Şimdi Ara

Carfoursa çalışma şartları.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta Carrefoursa Mini iş görüşmesine gittim ve olumlu sonuçlandı. Fakat iş görüşmesinde konuşulan birkaç şeyi unuttum. Benim çalışacağım mağaza tek vardiyaymış. Yani sabah 08:00 ve 18:00 olarak çalışacağım günlük molalar dahil 10 saat oluyor. Ancak izin günüm kaç gün bilmiyorum bu sebepten haftalık toplam saati merak ediyorum. Sizlerden ricam aşağıdaki 3 soruma ufak cevaplar arkadaşlar;
    1) Haftalık çalışma saati tam olarak nedir mağazalarda farklılık gösterir mi?
    2) Reyon görevlisi işi zor mudur?
    3) Sakal-bıyık tamamen mi yasak yoksa azda olsa bir esneklik var mıdır?

Dipnot; Foruma yeni katıldım, konuyu açarken kusurum olduysa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nygmax -- 27 Ocak 2019; 1:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam genel olarak konuşucaksak o yerde sakal sorun olacagını sanmam olursa bıle dıkkat edıldıgınde uyarıcaklardır.

carfoursa ne zaman açılıyor bılmıyorum ama calısacagın subenın kaçta açılıp kapandıgına bakman lazım

reyon görevisi işi zor değildir bir nevi satış danışmanı olucaksın memnun edici olmaya calıs ikna edici ve onaylayıcı kelimeler seçmen yeterli satış yapman ıcın o kadar stresli değil yani

hatta nerede calısacaksan söylede bende basvuru yapayım.
  • Şimdi yeni bir bilgi aldım benim çalışacağım mağaza tek vardiyaymış. Yani sabah 08:00 ve 18:00 olarak çalışacağım günlük molalar dahil 10 saat oluyor. Ancak izin günüm kaç gün bilmiyorum bu sebepten haftalık toplam saati merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nygmax kullanıcısına yanıt
    Tekrardan merhaba muhtemelen haftalık calısma saatın 40 yada 45 saat tek vardiya olup 8 ve aksam 6 olması senin için bir artı şuanda calısma saatlerın guzel hem yaz zamanına daha tatlı olucak dilerim sıkılmazsın ve ıstedıgın arkadas ortamını bulursun.
  • Haftada 1 gün iznin olur gün içinde 1 saat yemek yarım saat dinlenmen olur ben günde 9 saat çalışıyordum ama çift vardiya vardı her hafta değişiyordu, reyon kasaya göre daha kolay, maağaza ne kadar büyükse o kadar iyi başkasının işini yapmak zorunda kalmazsın
    edit: sakal bıyık yasak tolere etmiyorlar hemen hergün tıraş olman gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninetales34 -- 27 Ocak 2019; 2:27:15 >
    You never wanna die like this
  • Paylaştığın bilgiler ve iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum. Eğer başvuru yapmak istiyorsan mesaj atabilirsin iş başvuru linkini atarım oradan.

• ninetales34 kullanıcısına yanıt
    Sanırım kanunen belirlenen haftalık 45 saat Carrefour’da pek etkili değil :/ Muhtemelen işten çıktın doğrusu sebebini merak ettim. Ve bilgiler için de teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nygmax -- 27 Ocak 2019; 2:31:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenciyim hocam bi yaz çalışıp çıkmıştım memnundum ama genel olarak.
    You never wanna die like this
  • ninetales34 kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum, eğer çalışma saatleri bu şekilde ise umarım saat farkını maaşa eklerler yoksa ben de pek uzun duramayabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.