Bildirim
card code acil yardım!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PSP surumu o heyecan yapma. _____________________________ Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience. -
ne demek istedin anlamadım ama ps3 e alıcam psp deil _____________________________ -
Store'da gordugun Pes2012 PSP surumu, 40 liraya yeni sezon ps3 oyunu olmasi mantikli olmasa gerek. _____________________________ Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience. -
arkadaş yanında ps3 yazıyo gir bak bi istersen bende sasırdım zaten ama ps3 yazıyo!card code nedır nasıl alınır ona yardım et barı _____________________________ -
Ben yardimci olamayacagim galiba. _____________________________ Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience. -
yınede saolda ozman neden cevap verıyon arkadas konuyu kimse okumazkı artık neyse saol.... _____________________________ -
12 haneli kod, PSN kartlari icindir, Turkiye'de fahis fiyatta satilmaktadir; ancak internetten degerinde fiyatlarinda bulabilirsin.
16 haneli kod kredi kartlari icindir, sahip oldugun kredi kartlari yalnizca Turk PSN Store'da calisir ve internetten kullanima acik olmasi gereklidir.
Ve yine tekrar ediyorum PES2012'nin PS3 surumu store'da yok, olsa da 40 liraya satilamaz, PSP icin o gordugun oyun._____________________________ Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience. -
cok saol bide bisi dicem bnm k.kartı sorunum oyk onu sisteme kaydettım kabul ettı ben k.kartımla neden alısverıs yapamadıgımı anlamıyorum ps hesabıma para aktarma yapamıyorum onun ıcın o card code yı soruyorum hesabıma kartımdan atabılsem sorun olmucak zaten _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler