Şimdi Ara

Canon Scanfront 330 Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam. Bir adet Canon Scanfront 330 model bir tarayıcı mevcut. Tarayıcı yanlışlıkla web uygulama moduna geçti. Tarayıcıyı kendini yeniden başlattıktan sonra ekranda web uygulama moduna geçtiğine dair uyarı mesajı ekranında kaldı. Tarayıcının işletim sistemine erişim sağlıyamıyorum. Standart moda nasıl tekrar geri dönebilirim. Tarayıcı network bir tarayıcı 4 adet normal usb port mevcut üzerinde. Ayrıca bu tarayıcıyı yerel bilgisayarda çift taraflı usb kablosu ile kullanmam mümkün müdür? Network bağlantısı olmadan.

• Merhaba şu an aynı sorunu ben de yaşıyorum. Buna bir çözüm bulabildiniz mi. "Cannot use this because ScanFront is in the web application mode." uyarısı ekrandan gitmiyor. Standart moda geçemiyorum.
  • yildirimsaid Y kullanıcısına yanıt
    Üstünden epeyce bir zaman geçmiş. Fakat aynı sorunla karşılaşan arkadaşların olması durumunda yapmaları gereken aslında çok basit bir işlem tarayıcı ile bilgisayar bağlantısını kesip tarayıcıyı bağlantı olmadan açmaları standart mod seçeneğini aktif etmek için ekranın açılmasını sağlıyor.
  • bende de aynı sorun yaşandı; Buna bir çözüm bulabildiniz mi. "Cannot use this because ScanFront is in the web application mode." uyarısı ekrandan gitmiyor. çözüm ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.