Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
27
Favori
64.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden cevap verildi.
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Sorun anladığım kadarıyla Kablodan veya Bilgisayarınızdan kaynaklı olabilir.

Başka bilgisayardan ve kabloyu değiştirip deneyiniz.
  • Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    hocam yazıcı kablosuz ağa bağlı. bi ara rj45 soketle ethernet bağlantısı yaptık ama pcde kurulumunu yapadık fazlada uğraşmadık açıkçası. geri tekrar kablosuza döndük. usb ilemi bağlasak acaba.
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Usb En iyisidir. :)
  • Canon e 404 bitmeyen kartuşlu sistem gunde 500 cıktı allıyorum. Kafası bozulmadan işimi görür mü? Bir de kafa ömrü nedir bunlarda?
  • Merhabalar,
    Kullandığınız tabir biraz yanlıştır. Çünkü 2 kartuşlu bir yazıcıdır. Kafa bulunmuyor.

Kullandığınız mürekkep sağlam ise sizi 10 bin sayfa götürür. Diğerlerini saymıyorum. Ama elinde sonunda gider. ucuz yazıcıdan o kadarda büyük baskı sayısı beklemeyin.
  • Evde kullanım için tavsiye edebileceğiniz Renkli ,Wi-Fi ,fotokopi özelliği olan bir yazıcı almak istiyorum çocuk yeni okula başladı bütün işimizi görsün istiyoruz daha önce canın 4070 yazılım vardı ona kartuş dolum için HP 364 uyumlu dolan kartuşlu dolum seti aldım çip siz oda uymadı çipler den dolayı yazıcıyı attım dolum seti kaldı elimde bu seti kullanabileceğimiz bir yazıcı önerir seniz
    sevinirim tşk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık 1000 ila 2000 sayfa çıktı alıyoeum bitmeyen kartuşlu canon mx395 düşünüyorum nasıl? Kartuşkarı biraz pahalı gibi geldi hp lerin kartuşları daha ucuz onları mı düşünsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutakbilisim

Merhabalar,
    Kullandığınız tabir biraz yanlıştır. Çünkü 2 kartuşlu bir yazıcıdır. Kafa bulunmuyor.

Kullandığınız mürekkep sağlam ise sizi 10 bin sayfa götürür. Diğerlerini saymıyorum. Ama elinde sonunda gider. ucuz yazıcıdan o kadarda büyük baskı sayısı beklemeyin.

belli sayıda cıktı aldıktan sonra kartusu değiştirmek gerekiyor mu? Kartusun omru nedir?
  • Sınıf öğretmeniyim. Renkli yazıcı almayı düşünüyoruz. Fakat kafamız karışık bu canonda sonradan takılan tanklılar için olumlu konuşan pek olmadı. Epsonlarda da bir kaç yıl sonra çeşitli sorunlar çıktığı söyleniyor. Dolumunu ve kendisi sorun çıkartmayacak laser ya da mürekkepli renkli tavsiye modelleriniz nelerdir?
  • Mimarlık okuyorum ve A3 çıktı alabileceğim bir yazıcı arıyorum . Renkli olmalı. Siyah beyaz olarak ayda yaklaşık 300 a4 baskı . Renkli olarak da en fazla 30 baskı alıcam. Bana 1 adet a3 yazan yazıcı tavsiye edermisiniz. Aslında kararsızım okadar para vermek yerine normal bir yazıcı alıp a3 leri kırtasiyede mi bastırsam bilemedim . Oyüzden sizden birde baskı kalitesi kötü olmayan ama uygun fiyatlı baskı yapan bir yazıcı/tarayıcı/fotokopi makinası önerebilirmisiniz.
  • serteser10 S kullanıcısına yanıt

Epson L365 Tavsiye ederim efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil06

Aylık 1000 ila 2000 sayfa çıktı alıyoeum bitmeyen kartuşlu canon mx395 düşünüyorum nasıl? Kartuşkarı biraz pahalı gibi geldi hp lerin kartuşları daha ucuz onları mı düşünsem

Renkli Alacaksanız Mx395 kartuş sorunu yaşarsınız.

Aylık 1000 baskı için

Renkli düşünürseniz Epson L220 Fotokopili
    Siyah beyaz epson M200 Fotokopili

Tavsiye ederim.
  • Can Baran C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Canon tüm modelleri için geçerlidir. Belli bir baskı sayısını aştıktan sonra tıkanma. Tıkanma olmasa dahi nozuller açık olsada mürekkep vermeme problemi.

Saygılarımla
  • asamet89 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sorunsuz yazıcı yoktur. Elektronik cihazların herşeyinde belli bir kullanımdan sonra sorun çıkaracaktır. Araba bir ihtiyaçtır ama belirli zaman sonra arıza çıkarmayacak ise neden sanayi bölgeleri bulunuyor ?

Yazıcılarda bir ihtiyaçtır. Canon hp samsung arıza çıkarmaz derse yalan olur. Epson da çıkarır fakat Epsonı ile baskı maaliyeti minumum a düşüyor ve orinal tanklı olduğu için Normalde canonda çıkan sorunlar indirgenmiştir. Ve Epsonda Ped harici %100 garantili üründür.

Sene 2015 ve her bölge ücretsiz kargo ile servis sağlayan tek firmadır Epson.

2 yıl boyunca servise ücret ödeyeceğim sorunu yoktur. Sonrasında rutin yazıcı bakımları yapılacaktır.

Siz bu gün tonerli yazıcıda alsanız orjinal toneri 180 200 tl ve 1500 sayfa çıktı alırsıız. Epson M200 60 TL ka8rşılığında 8000 sayfa baskı veriyor. ve orjinali. Aradaki farkı rahatlıkla görebilirsiniz.

Öğretmensiniz fotokopi ihtiyacınız olacaktır.

Tavsiyem L220 ve gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutakbilisim -- 14 Ekim 2015; 12:16:28 >

• muzoman M kullanıcısına yanıt
    Epson L1300 araştırın tam size göre. Ayrıca Corel programı var ise 1 metre ye kadar baskı yapabilirsiniz.
  • teşekkür ederim sanırım tam aradığım şey.
  • Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • merhaba,
    canon MX295 bitmeyen kartuş ile almayı düşünüyorum, benim için önemli olan baskı kalitesinden çok dar ve küçük kağıtlara baskı yapabilmesi, kargoların adres etiketlerini yazdırıyoruz, canon MX295, bu modelin üst kağıt tepsisi sadece fotokopi ve fax içinmi yoksa bilgisayar çıktısı içinde üst tepsi kullanılıyormu?
  • Merhaba,
    2 gün önce Epson L220 Aldım ilk baskıda sonuç soluk ve çizgiler var, Epson'un destek sayfasındaki adımları tekrarladım fakat sonuç değişmedi, kafa temizleme yapmam gerektiğini söylüyor, bir kaç kez denememe rağmen sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.