Bildirim
Canon Üretim Yeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çin üretimi yok. Japan ve Taiwan var. TR'ye gelenler Taiwan çünkü Japan üretimi D-SLR makinelere Türkçe dil yüklenemiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eceliktenli
Çin üretimi yok. Japan ve Taiwan var. TR'ye gelenler Taiwan çünkü Japan üretimi D-SLR makinelere Türkçe dil yüklenemiyor.
Tayvan ile japon üretimi arasında çok fazla kalite farkı yoktur umarım -
Hiç bir fark yok aralarında. Sıkıntı çıkmaz Taiwan üretimi olmasından. -
quote:
Hiç bir fark yok aralarında. Sıkıntı çıkmaz Taiwan üretimi olmasından.
Sorun yok o zaman, teşekkürler. -
quote:
Çin üretimi yok. Japan ve Taiwan var. TR'ye gelenler Taiwan çünkü Japan üretimi D-SLR makinelere Türkçe dil yüklenemiyor.
Japonya da üretilenlerde de Türkçe dil oluyor. Ki bendeki 600D de Japon üretimi ve Türkçe dil seçeneği mevcut
Şöyle demek daha doğru olur:
Asya için üretilen Canonlarda bizim bildiğimiz 450D, 550D yada 600D değil KissX serisi olarak üretiliyor ve bunlarda Türkçe dil yok.
Amerika için üretilen Canonlarda Rebel T serisi olarak üreitliyor.
Avrupa için ise 450D, 550D, 600D şeklinde üretiliyor. Bunlarda TR dil desteği var.
Kalite de her hangi bir farklılık yok.
-
Hah, böyle daha doğru oldu gerçekten. -
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
quote:
Japonya da üretilenlerde de Türkçe dil oluyor. Ki bendeki 600D de Japon üretimi ve Türkçe dil seçeneği mevcut
Şöyle demek daha doğru olur:
Asya için üretilen Canonlarda bizim bildiğimiz 450D, 550D yada 600D değil KissX serisi olarak üretiliyor ve bunlarda Türkçe dil yok.
Amerika için üretilen Canonlarda Rebel T serisi olarak üreitliyor.
Avrupa için ise 450D, 550D, 600D şeklinde üretiliyor. Bunlarda TR dil desteği var.
Kalite de her hangi bir farklılık yok.
+1
Ayrıca,güncel Canon dslr gövdelerden yanılmıyorsam sadece 1100d Taiwan'da üretiliyor,ama Canon ve Nikon gibi markaların kalite standartları üretim yerlerine göre farklılık göstermez..
-
Sağolun. -
quote:
benim 7d de makinam japon üretim türkçe menü mevcut... -
quote:
Orijinalden alıntı: burak03
quote:
benim 7d de makinam japon üretim türkçe menü mevcut...
Sanırsam bu konuya 2 mesaj önce zaten açıklık getirildi. Okuma zahmetine girdiniz mi bilmiyorum ama... -
quote:
biraz zorlama bir yorum olmuş
sonuçta yazılımdan bahsediyoruz makina kiss serisi bile olsa türkçe yüklenebilir
bu arada japon malı 60Dmi amerikadan aldım türkçe kullanıyorum -
Yazılımla Türkçe yükleyebilen yok. Araştırdınız mı hiç ? -
İngilizce kullanmak daha mantıklı aslında. Çünkü bir yerde takıldığınız da onu aratırken makinede yazanı direk aratmak lazım. Türkçe arattığınız da çeviri kaynaklı nedenlerden dolayı tam aradığınızı bulamıyorsunuz. -
quote:
ben yeni aldim garantili japon hem de türkçe menülü. -
Evet fark ettim ki kimse 2 mesajdan sonrasını okumuyor bu forumda -
Bende Amerika dan 60d getirmeyi düşünüyorum Amerika da fiyatı ortalama ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X