Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
26
Favori
65.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canon LBP6030 lazer yazıcıda toner değiştirdiğimiz zaman otomatik olarak sayacın sıfırlanması gerekmiyor mu?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane190789 -- 5 Ocak 2017; 14:35:32 >
  •  Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. !

Resimdeki epson l serisi için aldığımız mürekkebi, canon g serisinde de kullanabilir miyiz acaba?
  • Merhaba

Evde ödev baskısı fotograf baskısı gibi şeyler için mürekkep tanklı yazıcı istiyorum. Fiyat ve model olarak Canon g3400 beğendim. Ancak Epson px650 bulabilseydim onu düşünüyodum. Ama üst seviyeleri çıktığı için sıfırı yok.. Üst modelleri de 1800 tl ev içşn p kadar yüksek birşey almaya gerek yok. Sorum şu g3400 işimi görür mü? Farklı makine de tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101'de satılan Canon e414 nasıldır fiyatına göre. Genellikle ödev vb işler için kullanacağım ve devamlı çıktı almayacağım. İşimi görür mü, sorun çıkarır mı ya da sizin öneriniz var mı o fiyatlarda?
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet güzel. Bende çok sık kullanmıyorum ama tarayıcı çok lazım oluyor. Sırf tarayıcısı için aldım diyebilirim. Üzerinde bilgisayara gerek duymadan renkli ve siyah-beyaz fotokopi çekebilen tuşları var. Şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntısı tarama yaparken kenarlardan 1 cm taramıyor. Tarama kalitesini merak ediyorsanız şöyle ortak bi belge tarayıp size gönderebilirim. Şok aktüel broşürü gibi. Orjinal kartuş fiyatlarıda çok pahalı değil siyah+renkli 80-90 liraya geliyor. Kartuşların dolumu da kolay görünüyor. Devamlı çıktı almayacaklar için ideal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 4 Şubat 2017; 19:26:19 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Bir iki sorum var yalnız sorular yazımın sonuna doğru
    Şimdiden teşekkürler

Bende bugün canon e484 akmak için gittiğim medya markttan epson L386
    Alıp çıktım içinde kartuş yok kurulumunu mürekkep dolumunu orda yaptırdım
    Eve geldim kutudan çıkarırken biraz köpükleri kırdım öğle çıkardım
    Allahtan boya tankı biraz aşağıda kaldı okadar sıkıydıki naylonunu çıkarıp
    Atmışlar allahtan tankın hortumları kopmadı çıkmadı arka kağıtuzantısını bile tırnakdan çıkarmışım neyse onuda yerine taktım yuvasına kazasız belasız makineyi çıkarırken
    Parçalayıcaktım daha bismilah kapağa acık boya dökülmüş ya orda boşaltan
    Çocuk döktü yada ben çıkartırken hafiflçe eğince döküldü neyse temizledim
    Tankı güzelce yerleştırdim kurulumunu yaptım. Pc den ağ kurulumunu yaptım
    İpad tabletimede ıos epson uygulamasını samsung a8 telefonumada google playdan
    Epson iprint uygulamasını indirdim pc den tabletden telefondan wifiyle kablosuz
    Resim basıp A4 e büyük boy çıkardım resimler A4 kağıt olmasına rağmen hiçde
    Fena çıkmadılar dahada güzelleştirmek için ne yapabilirim

Birde yazıcının pc ye cd den yüklenen uygulamalarından işlev yapamadım nedense
    Acaba uygulamaları pc nin başlat düğmesinden L386 yazıcı Ayarlarını bulup aktifmi
    Etmeliyim
    Ben sadece resimlerimden direk bir resim seçip yazdırdıydım öğle çıktı aldım yazıcıdan resmi

Birde satıcı cocuk abi yazıcıyı uzun süre kullanmıyacaksan mutlaka 15 de bir yazıcıdan 1 renkli 1 de
    Siyah beyaz çıktı al unutma dedi daha uzun süre boya gider sana 2-3 sene diye söyledi
    Bakalım memnun kalıcazmı bu yazıcıdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 630 TL'ye sıfır g3400 mü tercih edersiniz yoksa 650 TL'ye ikinci el, mürekkep tankları dolu L800 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

630 TL'ye sıfır g3400 mü tercih edersiniz yoksa 650 TL'ye ikinci el, mürekkep tankları dolu L800 mü?

epson servısıne bakım ucretı sor epsona bakım yap kullan derım. Canonda hala kartus degıstırme muhabbetı var ve malıyetı yuksek ama epson da bakım vs yok 50 bın baskıya kadar tık demıyor alet hıc masraf yok ama 50 bınde ufak tefek bakımını yaptırmalısın
  • Arkadaşlar, merhaba ,
    Canon Mg3500 printerım var. Mürekkep tutucu dolu gibi bir hata verdi. İnternetten bulabildiğim kadarıyla v3400 servicetool programı ile reset atmak istedim ama bir türlü servis moduna geçmiyor. Önerilerinizi ekliyorum.
  • Epson L386 orjinal tanklı mürekkepli yazıcımda
    Fotoğraf kağıdı ne tavsiye edersiniz MAT olucak arkadaşlar
    Teşekkürler

• Arkadaşlar EPSON L210 muadil mürekkep ne tavsiye edersiniz ve şu ana kadar hep orjinal mürekkep kullanıldı bitmesi yaklaştı seviyeler aynı değil karıştırsak mürekkepleri nasıl olur dibine kadar kurutmayız herhalde?
  • aeffes kullanıcısına yanıt
    Bence yine orjinal kullan derim

• Sx425w için adjustment program lazım arkadaşlar ped counter reset için. Hiçbir yerde bulamadım :(
  • epson xp 202 yazıcım var mavide kuruma oldu nozzle man ile açmaya çalıştım bu seferde dolan kartuş kırmızı olan sürekli hata veryor , acaba dolan kartuş olayında epsonumu canon umu önerirsiniz
  • matbaa da aydınger e ters çıktı almak için yazıcıya ihtiyacım var bu makine işimi görür mü sıkıntıları nedir kullanan varsa yazabilir mi yada makine önerilerinize açığım

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-LBP-6030B-DOLAN-TONERLI-LASER-YAZICI,PR-24756.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Merhaba fotoğraf baskısı yapmak için tanklı uygun maliyetli yazıcı arıyorum. Fotoğraf dışında fotokopi tarayıcı özelliklerine de ihtiyacım var. Canon g3400 ve epson l386 modelleri arasında kaldım. Canon 2pl epson 3pl. Fotoğraf kağıdına baskı kalitesi olarak hangisi daha iyidir, hangisini önerirsiniz? 2 yazıcı için de internette fotoğraf baskı örneği bulamadım. Yazıcıların baskı örneklerini bulabileceğim internette böyle bir site var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğle bir site bende bulamadım lakin aldığım epson L386 modelinden
    Gerçekten çok memnun kaldım hem tarayıcısı hem yazıcısı hem fotokopi olarak çok üst düzeye yakın
    Performans veriyor
    Resim olarakda beni amatör fotoğrafçılık işine soyundurttu resmen bu l386 harika resim baskıları yüzünden
    Sony a6000 serisi makine ve 18-105 objektif alarak şimdilik

• Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Resim çıktısını bu kadar beğendiğinize göre şimdi epson 1 adım daha öne çıktı. Fotoğraf kalitesi ne kadar tatmin edici acaba fikrinizi alabilir miyim? Bir de örnek olması açısından 1 adet baskı aldığınız resmi ve orjinalini paylalaşabilmeniz mümkünmüdür?
  • Size bugün mutlaka yeni makineyle çekilmiş
    Bir kaç adet foto baskısı buraya koyacağım

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.