl olduğunu.

• Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda sistem tekrar çalışır duruma getirilmiştir. An itibariyle plakaları sorgulayabilir, araçla ilgili bilgilere erişebilir, araç ve araç sahibine yorum yapma / mesaj bırakma gibi pek çok özelliği kullanabilirsiniz.
    Birlikte projeyi geliştirmek dileğiyle ilginize KiminPlaka.com Ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

bir ay önce B. Çekmece E-5 karayolu üzerinde asayiş polisleri trafiği durdurdu en önde aracımla ben durdum sebebini anlayamadan bir araç önce arkadan aracıma çarptı sonra polisin dur ihtarına uymadan aracımın yan tarafına komple sürterek kaçtı durdurulma nedenimiz polislerin bu aracı kovalaması ve trafiği kapatıp yakalamak istemesi ama ne yazıkki yakalanamadığı gibi benim aracımın yan tarafı komple zarar gördü kaskom yok ve yaptıramıyorum emniyet müdürlüğü rapor yazdı ancak bu rapor ne işime yarayacak elimde sadece bir rapor ve çarpıp kaçan aracın plakası 73 SL 587 beyaz FORD TRANSİT bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yol gösterirlerse çok sevinirim.. saygılarımla

Orijinalden alıntı: extrem34

arkadaşlar merhaba

bir ay önce B. Çekmece E-5 karayolu üzerinde asayiş polisleri trafiği durdurdu en önde aracımla ben durdum sebebini anlayamadan bir araç önce arkadan aracıma çarptı sonra polisin dur ihtarına uymadan aracımın yan tarafına komple sürterek kaçtı durdurulma nedenimiz polislerin bu aracı kovalaması ve trafiği kapatıp yakalamak istemesi ama ne yazıkki yakalanamadığı gibi benim aracımın yan tarafı komple zarar gördü kaskom yok ve yaptıramıyorum emniyet müdürlüğü rapor yazdı ancak bu rapor ne işime yarayacak elimde sadece bir rapor ve çarpıp kaçan aracın plakası 73 SL 587 beyaz FORD TRANSİT bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yol gösterirlerse çok sevinirim.. saygılarımla

Hocam ayrıntılı bir bilgim yok ama mantık çerçevesinde bakarsak devletin zararınızı karşılaması lazım işin peşini bırakmayın.
    Sony Vaio VPCF11S1E

• Ters birine denk gelirseniz sizi bile suçlu tutma durumu olabilir telefon falan bırakmışsınız.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.