Şimdi Ara

Canon Üretim Yeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene türkiye garantili canon dslr makineler japon üretimi mi çin üretimi mi? Canon aynı makineyi farklı yerlerde ürettiriyormuş duyduğuma göre de

• Çin üretimi yok. Japan ve Taiwan var. TR'ye gelenler Taiwan çünkü Japan üretimi D-SLR makinelere Türkçe dil yüklenemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eceliktenli

Çin üretimi yok. Japan ve Taiwan var. TR'ye gelenler Taiwan çünkü Japan üretimi D-SLR makinelere Türkçe dil yüklenemiyor.

Tayvan ile japon üretimi arasında çok fazla kalite farkı yoktur umarım
  • Hiç bir fark yok aralarında. Sıkıntı çıkmaz Taiwan üretimi olmasından.
  • quote:

Hiç bir fark yok aralarında. Sıkıntı çıkmaz Taiwan üretimi olmasından.

Sorun yok o zaman, teşekkürler.
  • quote:

Çin üretimi yok. Japan ve Taiwan var. TR'ye gelenler Taiwan çünkü Japan üretimi D-SLR makinelere Türkçe dil yüklenemiyor.

Japonya da üretilenlerde de Türkçe dil oluyor. Ki bendeki 600D de Japon üretimi ve Türkçe dil seçeneği mevcut

Şöyle demek daha doğru olur:

Asya için üretilen Canonlarda bizim bildiğimiz 450D, 550D yada 600D değil KissX serisi olarak üretiliyor ve bunlarda Türkçe dil yok.

Amerika için üretilen Canonlarda Rebel T serisi olarak üreitliyor.

Avrupa için ise 450D, 550D, 600D şeklinde üretiliyor. Bunlarda TR dil desteği var.

Kalite de her hangi bir farklılık yok.

• Hah, böyle daha doğru oldu gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Japonya da üretilenlerde de Türkçe dil oluyor. Ki bendeki 600D de Japon üretimi ve Türkçe dil seçeneği mevcut

Şöyle demek daha doğru olur:

Asya için üretilen Canonlarda bizim bildiğimiz 450D, 550D yada 600D değil KissX serisi olarak üretiliyor ve bunlarda Türkçe dil yok.

Amerika için üretilen Canonlarda Rebel T serisi olarak üreitliyor.

Avrupa için ise 450D, 550D, 600D şeklinde üretiliyor. Bunlarda TR dil desteği var.

Kalite de her hangi bir farklılık yok.

+1
    Ayrıca,güncel Canon dslr gövdelerden yanılmıyorsam sadece 1100d Taiwan'da üretiliyor,ama Canon ve Nikon gibi markaların kalite standartları üretim yerlerine göre farklılık göstermez..

• Sağolun.
  • quote:

benim 7d de makinam japon üretim türkçe menü mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak03

quote:

benim 7d de makinam japon üretim türkçe menü mevcut...

Sanırsam bu konuya 2 mesaj önce zaten açıklık getirildi. Okuma zahmetine girdiniz mi bilmiyorum ama...
  • quote:

biraz zorlama bir yorum olmuş
    sonuçta yazılımdan bahsediyoruz makina kiss serisi bile olsa türkçe yüklenebilir
    bu arada japon malı 60Dmi amerikadan aldım türkçe kullanıyorum
  • Yazılımla Türkçe yükleyebilen yok. Araştırdınız mı hiç ?
  • İngilizce kullanmak daha mantıklı aslında. Çünkü bir yerde takıldığınız da onu aratırken makinede yazanı direk aratmak lazım. Türkçe arattığınız da çeviri kaynaklı nedenlerden dolayı tam aradığınızı bulamıyorsunuz.
  • quote:

ben yeni aldim garantili japon hem de türkçe menülü.
  • Evet fark ettim ki kimse 2 mesajdan sonrasını okumuyor bu forumda
  • olugenu kullanıcısına yanıt
    Bende Amerika dan 60d getirmeyi düşünüyorum Amerika da fiyatı ortalama ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.