Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
27
Favori
63.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Basit çıktı ve fotoğraf taramaları için elimize Canon MP190 model bir yazıcı geçti. Özellikle fotoğraf taramak için sanırım all-in-one programı gerekliymiş.


    Nereden, hangi linkten indireceğimize dair kafamız karıştı. Windows 10 64 bit işletim sistemi kullanıyoruz, indirme linki için yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  • Merhabalar ;


    Günde ortalama 400-500 adet 10x15 ve 15-20 adet A3 poster baskısı alıyorum.


    Profesyonel olarak başlamadığım bu işte yoğun sipariş almaya ve ticari olarak yapmaya başladım.İlk tanıştığım makine Canon ix6850 ve baskı işindeki 5.ayım. Her makine bana 1 ay dayansa razıyım.


    Fakat makineler en fazla 1.haftanın sonunda leke bırakma sorunu yapıyor.Ve hiçbir şekilde sorun çözülmüyor.Yetkili servisler her gitmeye 400-500 tl temizlik parası alıyor.Ya aynı gün yeniden leke bırakıyor ya 3-4 gün sonra leke bırakmaya başlıyor.(ufak siyah leke veya çizikler.)


    Bir makineyi günde 7-8 saat durmadan çalıştırıyoruz.

    Bize 7-8 saat durmadan çalıştığında dahil hiçbir şekilde ; leke başta olmak üzere sorun vermeyecek masaüstü A3 poster yazıcısı öneriniz var mıdır ?


    Teşekkürler..

  • Epson px720wd yazıcıma tanklı bitmeyen kartuş sistemi takmak için üst tarayıcı ünitesi söküp gerekli işlemleri yaptıktan sonra, kapatma aşamasında kartuşların takma hazinesinin arkasındında iç kısımda bulunan tarayıcı kapatma sensörünü etkileyen mıknatısı söküp dışa taktım, tarayıcının tüm fleks kablolarını taktım, ancak yazıcıyı açtığımda
    "Tarayıcı ünitesi açık. Mürekkep kartuşlarını değiştirdikten sonra tarayıcıyı ünitesini kapatın."
    uyarısı gelmekte, ne yaptımsa (fleks kabloları söküp kontrol etmek, yeniden takmak, mıknatısı eski yerine bırakmak) sorun çözülmedi. Şu an yazıcıyı kullanmıyorum, ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Tarayıcı ünitesini açık olduğuna dair uyarıyı kaldıracak, devre dışı bırakacak, sürekli olarak tarayıcı ünitesini kapalı olmasını algılayacak bir müdahale yapabilir miyiz?
    Teşekkür ve saygılarımla.


     Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alesta21 A kullanıcısına yanıt

    Sorunu çözemedim. Yazıcı kafası değişmeli diyorlar. O da600 lira. Makul bir çözüme ihtiyacım var

  • Canon E404 yazıcı var.uzaktan eğitim de işe yarıyordu.ben buna tank takayım dedim,beceremedim.içine biraz aktı falan çıkardım.şırıngayla mürekkebi doldurup kullanmaya devam ettim.100 çıktı sonrası falan siyah kartuşu tanımadı...sonra derdi nedir diye içini açtım baktım.hafif akan yerleri,kafasını falan temizledim.bu sefer 2 kartuşu da tanımadı...


    gidip 2 yeni kartuş aldım,sonuç değişmedi...içinde ki uzun bant yada kafa değişimi sorunu çözer sanırım.tamirci de kaça patlar bu? yedek parça satan bir site var mıdır ? kazık yemeyelim bilmediğimiz işlerden.

  • Merhaba. ayda 150 200 sayfa çıktı alacağım. tanklı yazıcı n makbulü sanırım. 3 model var sizce hangisini almalıyım?


    Epson l3151 fiyat 1660 lira

    canon pixma 3411 fiyat 1540 lira

    hp Ink Tank 415 fiyat 1500 lira




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 15 Aralık 2020; 13:28:57 >
  • Hocam iyi günler ayda maksimum 50-60 sayfa uzaktan eğitim etkinlerini çıktı almak için bir yazıcı bakıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nastiew -- 15 Aralık 2020; 18:26:23 >
  • Arkadaşlar canon ip7250 yazicimin BK kartus yuvasi alt kartus okuma tırnağı kırıldı ve hic biryerde de bulamıyorum.. cikma yada yedek parca olarak satabilecek biri varsa lütfen yardim edin.. parçayı bulsam takacagim ama bulamıyorum.. elinde olan varsa özelden yazsin lütfen
  • Toprakizm T kullanıcısına yanıt

    merhaba bulabildiniz mi acaba o kartuşların takıldığı yuvayı?

  • Merhaba,


    epson L3160 aldım. Çıktı almadığım durumlarda nasıl bakım yapmam lazım ?


    hangi seçeneği seçmem gerekli ?


    Başka dikkat etmem gereken bir nokta var mı ?

  • merhaba,

    aylık ortalama 400 çıktı,

    a4,

    çift taraflı yazdırma,

    arkalı önlü tarama yapabilen,

    wifi özelliği olan ,


    özellikte cihaz aramaktayım önerisi olan var mı?

  • canon mg4250 bitmeyen kartuşlu yazıcım var mavi ve ssarı renk çıkarıyor siyah ve pemre renkleri kullanamıyorum neden acaba. böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen varmı?

  • Xedos. kullanıcısına yanıt

    TS9150 aldım ve gayet memnunum, iyi ki ethernet almışım, evimde olabildiğince kablolu ağ yapmaya ve kablosuz trafiğini azaltmaya çalışıyorum.

  • Hocam mrb. Canon mf5940dn model bir yazıcım var üst kapak(fotokopi çekerken açıp kağıt koyduğumuz) menteşesi kırıldı internette menteşeyi buldum 90tl gibi bir fiyata nasıl değiştirebilirim?

  • iyi gunler canon e464 yazıcım var ...sadece power ısıgı yanıp sönüyor sorun nedir acaba

  • Merhaba evde fotoğraf basmak için yazıcı arıyorum.

  • Merhabalar, yazıcım canon E414 kartuşlar dolu çıktı aldığımda siyah renk ve sarı renk yazmıyor. ayarlardan sadece siyah renge aldığımda siyah yazıyor renklide siyah yok oluyor. bir türülü çözemedim yapmadığım ayar kalmadı çok araştırdım bulamadım. yardımcı olurmusun.

  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.