Şimdi Ara

Canton MOVIE CD151 - Canton Movie Mx 125 - Harman Kardon HKTS-30 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam yeni bir ev sinema sistemi kurma düşüncem var başlıkta yazan markalardan " Canton MOVIE CD151 - Canton Movie Mx 125 - Harman Kardon HKTS-30 " sizce hangisini seçmeliyim ? max bütçe 2500 TL yanına denon Avr düşünüyorum bu 5.1 setlerden hangisi daha iyidir

• Merhaba,

Geçen hafta Dikmen Elektronik Cem bey`den Denon Avr-1911 + Canton Movie CD-151 satınaldım. İlk 5+1 sistemim olduğu için kıyaslama yapamayacağım ama benim zevkime tam anlamıyla uyuyor. İzlediğim blueray filmlerde ve Orjinal CD kayıtlarından çok memnun kaldım. Denon 1911`in orjinal stero müzik CD`sini 5+1 DTS ye simüle etmesi de çok hoşuma gitti. Ha birde dinlediğim bir DTS kayıt vardı, adı novi miydi neydi hayranlıkla 3-4 sefer arka arkaya dinledim. Sonuç olarak sistemi apartmanda ve işten eve gittiğimde çocuk uyuduktan sonra orta - düşük seste kısa süre de olsa zevkle kullanıyorum. Aslında az daha Whaferdale 10.7 .. 5+1 set kuracaktım ama iyikide o kocaman şeyleri salonuma koymamışım. Merak ettiğiniz başka şeyler olursa yardımcı olabilirim.
  • hkts 30 u turkıyede nerde buldunuz acaba link veya isim söylerseniz sevinirim? ben hkts 11 ve harman kardon avr 360 aldım tam anlamıyla mükemmel diyebilirim. eger receiver veya speaker setlerden birinde harman kardon tercih edecekseniz her ikisinide harman kardon almanız tavsiye ederim nitekim hk lar birbiryleriyle son derece uyumlu çalışıyo en azından forumlarda üstadların verdigi bilgiler hep bu yönde:) bu arada olurda hkts 30 alırsanız ve htfs ayaklarla kullanmak isterseniz uyduları hkts 30 için htfs -3 e ihtiyacınız olur ki turkıyede bulmak neredeyse imkansız ben size hkts 11+ htfs-2 öneririm. avr içinse imkan varsa avr 360 veya 460 eger bütçe kısıtlıysa avr 260 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarb

Merhaba,

Geçen hafta Dikmen Elektronik Cem bey`den Denon Avr-1911 + Canton Movie CD-151 satınaldım. İlk 5+1 sistemim olduğu için kıyaslama yapamayacağım ama benim zevkime tam anlamıyla uyuyor. İzlediğim blueray filmlerde ve Orjinal CD kayıtlarından çok memnun kaldım. Denon 1911`in orjinal stero müzik CD`sini 5+1 DTS ye simüle etmesi de çok hoşuma gitti. Ha birde dinlediğim bir DTS kayıt vardı, adı novi miydi neydi hayranlıkla 3-4 sefer arka arkaya dinledim. Sonuç olarak sistemi apartmanda ve işten eve gittiğimde çocuk uyuduktan sonra orta - düşük seste kısa süre de olsa zevkle kullanıyorum. Aslında az daha Whaferdale 10.7 .. 5+1 set kuracaktım ama iyikide o kocaman şeyleri salonuma koymamışım. Merak ettiğiniz başka şeyler olursa yardımcı olabilirim.

teşekkürler hocam , Mx125 ile cd-151 arasında ne gibi belirgin farklar var acaba fiyat farkıda biraz fazla bu ikisi arasında cd151 daha mı güçlü yada daha mı iyi ses kalitesi var

sakgoz79@ hkts 30 yok tr de sizin dediğiniz hkts 11 ile arasında ne gibi farklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Merhaba,

teşekkürler hocam , Mx125 ile cd-151 arasında ne gibi belirgin farklar var acaba fiyat farkıda biraz fazla bu ikisi arasında cd151 daha mı güçlü yada daha mı iyi ses kalitesi var

sakgoz79@ hkts 30 yok tr de sizin dediğiniz hkts 11 ile arasında ne gibi farklar var

HKTS 30 TR de var H/K TR distiribitöründe mevcut ben dün akşam HKTS11 aldım

http://forum.donanimhaber.com/m_41346952/mpage_10/tm.htm
    burada yazmıştım illa HKTS 30 istiyorsanız ve istanbulda iseniz M:M merterden altuğ beye gidin temin eder hatta bendende slm soleyin ( kubilay ) gerekenilgiyi gösterir kendisi müdürleri ve gercekten iyi bir arkadaş ve çok ilgili sagolsun özellikle M:M merteri konuda büyütmeye ve konuda baya etkin bir hale getirmeye kararlı sagolsun .

• İnanın hiç karşılaştırma şansım olmadı. Dikmen`den Cem bey`e çok kaliteli ama kule tipi olmayan 5+1 almak istiyorum dedim ve bunu önerdi. Sanırım Ankarada yaşıyorsunuz, Bu aralar işlerim yoğun olduğundan eve geç gidiyorum ama isterseniz önümüzdeki hafta bir akşam dinlemeye gelebilirsiniz. Canton bildiğim kadarıyla Almanyadaki en büyük Ses sistemi üreticilerinden biri. Aşağıdaki bağlantıdan özelliklerine bakabilirsiniz.

http://www.canton.de/en/homecinema/movie/produkt/moviecd151.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnanın hiç karşılaştırma şansım olmadı. Dikmen`den Cem bey`e çok kaliteli ama kule tipi olmayan 5+1 almak istiyorum dedim ve bunu önerdi. Sanırım Ankarada yaşıyorsunuz, Bu aralar işlerim yoğun olduğundan eve geç gidiyorum ama isterseniz önümüzdeki hafta bir akşam dinlemeye gelebilirsiniz. Canton bildiğim kadarıyla Almanyadaki en büyük Ses sistemi üreticilerinden biri. Aşağıdaki bağlantıdan özelliklerine bakabilirsiniz.

http://www.canton.de/en/homecinema/movie/produkt/moviecd151.htm

teşekkürlerimle hocam çok naziksiniz siz ikisini kaça aldığınız pm den atarmısınız denon 1911 + canton cd 151

• Selam arkadaşlar , geçenlerde Dikmen'den marantz sr5005 almıştım , şimdide düzgün bir 5.1 hoparlör lazım , gönül isterki kef 3005 se alalım ama türkiye fiyatı 4000 in altında değil , harman kardon lar tip olarak hoşuma gidiyor açıkçası , yorumlarda olumlu , 11 mi önerirsiniz yoksa 30 mu önerirsiniz acaba? birde 11 alırsam ekstra ayakları nereden bulabilirim? İyi günler herkese..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.