Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.151
Cevap
4
Favori
262.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakın olayı TV.den kayıt diye yazarsak yanılmış oluruz. Bundan genel olarak; composite/s-video çıkışa sahip harici bir kaynaktan görüntü almak diye bahsedersek daha iyi olur.

    Nedir bu harici kaynaklar neler olabilir ?
    1. Dijital Uydu Alıcılar
    2. VHS Video oynatıcı/kaydediciler
    3. DVD Playerlar
    4. Harici DVD Kaydediciler (Bilgisayara takılan DVD sürücüler değil) gibi scart ya da composite ya da s-video çıkışı olan cihazlardır.

    Hangi kameralar sorusunun yanıtını net olarak veremem ancak bildiklerimi yazabilirim :
    1. Canon.un MVX ile başlayan serisinin tümü
    2. Canon MV880x
    3. Sony HC1000 - PC1000 - PC350 - HC85 ve HC90 gibi üst modeller
    4. Panasonic NVGS75 - 150 - 250 - 400 modellerini örnek olarak verebilirim.

    Özellikle en çok rağbet gören kameralardan SONY HC42e ve onun alt modelleri video-in girişi özelliğine sahip değillerdir.




  • NV-GS75 ve 150 de video input yok.
  • arkadaşlar öncelikle karşılıksız yardımalrınız için ustalara teşekkürlerimi sunarım.
    ben dvd ye kaydeden kameraların olumlu veya olumsuz yönlerini bilmiyorum.dvd ye kadeden bir kamera almak istyorum.tavsiyeleriniz nelerdir.
    PANASONIC VDR M50EG DVD VIDEO KAMERA ile SONY DCR-DVD202E DVD VİDEO KAMERA arasında terddüdteyim.hangisi daha iyidir.özellikle yavuz beyin görüşlerine ihtiyacım var.
    saygılar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yeknet

    NV-GS75 ve 150 de video input yok.


    yavuz ustam cok sagol.peki bu dogrumudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 15 Haziran 2005, 13:53:19 >
  • DVD ye kayıt yapan kameralar DV lere göre pek iyi sayılmaz. Çünkü DVD 8mbps, DV ise 25mbps dir. Yani DV nin görüntü kalitesi daha iyidir. Bahsettiğiniz her iki model de video kamera açısından değerlendirirsek kötü modeller. Panasonic DVD-RAM i destekler DVD-RAM ise birçok DVD playerda okunamaz. İlla ki DVD olsun derseniz görüntü kalitesi DV ye yakın Sony nin DCR-DVD403 modeli var ama fiyat pahalı.
  • yeknet yardımın için teşekkürler.kesinlikle dvd ye kaydeden gibi bir şartlanmam yok.sadece en doğrusunu arıyorum.bunun için ayırabilecek fazla bir bütçem de yok.tamamen çocuklarımıza bir hatıra bırakmak amaçlı çekim yapacağım.
    doğubank tan telefonla sordum : DCR-DVD653E şeklinde bir model 750 usd fiyat verdiler.aşağıda modelin linki var sana zahmet bir de o modeli yorumlarsan memnun olurum.eğer bu da yaramazsa mini dv alacağım
    onun içinde panasonic gs11 yada gs 17 düşünüyorum.ya da 1 milyar civarında önereceğiniz bir kamera varsa değerlendiririm.şimdiden teşekkürler.
    http://www.pazaryerim.com/main/auctiondetail/121713.php#desc_area




  • NV-GS15 modelini tavsiye ederim. Ama 1300YTL ye çıkarsanız NV-GS75 3CCD var. Bence DVD kameradan vazgeçin. Görüntü kalitesinden memnun kalmazsınız. Ayrıca minidv kasetleri de i-link üzerinden kayıpsız PC ye atıp daha kaliteli olarak DVD lere arşivleyebilirsiniz.
  • Evet malesef 75 ve 150 modellerinde video in yok. Yanlışlık için özür dilerim arkadaşlardan.
  • Panasonic destek hattı için de ayrı bir başlık olmalı. En az Sony kadar hakediyor diye düşünüyorum. Ya başlığı değiştirelim ya da ayıralım tabi mümkünse?
  • Sevgili yeknet gönül isterdi ki hepsi için ayrı bir başlık açalım ancak üst konu kontenjanımızı zaten fazlasıyla doldurduk bile. Üstelik SONY kadar hak ediyor dememizde biraz yanlış olur çünkü mesaj sayısı, Sony kamera kullananların sayısı oldukça fazla. Konuları ayrım yapmadan önce yaptığımız anket sonucu da bunu detekler nitelikteydi.
  • yavuz agbi canon 330i sence nasıl.?
  • kameram mv700 capture card la beraber verilen kabloyu kullanarak kameramı webcam yapamıyorum.ayrıca DV MESSENGERı da indirdim.fakat yinede olmuyor.karşıya simsiyahlıktan başka bir şey gitmiyor.yardımcı olun lütfen...cameram webcam yapınn:)
  • Panasonic NVGS75 kamera 3CCD , 1.7 MP , Sony HC42E , Samsung VP-D907I 2.2 MPhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17077&productid=evsamvpd907i bu üç kamerada kararsız kaldım.fiyatları birbirine yakın ama hepsinin üstün özellikleri var.samsung un gece çekimi iyi değilmiş .panasonic 3CCD fiyat uygun.Bir yardımcı olsanız sevininirim...
  • Samsung direk eleyebilirsiniz. 3 ü arasında en iyisi 3CCD panasonic tabiki
  • arkadaşlar geçen hafta bascuda.com'dan mv850i aldım, siparişten sonra 2 gün içinde problemsiz teslim ettiler. yaş 35 ve kamera konusunda sıfır km yim, yani daha önce elimi dahi değmişliğim yok. bu nedenle orta karar bir model tersih etmeye çalıştım. sorularımla sizi bunaltacak olursam kusuruma bakmayın lütfen. şimdi ilk sorum pille ilgili. forumda sordum cevap gelmedi, pilin jarj ömrü o kadar kısa ki, bu normal mi? yani kamerayı açıp kapatma, çekim yapıp seyretme ve lcd ekranı açmalarla birlikte toplam 15-20 dk dahi dayanmıyor. belki fazla açıp kapatıyorum ama bu kadar kısa olması bana normal gelmiyor. ne tavsiye edersiniz? ilgileriniz için teşekkürler
  • Eğer bataryanız NB2LH ise bu 600mA lik zayıf bir model. Ancak dijital kameralar 3-5W güç çekerler, yine de 45-50dk çalışması lazım. Batarya ömrünü ölçerken kapatıp açmadan ve zoom yapmadan sürekli kayıtta olduğu süreyi tutun. Bu testi LCD açık ve kapalı iken ayrı ayrı tekrarlayın. Sorununuz ile ilgili olarak:
    - Bataryanız arızalı olabilir
    - Batarya tam performansına ilk kullanımlarda ulaşamaz. Birkaç aylık şarj-deşarj edilmesi ile gerçek performansını gösterebilir.
  • yeknet arkadaşımın söylediklerine ek olarak belirtmeliyim ki hızlı geri sardırma pili çok çabuk tüketir. 60 dk.lık bir kasedin tümünü geri sardırmak en az 15 dk görüntü çekimi yapmaya bedeldir. Nedeni de kasedin geri sardırılması sırasında mekanik bir çaba sarfedilmesidir.

    Bunun dışında kıyaslama yapman maksadıyla yazıyorum. Aynı batarya ile ben Canon MVX25i kameramla (sürekli ve lcd açık biçimde, kısmen zoom kullanarak) 53 dk çekim yaptım. Yaklaşık 4 aylık bir pil bu.
  • Ayrıca yeknet.in 3 ccd.li Panasonic seçimine bende katılıyorum.
  • Canon 330i kullanmadım ancak özelliklerine baktığımızda hiçte fena olmadığını görüyoruz. En azından benzer fiyattaki Sony modelellerine göre daha iyi olduğunu belirtebilirim. Kısaca özetlersek :

    1.33 MP Resim, 800k efektif video çözünürlüğü.
    18x optik, 360x dijital zoom
    f 1.8 diyafram
    2.5" lcd ekran ve renkli vizör
    manuel netlik ayarı (manual focus)
    görüntü sabitleyici
    süper gece çekim modu
    mmc/sd kart uyumu
    dv giriş/çıkış
    av giriş/çıkış (d/a çevirici mevcut)
  • arkadaşlar bende conon mv850i var daha 5-6 günlük...sorunum şu; sessiz ortamda çekim yaparken kameranın içindeki sesi(motor vs.) kaydediyor! bunu kasete kayıtta da yapıyor,kartta da...nasıl önleyebilirim?
    birde resimler süper fine de 1024 modunda net değil herhangi bir ayarı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.