Şimdi Ara

Çap TYT fizik fasikülleri nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temeli olmayan için iyi mi ? Vip fizik kanalindan ilerliyorum yanina bundan alsam nasıl olur ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yazdıgın iki şeyde berbat
  • savatage2003 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama ama böyle bir yorumu neden dikkate alayım ? İstersen alma banane dersen tamam doğru ama direkt berbat diyip başka bir öneride bulunmayan veya neden berbat olduğunu söylemeyen birinin yorumu ne kadar değerlidir ? Güzelce yazacaksınız yazin arkadaşım ! Sanki alay eder gibi ikiside berbat diyip gönderiyorsun. Eee berbat ama ne yapayım tamam çalışmayı bıraktım önerin nerede ? Neden berbat onu da söylemiyorsun. Böyle bir yorum bir bebeğin ağzından çıkan kelimeler ile aynı değerdedir.

• dostum ben tyt fizikte çaptan ilerleyeceğim 2. kitap olarak yayın denizi veya 345 arasında kaldım ikisinden birini almayı düşünüyorum.
  • Ben fizikte çapı beğenmiyorum pek tyt sinin de farklı olacağını sanmam zor sorularınnın bile zor olmasının nedeni işlem ya da geometri ağırlıklı olduğu için. Fizik bilgini ölçmekten çok matematik bilgini ölçüyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: suker2021

Ben fizikte çapı beğenmiyorum pek tyt sinin de farklı olacağını sanmam zor sorularınnın bile zor olmasının nedeni işlem ya da geometri ağırlıklı olduğu için. Fizik bilgini ölçmekten çok matematik bilgini ölçüyor gibi.
    sebebi buydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    Ayt matematik karekök vs 3D
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.