Şimdi Ara

Carolina Herrera 212 Vip Men EDT 159,95-31,99(Avea Kodu)-3,67(Avantajix)=124,29 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
2.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

rochas almayın. bildiğiniz başağrıtıcı çok kötü bir koku. kokuyu kokladığınızda keko parfümü dersiniz.

Channel allure kullanıyorum bitti bitecek parfüm kafamda 212 men ve rochas var bakalım duruma göre 212 alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VIP pişman etmez seni. Şuan 212 VIP kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

quote:

quote:

quote:

Indirim güzel ama mizudan bir daha parfüm almam

Orijinal değil miydi gelen ürün?

Sürekli kullandığım parfümü sipariş vermiştim. Kalıcılık konusunda kesinlikle çok fark vardı.

Peki bu siteden ürünün üretim tarihini konrol ettiniz mi?
    http://checkcosmetic.net/?mobile=0

Ettim hocam üretim tarihi konusunda sıkıntı yoktu.

Bu dakikadan sonra söylenecek çok fazla bir şey yok devamlı kullandığınız parfüm olunca. Benim tanıdığım insanların tamamına yakını mizudan yaptığı alışverişlerden memnun. Eşim ve ben de aldığımız ürünlerin tamamından memnunuz.

Hocam mizu dan çok şey aldım bende memnunum sadece parfüm almam o kadar. Fiyatlar güzel orada ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 16 tane parfüm var az daha bunuda alacaktım zor tuttum kendimihttp://www.mizu.com/calvin-klein-euphoria-gold-men--edt-erkek-parfum?v=149878 yeni çok övmüşler
  • Versacenin pembe renklibayan parfümünü 290 tl den aşşa bulamamîştık burda 120 tl nasıl inanayım şindi bunun orjinalliyine şaka gibi bir fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizu'da var mıdır bilmiyorum ama parfüm dediğin Dunhill Desire Red ' tir. Başka parfüm tanımam. Kalıcıdır, kokusu farklıdır, istisnasız herkesin dikkatini çeker. "Parfümünün adı ne?" sorusuna cevap vermekten bıktım! Tabela asıp gezeceğim üstüme. Orjinalini bulun alın. Yanılmıyoram TR'de sadece Hızlıal'da vardı. Hala var mıdır bilemiyorum.
  • fiyatı ve siteyi göz önünde bulunduraraktan bu parfüm alınır mı sizce??
  • Dior homme intense edp 100 ml aldım ürün bugun geldi checkcosmetics den kontrol ettiğimde üretim tarihi 2007 ocak gösteriyor. Müşteri hizmetlerini aradım o sitenin doğru sonuç vermediğini ürünün fabrikasi-sitesi ile iletişime geçip gerçek üretim tarihini ogrenebilecegimi en eski 2013 olabileceğini söyledi. Ne dusunuyorsunuz arkadaşlar napmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Dior homme intense edp 100 ml aldım ürün bugun geldi checkcosmetics den kontrol ettiğimde üretim tarihi 2007 ocak gösteriyor. Müşteri hizmetlerini aradım o sitenin doğru sonuç vermediğini ürünün fabrikasi-sitesi ile iletişime geçip gerçek üretim tarihini ogrenebilecegimi en eski 2013 olabileceğini söyledi. Ne dusunuyorsunuz arkadaşlar napmaliyim

2007 olması baya bi düşük ihtimal o zaman dior homme intense'in şişesi bile değişikti yanlış hatırlamıyorsam ayrıca 2007 formülasyonu baya sevilir

http://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=57437

yani eğer 2007 üretimi bir dior homme intense aldıysanız baya şanslısınız, çünkü parfümler düzgün saklanırsa, açılmadığı takdirde yıllarca bozulmaz. elinizdeki de öyleyse "vintage" dior homme intense kategorisine girer ki normalin 2-3 katına alıcı buluyor ebay'de vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Dior homme intense edp 100 ml aldım ürün bugun geldi checkcosmetics den kontrol ettiğimde üretim tarihi 2007 ocak gösteriyor. Müşteri hizmetlerini aradım o sitenin doğru sonuç vermediğini ürünün fabrikasi-sitesi ile iletişime geçip gerçek üretim tarihini ogrenebilecegimi en eski 2013 olabileceğini söyledi. Ne dusunuyorsunuz arkadaşlar napmaliyim

2007 olması baya bi düşük ihtimal o zaman dior homme intense'in şişesi bile değişikti yanlış hatırlamıyorsam ayrıca 2007 formülasyonu baya sevilir

http://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=57437

yani eğer 2007 üretimi bir dior homme intense aldıysanız baya şanslısınız, çünkü parfümler düzgün saklanırsa, açılmadığı takdirde yıllarca bozulmaz. elinizdeki de öyleyse "vintage" dior homme intense kategorisine girer ki normalin 2-3 katına alıcı buluyor ebay'de vs.

Eski formülün daha çok sevildigini bende gördüm. Sağdaki yeni formül galiba benimki ondan. 2007 yi görünce kan beynime sicramisti biraz rahatladım şimdi peki bu site niye 2007 çıkarıyor. Internette hiç sitenin yanlış olduğu , güvenilir olmadigina dair birsey yok.

• İnternet uzerinden ve ucuza satilan parfumlerin%90'ndan fazlasinin sahte oldugu gorusundeyim. Sadece parfum degil taki, giysi, ayakkabi vs... Alirken dikkatli olun

• Dumanus kullanıcısına yanıt
    Kendimi internetten S3 alıp (galaxy degil ), gelen telefon kutusundan salatalık çıkan amca gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

İnternet uzerinden ve ucuza satilan parfumlerin%90'ndan fazlasinin sahte oldugu gorusundeyim. Sadece parfum degil taki, giysi, ayakkabi vs... Alirken dikkatli olun

demek ki biz hep o geri kalan %10 dan alışveriş yapıyoruz o zaman

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kalıcılık ile ilgili şunu söyleyebilirim. Paralel ithalat malları var. Sıcak yani Arap ülkeleri için üretilmiş malları yurtdışından getirip ucuza satıyorlar.Bu ürünlerin parfüm esans oranları düşük oluyor.
    Ürün orjinal mi orjinal ama kalıcılık dersen aynı oranda olmuyor.
    Bakkaldan, kuruyemişçiden aldığın çikolatayla Bim den aldığın çikolata arasında nasıl fark varsa bunlar arasında da oluyor. Sürekli kullanana anlar ama arasıra alanlar için normal gelebilir.
  • 10 lira zam bindirmişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: td1907

Bu kalıcılık ile ilgili şunu söyleyebilirim. Paralel ithalat malları var. Sıcak yani Arap ülkeleri için üretilmiş malları yurtdışından getirip ucuza satıyorlar.Bu ürünlerin parfüm esans oranları düşük oluyor.
    Bakkaldan, kuruyemişçiden aldığın çikolatayla Bim den aldığın çikolata arasında nasıl fark varsa bunlar arasında da oluyor. Sürekli kullanana anlar ama arasıra alanlar için normal gelebilir.

şu anlattığınız olayla ilgili bir tane yabancı kaynak verebilir misiniz? arap ülkeleri için üretilen daha düşük parfüm esanslı parfümleri diyorum yani.

aklınız alıyor mu ya koskoca dior, hermes falan arap ülkerinde parfüm satmak için daha az parfüm oranlı ürün üretecek. üretilen parfümün arabistanda satılacağı, hadi arabistanda satılırsa bile orada kullanılacağı ne malum. uluslararası ticaret o kadar gelişti ki arabistana satılsın diye yolladığın parfümü, izlandadaki adam alıp kullanabilir. koskoca parfüm firmaları isimlerini lekemek uğruna böyle saçma işlere girer mi? ben yıllardır parfümle ilgilenirim hiç böyle bir şey duymadım.

kısaca arabistanda satılsın diye daha az esanslı üretilmiş parfüm diye bir şey yok. o parfümleri daha ucuza alıp gelip türkiye'de satma diye bir şey de yok. bu satılan parfümlerin yurtdışı fiyatları zaten aşağı yukarı bu. yani mizu 500 liralık 212 vip men'i 160 liraya satmıyor. ebay'de vs araştırırsanız 50-55 dolara 212 vip men bulursunuz, ha kargosuydu, gümrük riskiydi derken alamıyoruz o ayrı ama 160 liraya satılan 212 vip men ucuz değildir. tekin acar 350 liraya satıyor diye mizu ucuz satıyor anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 21 Kasım 2014; 18:57:03 >

• quote:

quote:

Bu kalıcılık ile ilgili şunu söyleyebilirim. Paralel ithalat malları var. Sıcak yani Arap ülkeleri için üretilmiş malları yurtdışından getirip ucuza satıyorlar.Bu ürünlerin parfüm esans oranları düşük oluyor.

şu anlattığınız olayla ilgili bir tane yabancı kaynak verebilir misiniz? arap ülkeleri için üretilen daha düşük parfüm esanslı parfümleri diyorum yani.

aklınız alıyor mu ya koskoca dior, hermes falan arap ülkerinde parfüm satmak için daha az parfüm oranlı ürün üretecek. üretilen parfümün arabistanda satılacağı, hadi arabistanda satılırsa bile orada kullanılacağı ne malum. uluslararası ticaret o kadar gelişti ki arabistana satılsın diye yolladığın parfümü, izlandadaki adam alıp kullanabilir. koskoca parfüm firmaları isimlerini lekemek uğruna böyle saçma işlere girer mi? ben yıllardır parfümle ilgilenirim hiç böyle bir şey duymadım.

kısaca arabistanda satılsın diye daha az esanslı üretilmiş parfüm diye bir şey yok. o parfümleri daha ucuza alıp gelip türkiye'de satma diye bir şey de yok. bu satılan parfümlerin yurtdışı fiyatları zaten aşağı yukarı bu. yani mizu 500 liralık 212 vip men'i 160 liraya satmıyor. ebay'de vs araştırırsanız 50-55 dolara 212 vip men bulursunuz, ha kargosuydu, gümrük riskiydi derken alamıyoruz o ayrı ama 160 liraya satılan 212 vip men ucuz değildir. tekin acar 350 liraya satıyor diye mizu ucuz satıyor anlamına gelmez.

• quote:

quote:

Bu işin yabancı kaynağı olur mu? Sen bana bakkaldaki çikolata ile bimdeki aynı markanın çikolatası arasındaki farkın nereden kaynaklandığının kaynağını yolla ben bu olayın kaynağını bulurum.
    Bunlar şirketlerin üretim stratejileriyle alakalıdır. Ticarette büyüklük olmaz. Koskoca dediğimiz Volkswagen bile 2 sene önce klimasız iskandinav ülkeleri için üretilmiş arabaları bizim ülkemizde sattı.

Aşağıda bununla ilgili konu açılmış. İsterseniz bir okuyun.

Benim söylediğimi bu parfümleri normal yolla getiren distribitörelere sorun. Onlarda paralel ithalattan şikayetçiler. Ben distribitörün bayii maliyet fiyatını gördüm adam internette bayi fiyatından %20 daha ucuza satıyordu.

Dolayısıyla mizudan alınan parfümle Boynerden,Tekin Acardan alınan parfümler arasında farklar oluyor. Bunu sürekli kullanan insanlar farkeder...

Bu durumla ilgili aşağıda zaten bir konu açılmıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_87964520/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

Bu işin yabancı kaynağı olur mu? Sen bana bakkaldaki çikolata ile bimdeki aynı markanın çikolatası arasındaki farkın nereden kaynaklandığının kaynağını yolla ben bu olayın kaynağını bulurum.
    Bunlar şirketlerin üretim stratejileriyle alakalıdır. Ticarette büyüklük olmaz. Koskoca dediğimiz Volkswagen bile 2 sene önce klimasız iskandinav ülkeleri için üretilmiş arabaları bizim ülkemizde sattı.

Aşağıda bununla ilgili konu açılmış. İsterseniz bir okuyun.

Benim söylediğimi bu parfümleri normal yolla getiren distribitörelere sorun. Onlarda paralel ithalattan şikayetçiler. Ben distribitörün bayii maliyet fiyatını gördüm adam internette bayi fiyatından %20 daha ucuza satıyordu.

Dolayısıyla mizudan alınan parfümle Boynerden,Tekin Acardan alınan parfümler arasında farklar oluyor. Bunu sürekli kullanan insanlar farkeder...

Bu durumla ilgili aşağıda zaten bir konu açılmıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_87964520/tm.htm

niye yabancı kaynağı olmasın ki, bu paralel ithalatla ucuza geliyor dediğiniz dandik parfümler bi tek türkiye'de mi satılıyor. basenotes, fragrantica gibi parfüm database forumlarında (milyona yakın üyesi olan siteler) bir tane dediğiniz gibi yorum ya da şikayet görmedim, bi tek müthiş zeki türk insanı mı anladı yani arabistan'a dandik parfüm yollandığını ve onların internetten ucuza satıldığını?

ayrıca size söylüyorum bu parfümlerin yurtdışı fiyatı zaten mizunun satış fiyatından daha düşük, yani zaten o parfümlerin fiyatı o, haliyle mizu arabistan'dan alıyor satıyor demenin mantığı ne oluyor? mizu parfümü fransa'dan da alsa, internet üzerinden satsa tekin acar'dan yarı yarıya ucuza satabiliyor. gidin fragrancex.com ya da beautyencounter.com sitelerini gezin mizu'daki fiyatlarla karşılaştırın. bu dediğim 2 site, fransa'da üretilen parfümü amerika'ya ithal edip türkiye'ye ücretsiz kargoyla yolladığı halde mizu'dan ucuza nasıl satıyor sizce? onlar da mı arabistan'dan alıyor?

kusura bakmayın da safsata yazdıklarınız ve yolladığınız linkteki yazılanlar. güvenmiyorum almıyorum deyin o ayrı, ama böyle egzantrik hikayeler uydurmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 22 Kasım 2014; 17:00:19 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.