Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
27
Favori
63.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Epson L310 kullanıyorum. Alalı daha bir iki hafta ancak oldu. Son zamanlarda renkli baskılarda aralıklı pembemsi uçuk renkli çizgiler atmaya başladı. Kendi kılavuzunda başlık temizleme gibi bir şey vardı onu yaptım olmadı hizalama vardı onu da yaptım hâlâ aynı çizgi atıyor araya. Nasıl düzeltiriz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • two_face kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de iki model arasında kaldım. Epsondan memnun kaldınız mı acaba?
  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt
    Merhaba iyi günler, EPSON diğer tüm markalara özellikle kendinden tanklı mürekkepli yazıcılara açık ara fark atar.Çünkü kafa sistemi ve kartuş tipi olarak çok farklıdır.Bunu gerek kendi kullandığım gerekse müşterilerimde bulunan ve arızaya gelen yazıcıları görerek söylüyorum. Saygılarımla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thehawk

    Photoink canon murekkepler epson ile uyumlu mudur ?
    Baskı kalitesi dışında sorun olmaz.Ben EPSON L 355 te Photoink canon mürekkep kullanan bir öğretmen biliyorum. Cihaz şu anda 87.000 i geçti ve tıkır tıkır çalışıyor.Umarım aydınlatabilmişimdir.
  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt
    iyi ki EPSON almışım diyorum. ama tabi ki de kişiden kişiye değişir. :)
  • two_face kullanıcısına yanıt
    @two_face, @sever bilgisayar akhisar Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sanırım ben de EPSON alacağım. İyi akşamlar.
  • Herkese selamlar
    Kuzenimden kullanmak için aldığım Epson Px830fwd yazıcıda baskı sorunu yaşamaktayım. Yazıcı 6 kartuşla çalışmakta ve 1 tanesi esksik olsa bile çıktı alınamıyor. Yazıcıyı teslim aldığımda eksik olan kartuşu dün satın aldım ve cihazı çalıştırdım. Deneme çıktısı aldığımda 6 kartuşdan siyah renk olanından baskı alamıyordum. Bugün yerli yabancı emsal sorunları inceleyip okuduğumda vatandaşın bir tanesi baskı kafasında mürekkep kanallarından bir ve birkaçının kuruduğunu ve kanalı antifrizli cam suyu ile açtığını yazmış. Bu olay sonrası denememde siyah beyaz çıktı almaya başladım ama gri/mavi tonunda çıkmaya başladı. Kafa temizliği yapamıyorum çünkü kartuşlardan iki tanesinin seviyesi çok düşük. Bu tip sorun yaşayan ya da çözebilen var mı, varsa nasıl çözdünüz? Teşekkürler
  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonu ya da Profesyonel Fotoğraf Makinası ile Amatör olarak çektiğim fotoğrafları bilgisayarda depolamak yerine, içlerinden bazılarını hard copy olarak çıktı alıp albüm yapmak istiyorum. Yıllık çıktı alma planım; ilk etapta eski albümlerdeki yaklaşık 1000 Fotoğraf, sonrasında yılda max 200-300 Fotoğraf

    Fotoğraf yazıcısı olarak arattığımda karşıma ilk olarak Canon SELPHY CP1300 modeli çıktı. Fotoğraf ölçüleri ve cihaz fiyatı kabul edilebilir olsa da mürekkep kartuşu ve kağıt kiti aşırı pahalı. Zira 36 poz çıktısı almak için kağıt + kartuş için 100 TL civarı bir ücret isteniyor ve bu da uzun vadede çok ciddi bir masraf oluşturuyor.

    Durum bu olunca SELPHY CP1300 yerine Pixma TS Serilerine bakmaya başladım. Pixma Serisi anladığım kadarıyla bildiğimiz AllinOne yazıcı. İstediğimiz ebatta ve türde kağıt koyup ister belge ister fotoğraf çıktısı alabiliyoruz. Kartuş tüketimi de anladığım kadarıyla normal bir printer kadar.

    Sorum şu ki;

    10-15 CM bir fotoğraf baskısı almak istediğimde; aynı tür kağıt kullandığımızı düşünürsek SELPHY CP1300 ile Pixma TS serisi arasındaki kalite ve dayanıklılık ( fotoğrafın renklerinin uzun süre bozulmaması ) farkı nedir?

    Belirttiğim amaç ve adetlerde kullanım ile; alternatif bir model önerisi var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenOzdal -- 12 Şubat 2019; 19:57:54 >




  • canon maxify ve epson l565 yazıcı için uygun siyah mürekkep varmı nereden temin edebiliriz
  • canon mp270 için pg510 cl511 kartuşlarına muadil toner alacağım nereden almamı tavsiye edersiniz? Ayrıca her firmada photoink marka yazıyor bunların hepsi orjinal çünkü fiyatlar farklı farklı hangisini tercih etmeliyim?
  • Epson yazıcımda nozzle temizliği sonrası
    düzen bozuldu... yazı yok, sadece boyuyor...

    temizliği, sıcak su, alkol ile yaptım..
    chip'e su kaçması falan mı oldu acaba
  • Canon mg2550s almayı dusunuyorum, tıpalı kartuslu olan modellerden. ileride emici dolu vb. hatası yaşar mıyım? birde ömrü ne kadardır bu cihazın acaba?
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    canon mg2550s olabilir
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Araştıracağım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canon mx925 siyah renk vermiyor

    hortum su ile siyah rengi açtım,baskı kafası açık, çok güzel çizgiden su geliyor.

    yazıcıyı kapalıyken hardreset yapıp açıyorum.

    kafayı peçete ile silip 5-10dk sonra suyun biraz kurumasını bekleyip takıyorum.

    AMA büyük siyah kartuş rengi yine vermiyor, yazılarda siyah hiç çıkmıyor.

    Sorun nedir sizce çözümü nedir?
    Aklıma gelenler

    1*Ya kartuş hava yapıyo, su ya da hava kalınca boya ilerlemiyor. Ama diğer kartuşlarda aynı işlemler yapıldı onlarda sorun yok.
    2*ya da canon mx925 baskı kafasının elektronik kartındaki numaraları aklında tutuyor, aynı kafayı takınca siyah açık olduğu halde yeni baskı kafası alınması için yinede siyah rengi verdirmiyor.


    Sizc sorun nedir, profesyonel arkadaşlardan çözüm bekliyorum..
  • İyi akşamlar,
    Canon Pixma serisi lab kalitesinde foto veren all in one yazıcılar içinde gördüğüm kadarıyla en başarılı seri. Ts9150 almayı düşünüyorum fakat modelin piyasaya çıkışının üzerinden neredeyse 2 sene geçmiş. Geçtiğimiz yaz sonu bir alt model olan ts8150 yenilendi ve ts8250 ismini aldı. Fakat ts9150nin yenisi ts9250 henüz piyasaya sürülmedi ve böyle bir model olacağı da henüz belli değil.

    Özelliklerine baktığımda ts8250 ile ts9150 neredeyse aynı özelliklerde sadece ikincide ethernet bağlantısı var ve bu benim istediğim bir özellik. Öte yandan ts8250 daha yeni bir model olduğundan bazı yeni tip canon kağıtlarını sadece o destekliyor.
    Sizce hangi ürünü almalıyım, ts9250 hakkında bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sever bilgisayar akhisar

    Baskı kalitesi dışında sorun olmaz.Ben EPSON L 355 te Photoink canon mürekkep kullanan bir öğretmen biliyorum. Cihaz şu anda 87.000 i geçti ve tıkır tıkır çalışıyor.Umarım aydınlatabilmişimdir.

    Alıntıları Göster
    Merhabalar.Kafama takılan bir mevzu var,bu konuda aydınlatırsanız çok memnun olurum.
    Bende Epson L382 var.Çok çıktı alan birisiyim.

    Arada Pad dolu hatası veriyor,bende reset anahtarı alıp sıfırlıyorum ve tekrar yoluma devam ediyorum.
    Çıktılarda herhangi bir sorun yaşamıyorum yalnız kafama takılan mevzu ; pad dolum hatası veriyor makina ve kesinlikle çalışmıyor sonra sıfırlayınca birkaç kafa temizlemeden sonra güzel baskılar almaya devam ediyorum.Gerçekte bu PAD kirlenmiyor mu ? Makina ömrü açısından Pad'in değişmesi gerekir mi ? Yada baskı kalitesi bozulana kadar devam mı ? (pad dolum hatası veriyor sözde sıfırlıyorum sonra mükemmel baskılar almaya devam ediyorum) Epson neden bu Hatayı verdirttiriyor sonra da sıfırlayınca geçiyor onu anlayamadım ? :) not: 15.000 civarı baskı aldım şu an..
    Teşekkürler Saygılar




  • zeybek32 Z kullanıcısına yanıt
    Merhabalar... Reset bile atsanız pad lerin ya çıkarılıp temizlenmesi ya da komple değişmesi gerekli.Yoksa atık kutusundaki mürekkep taşıp etrafı kirletebilir, daha da kötüsü ana karata ulaşıp cihazınızı pert hale getirebilir.Diğer sorularınız için 0541 804 55 75 den ulaşabilirsiniz. Size elimden geldiğince yardımcı olayım...Saygılarımla...
  • sever bilgisayar akhisar S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın Arkadaşım. Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.