Şimdi Ara

ÇAP PROBLEMLER NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün gidip alabilirim sizce nasıl çözülmeli mi çap?

• uppp
  • önerirmisin hocam problemlere temelden başlayacağım yapamadığımdan dolayı. kaf + çap + 345 + fem+ bilfen + sonuç + a4 yayınları+eis ygs lys yapacağım problemeler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 28 Eylül 2019; 15:42:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

önerirmisin hocam problemlere temelden başlayacağım yapamadığımdan dolayı. kaf + çap + 345 + fem+ bilfen + sonuç + a4 yayınları+eis ygs lys yapacağım problemeler için.
    hocam sınava kadar sadece problem kasacan galiba :D bunlar ne bence kaftan sonra 345 den sıkıntısız çıkman lazımdı sıfırdan izle istersen a4 eis meis bunlar eski tip değil mi bence önce sonuçtan çalış kafta yaptıklarını oku gerekirse izle sonra sonuç güzelce bir bitsin en son 345 temizle yeter sonrasında bilgi sarmal apotemi tamamdır çapı da alırsan yeni yıla kadar problem kasarsın kalın bence
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    kesire bulaşmamak önemli sayı kesirde br nin dediği gibi yaşta o tablo ile atomu parçalarsın karışımda da tek madde seç ordan yürü derim hız ve kar zararı da 0 dan bir youtube hocasından izle birde mesela mum sorusunu yapamıyorsun atıyorum video var kanalına bak derim ceyhun yavuz konu konu ele almış 0 dan başlatmış kesinlikle bakmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

kesire bulaşmamak önemli sayı kesirde br nin dediği gibi yaşta o tablo ile atomu parçalarsın karışımda da tek madde seç ordan yürü derim hız ve kar zararı da 0 dan bir youtube hocasından izle birde mesela mum sorusunu yapamıyorsun atıyorum video var kanalına bak derim ceyhun yavuz konu konu ele almış 0 dan başlatmış kesinlikle bakmalısın
    ŞİMDİ ALLAH VAR BRNİN HEPSİNİ İZLEMEDİM DAĞILIM PROBLEMLERİ VARYA TK3 TE BEN ORAYA KADAR İZLEDİM GAYETTE GÜZEL ANLADIM İYİ ANLATMIŞ.DİĞERLERİNEDE ŞİMDİ BAKARIM. SONRA 345 ÖSYM TADINDAYI ÇÖZEMEZSEM DİREK YOUTUBEDEN 0 DAN BAŞLARIM SONUÇ FELAN GİDERİM. UMARIM İŞE YARARYA 345 ÖSYM TADINDA SAYI PROBLEMLERİ KISMI SERT DURUYOR BİRAZ.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    son testi sıkıntıydı gerisini çözersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.