Şimdi Ara

Caps Lock Çalışmıyor ! Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 Eylül ayında Saturnden Lenovo G580 4GB RAM 2GB 630 M Ekran Kartı 500 GB HDD özellikli laptop aldım.2 ay öncesinde caps lock arada devre dışı kaldığını gördüm yani şöyle Lockkey programında numlock kapatılıp açıldığın ekranda simgesi çıkıyor caps lockta da aynısı geçerli baktım göstermiyor sonrasında not defteri açıp denedim çalışmıyor shift kullanıp büyük yazıyorum.Geçenlerde virüs yedim recovery attım ama caps lock aynı ( yazılımsal bir sorun olmuştur belki diye düşündüm) ama ne yazıkki öyle birşey olmadı yapabileceğim birşey var mı ? Garantiye gönderme dışında.
    Teşekkürler...

• upppp !!!
  • Sistem menüsündeki klavye ayarlarına Girip Deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

Sistem menüsündeki klavye ayarlarına Girip Deneyin

baktım onunla ilgili bir yapışkan tuşlar var num lock a bastığımda devreye giriyor ama caps lock ta hiç bir tepki vermiyor
  • Denedinizmi

http://j1305.hizliresim.com/19/j/n44fc.png

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 16 Mayıs 2013; 19:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

Denedinizmi

http://j1305.hizliresim.com/19/j/n44fc.png

Edit : İmla

yaptım tabi ki çözüm olmadı ilgin için teşekkürler...
  • şuan kendi kendiliğine çalışmaya başladı ekranda simgesi bile çıkıyor ilginç :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuqLuck

şuan kendi kendiliğine çalışmaya başladı ekranda simgesi bile çıkıyor ilginç :)

• canın sağ olsun dostum,

muhtemelen caps lock tuşun bozulmuştur. tuşu iptal edip sanal klavyedeki caps lock'u kullanabilirsin.

Windows > çalıştır (veya windows tuşu + r)

osk yaz enter'a bas.

on screen keyboard yani sanal klavye programı açılacak. Bununla işini görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 19 Mayıs 2013; 16:15:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.