Roberto Carlos yine kin kustu! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos, Sarı-Lacivertli camiayı çileden çıkaracak açıklamalar yapmaya devam ediyor.
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos, Sarı-Lacivertli camiayı çileden çıkaracak açıklamalar yapmaya devam ediyor.
Carlos son olarak Estadao gazetesine konuştu ve F.Bahçe'yi yerin dibine batırdı. İşte o röportajdan F.Bahçelileri ilgilendiren detaylar: "F.Bahçe organize bir ekip değil. Ödemeler hiçbir zaman günü gününe yapılmadı. Eğitim açısından seviye çok düşüktü. Türkiye dışında hiçbir kariyeri olmayan bir takımda, daha fazla dünyayı kandıramazdım.
Andre Santos geldiği gün Brezilya'ya dönmeyi düşündüm. O gün F.Bahçe için bittiğimi anladım. Andre Santos, F.Bahçe'de oynadığı için kendini geliştiremeyecek. Dunga, Güney Afrika'ya onun yerine Marcelo'yu götürecek. Çünkü o Real Madrid'de iyi eğitim alıyor ve kendini geliştiriyor.
Ronaldinho iyi bir futbolcu ama bence en iyisi Beckham. Ribery karşısında oynadığım en tehlikeli futbolcu. Zidane ise dengesiz. Ne zaman ne yapacağı da belli olmuyor. Ne konuşacağı da. 40 yaşına kadar futbol oynamak istiyorum. Göstereceğim performansla, Dünya Kupasına gitmeyi
bunun doğru olduğunu sanmıyorum.
Bu kadar kişiliksiz olamaz bence.
Eğer doğruysa haber, ayıp etmiş.
Yalan haber.
başlıkla konunun içeriği de ayrı telden çalıyo zaten :)
Carlos : " Fener'den Daha iyi Kandıracak Klüp Bulamazdım "
?
Kendi oyuncularınızın yalan haberlerini yayınlayın
Brezilyanın Fotomac Gazatesinden Yapılmıs Bir Acıklamadır (:
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé
yalandır kesin
Değil mi Carlos'un işi gücü yok saat başı gazetecilere röportaj yapıyor. Hatta kendi çağırıyormuş ''Bakın bakın ne anlatıcam'' diye. Andre Santos'un gelmesinden sonra anladım oynamayacağımı demiş. Zaten Carlos gitmek istediği için o mevkiye alındı Santos.
başlığın alakasız olmasının sebebi, galiba haberin tamamını kopyalamamış ibrahim. kaynak da yok.
de ben sanmam, carlos gibi kariyerli bir futbolcunun kendini böyle küçülteceğini.
Haber sallama.
Değilse bile öyle olmalı. Daha geçenlerde Zidane hakkında ne methiyeler düzüyordu.
Haber doğruysa bu Fenerbahçenin değil Roberto Carlosun ayıbı. Bu kadar karaktersizlik olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Andre Santos geldiği gün Brezilya'ya dönmeyi düşündüm. O gün F.Bahçe için bittiğimi anladım. Andre Santos, F.Bahçe'de oynadığı için kendini geliştiremeyecek. Dunga, Güney Afrika'ya onun yerine Marcelo'yu götürecek. Çünkü o Real Madrid'de iyi eğitim alıyor ve kendini geliştiriyor.
Carlos geçen sezon sonunda ayrılacağını söylemiş yöneticilere. Yönetim de o bölgeye Santos'u aldı. Buna rağmen yarım sezon daha oynadı. Santos kendini geliştiremeyecek demiş. Allah aşkına bunlara inanan var mı hala.