Şimdi Ara

ÇapUp TYT Türkçe denemeleri zorluk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben birkaç denemesini çözdüm çok zor bir deneme bence

• bilgi sarmal

345

paraf

limit

çap up

apotemi

3d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karekök'ün zorluğu nasıl hocam? gerçi 2020 basımı var bende, değişmiştir herhalde sorular

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

üstte yazdıklarımı çözme şansın varsa onlara yönel hocam ama zamanın varsa karekökü de çözebilirsin, seviyesini bilmiyorum sadece üsttekileri inceledim ancak tahminimce kolay-orta civarındadır

• bs çözdüm ,yeni deneme alıcam 3d ve 345 nasıl seviyesi ve hangisi sınava daha yakın

• s4nanur S kullanıcısına yanıt

ikisinden birini almak yerine ikisinin de ikinci yarısını birleştirip tek set halinde çözmek daha faydalı olur, böyle bir şeyle uğraşmak istemiyorsan söylediğin kriterlere daha uygun olması sebebiyle 3d'yi öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her yayından üç dört tane deneme ayırıp sınava kadar çözmek mantıklı mı hocam? pdf çözeceğim için maddi sıkıntı oluşturmaz. kalitesiz yayınlar olmayacak, sizin söyledikleriniz sadece. yoksa bi orta bi zor deneme alıp sadece onları mı bitireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sriiouss

her yayından üç dört tane deneme ayırıp sınava kadar çözmek mantıklı mı hocam? pdf çözeceğim için maddi sıkıntı oluşturmaz. kalitesiz yayınlar olmayacak, sizin söyledikleriniz sadece. yoksa bi orta bi zor deneme alıp sadece onları mı bitireyim

tyt tr denemelerine ayıracağın vakte göre değişir hocam, bugünden itibaren sınava kadarki süre zarfında kaç gün boyunca tyt tr denemesi atacaksın, miktarı kaç olacak gibi bir plan yaparsan bu sorunun cevabını zaten sen verebileceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.