Şimdi Ara

CAPTİVA - Chevrolet & KUGA - Ford # Bu iki araçtan biri hediye~Hangisi neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da sormuş bulunmakta olduğum gibi bu iki araçtan birini secmeniz isteniyor ve 2 sini de alıp çıkıp gidemiyorsunuz arkanıza bakmadan,,Özür diliyorum fazla uzatmadan

- hangisini almak (daha) mantıklı olur, neden?

- aynı sınıftan bir baska araçsa tercihiniz belirtir misiniz neden ?

Chevrolet - CAPTIVA

Ford - KUGA

tercihim şahsen genişlikten yana olur, o nedenle CAPTİVA diyorum,,

Kuga resim koyamadım engelliyor, bir dostm koyarsa mutlu olurum yorum içi.

CAPTİVA - Chevrolet & KUGA - Ford #  Bu iki araçtan biri hediye~Hangisi neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 6 Eylül 2012; 15:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genişlik,Tasarım,Performans, gibi nedenler captivada karar kıldırır sanırım bana.
  • daha hızlı satılacağı için captivayı alır satardım

şaka bir yana kuga yurtdışında yeni kasasıyla satılıyor trye de gelir yakında yeni kasasını alırdım kuganın
  • Çok km yapılacaksa yakıt bazında bakılırsa kuga daha ekonomik olur
  • Ben Kuga'yı alırım.

Captiva'nın tork konvertörlü şanzımanına karşılık Kuga'da çift kavramalı powershift var.

Tasarım olarak da Kuga daha spor ve şık geliyor bana.
  • Kuganin surusu ayni bir otomobil gibi cok.guzel yol tutuyir direksiyon hissiyati cok.iyi. eger keyifli ve dpor kullanim onenliyse kesinlikle kuga. Eski kasa icin tabi bunlar yenisini kullanmadim.hic.

• Captiva 1845 kg'lik bir araç ve manuel vites seçme şansı yok. Kuga 2000 cc dizel 1540 kg ve manuel vites ile koltuğa yapıştırır. Yakıt tüketimi de Captiva'dan azdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam Kuga'yı seçerdim. Göze daha hoş gelen bir araç.
    Ancak aracın içi dışı geniş olsun diyorsanız Captiva almalısınız.
  • captiva:kesinlikle yüzü çok iyi.

• Kesinlikle Captiva yollarda kaç tane Kuga görüyorsunuz ki Captiva 70-80k olmasına ragmen peynir ekmek gibi satıyor.Kuganın yeterli büyüklükte oldugunu düşünmemekte ve Chevroletin SUV larda Land Rovera kafa tutacağını söylebilirim rahatlıkla.
  • tabiki kuga alırımı hiç olmazsa marka imajı chevy'e göre daha yüksek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni captiva'yı çok sevdim ben!

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

yeni captiva'yı çok sevdim ben!

Aynı zamanda kış otomobili öyle mi

İste bu ön kısım cok hos,,
  • Ben olsam dış tasarımını daha çok beğendiğimden kuga seçerdim. İçi pek iyi değil ama kötü de değil.
  • KUGA 2013'te kasa değiştiriyor

2.0 163hp Powershift

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

KUGA 2013'te kasa değiştiriyor

2.0 163hp Powershift

Dostum Captiva derken Kuganın kasaya hayran kaldım, kasa süper olmus kuganın hafif oynanınca güzel olmus, renk de güzel ama o kasa CAPTİVA da olsaymıs iyi olacakmış ama uyarlanmaz bundan sonra Captiva sabit kalır diye düşünüyorum,,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.