Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.151
Cevap
4
Favori
262.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam hp m417 nasıldrı?kullanan varmıdır?ne zamndır fiyat-performans araştırması yapıyorum çok iyi bir makineye benziyor?siz ne dersinİZ?
  • ARKADAŞLAR HERKESE SELAM UZUN ZAMANDIR ARAŞTIRMANIN SONUCU OLARAK PANASONIC 140 KAMERA ALDIM 1.340 YTL YE 2 YIL GARANTİLİ ALDIM FİYAT SANIRIM İYİDİR. BU KAMARE İLE İLGİL OLARAK ÇEKTİĞİM VİDEO GÖRÜNTÜLERİ KENDİ İMKANLARIMLA CD YE KAYIT YAPABİLİRMİYİM YAPA BİLİRSEM NASIL YAPARIM EK BİR PARÇA GEREKİYORMU BU ARADA MAKİNA HAKİKATTEN İYİ GECE ÇEKİMLERİ FOTOGRAFLAR KULLANIM KOLAYLIGI GÜZEL SADECE BENİM GİBİ YABANCI DİL ÖZÜRLÜ OLANLAR İÇİN MENÜLERDE TÜRKÇE SEÇENEGİ YOKTUR ONUN DIŞINDA GAYET İYİ BANA VİDEOLARI AKTARIM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • canon a 400 alıcam tek problemım seslı vıdeo kaydı varmı arkadaslar hemen cevaplarsanız yarın almayı dusunuyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YENGEÇ

    ARKADAŞLAR HERKESE SELAM UZUN ZAMANDIR ARAŞTIRMANIN SONUCU OLARAK PANASONIC 140 KAMERA ALDIM 1.340 YTL YE 2 YIL GARANTİLİ ALDIM FİYAT SANIRIM İYİDİR. BU KAMARE İLE İLGİL OLARAK ÇEKTİĞİM VİDEO GÖRÜNTÜLERİ KENDİ İMKANLARIMLA CD YE KAYIT YAPABİLİRMİYİM YAPA BİLİRSEM NASIL YAPARIM EK BİR PARÇA GEREKİYORMU BU ARADA MAKİNA HAKİKATTEN İYİ GECE ÇEKİMLERİ FOTOGRAFLAR KULLANIM KOLAYLIGI GÜZEL SADECE BENİM GİBİ YABANCI DİL ÖZÜRLÜ OLANLAR İÇİN MENÜLERDE TÜRKÇE SEÇENEGİ YOKTUR ONUN DIŞINDA GAYET İYİ BANA VİDEOLARI AKTARIM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

    arkadaşım video aktarma başlığını okuman gerekiyor , biraz karışık bir konu.kameranın dv portu veya usb portu üzerinden görüntü aktarımı yapabilirsin ama dv portu daha iyi sonuç verir.bunun için pc de 1394 firewire portu olması gerekit , yoksa 1394 kartı almalısın (20$ civarı)...




  • 740 dolara aldım....
  • arkadaşlar merhaba,
    yaklaşık 2 ay önce jvc gr-d230e mini dv kamera aldım kamerayı almamın sebeplerinden biri de dv -in out özellklerinin olmasıydı fakat ben hala bu makinede dv in özelliğinin nasıl kullanıldığını anlamadım. gelen kılavuzda da bununla ilgili herhangi bir şey yazmıyor. bilgisayarda kaydettiğim dv avi dosyalarını tekrar dv kasete export etmek istiyorum. yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
  • Sevgili Leon Canon ZR100 modelinin Türkiye.deki karşılığı MV800 olup alt seviye bir kameradır. 340k efektif çözünürlüğe sahip olan kameranın az ışıklı ortamlardaki çekimi başarısızdır. Sadece kasete fotoğraf kaydı yapan kameranın en iyi yönü tabiki ucuz fiyatı ve yüksek zoom kabiliyetidir (20x optik zoom)

    Pek tavsiye etmeyeceğim. Bunun yerine Panasonic NV GS19 ya da GS21 çok daha iyi bir tercih olacaktır. Üstelik daha fazla efektif piksele sahip olduğundan ve fotoğrafları SD karta kaydettiğinden ZR100.e göre daha kullanışlı olduğu aşikardır.
  • Lütfen konu başlığı ile ilgisi olmayan soruları sormayınız.
  • Ya arkadaşlar,
    Panasonic 3CCD users adlı bir sitede pv-gs150 modelinde kırmızı çizgi problemi olduğundan bahsedilmiş.
    Aynı sitede nv-gs140 da da aynı problemlerin yaşandığı belirtilmiş.
    Yalnız PAL sistemlerde 3 kırmızı çizgi yerine 4 kırmızı çizgi oluyormuş.
    Forumda belirtildiğine göre bu problem bayaa yaygın, bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba?
    nv-gs140 almayı düşünüyordum valla içime kurt düştü şimdi
  • arkadaşım kameranı güle güle kullan hayırlı olsun. bende panasonic gs 75 aldım ancak türkçe kullanma kılavuzu yeterince açıklayıcı olmadığı için kullanamıyorum. eğer elinde açıklayıcı bir türkçe kullanım kılavuzu var ise mail adresime cevap atarmısın.
  • kameranı güle güle kullan hayırlı olsun. bende 2 ay önce gs 75 aldım ama türkçe kullanma kılvuzu olmadığı için kullanamıyorum. yardımcı lursan sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar!

    ben şu özelliklere sahip olan bir dijital kamera arıyorum ;

    Otomatik flaş
    megapiksel özellikte görüntü kalitesi
    televizyondan kamera kasetine veya hafıza kartına çekim
    zoom özelliği en az 20X (optik zoom) Dijital zoom farketmez
    (Eğer varsa Sadece Hafıza Kartına kayıt yapan)
    fotoğraf çekme özelliği iyi olan
    Hafif 500g altında
    wabcam özelliği olan
    Ayrıca gece çekim özelliği iyi
    ses kalitesi yüksek
    çekimleri kolay bilgisayara aktarma özelliği olan bir dijital video kamera satın almak istiyorum. Hangi marka olursa olsun tavsiyeleriniz bekliyorum..

    Birde şu kameraların küçük ekranlarındaki görüntü ile telvizyondaki video görüntüsü çözünürlüğü aynımıdır merak ediyorum bilgi verirseniz çooooooook çooooook memnun olacağım teşekkürler.....!






  • slm
    ykm den 18.07.2005 de aldığım samsung 353i kameranın eve geldiğimde üzerinin çizik olduğunu anladım.ve kasete kayıt yapılıp kullanılmış
    1 gün sonrada 19.07.2005 de kamera da ...R arızası ekranda yazdı yukarda da eject yazıyor .kitapçığında mekanik bi r arıza yazıyor pili çıkarıp takıp denedim değişen bişey olmadı
    kamerayı ykm ye geri götürdüm garetiye size göndereceklerini söylediler.
    bana bunu nasıl izah edebilirsinzi 1 günde kamera nasıl arızalanabilir.bu nasıl iştir anlamadım.
    kamera tamir miedilecek bu durumda yenisiyle mi değiştirilecek

    samsung kameralar bu kadar çokmu arıza veriyo..
    bana bi fikir verin
    bu işten nasıl kurtulurum
  • Arıza işlemi yerine bence iade etmeniz daha doğru olurdu. Normalde tüketici kanunlarına göre 15gün içinde sebep göstermeksizin iade edip paranızı geri alabilmeniz lazım. Bu kamerayı istediğinizden emin misiniz. Samsung kameralar pek iyi değildir. Hem teknik serviste de sizi üzer. Büyük ihtimalle tamir edemeyip size yenisini garanti kapsamında değiştirirler. Siz beklemek istemediğinizi iade etme hakkınızı kullanacağınızı söyleyip YKM den paranızı alın bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rasitkorkmaz

    slm
    ykm den 18.07.2005 de aldığım samsung 353i kameranın eve geldiğimde üzerinin çizik olduğunu anladım.ve kasete kayıt yapılıp kullanılmış
    1 gün sonrada 19.07.2005 de kamera da ...R arızası ekranda yazdı yukarda da eject yazıyor .kitapçığında mekanik bi r arıza yazıyor pili çıkarıp takıp denedim değişen bişey olmadı
    kamerayı ykm ye geri götürdüm garetiye size göndereceklerini söylediler.
    bana bunu nasıl izah edebilirsinzi 1 günde kamera nasıl arızalanabilir.bu nasıl iştir anlamadım.
    kamera tamir miedilecek bu durumda yenisiyle mi değiştirilecek

    samsung kameralar bu kadar çokmu arıza veriyo..
    bana bi fikir verin
    bu işten nasıl kurtulurum

    bence samsung almakla ilk hatayı yapmışsın , geri vermeyip garanti kapsamında yenisinin gelmesini bekleyerek ikinci hatayı yapma ve geri ver...




  • arkadaşlar canon mv 700 i lerde makineyle beraber verilen capture kartı---bildiğimiz firewire kartı mı yoksa canona özel bi kartmı..acemisi oldğum konu için kusuruma bakmayın..

    canon mv 700 makinemin içinden tv out kablosu çıkmadı..capture card ile firewire kart aynımı..bana hangisini tavsiye edersiniz..

  • arakdaşlar birsi şu mv850i yi nasıl webcam olarak kullanabileceğimizi anlatabilir mi lütfen artık ya!
  • herkese slm...bende panasonic nv-gs11eg modeli minidv camcorder var...cihasdan son derece memnunum.ancak cektiğim görüntüleri nasııl pcye aktarıcam...bilgi verirsenis cok sewinrim...simdiden tesekkurler
  • Merhaba,
    Sadece 1 soru :-))
    Sizce hangisini almalıyım?
    A)Sony HC19E
    B)Canon MV830

    fiyatları çok yakın karar veremdim...
    Ne önerirsiniz?
  • hc-90e nin yanında verilen i-link kablosuyla görüntüyü kaliteden ödün vermeden aktarabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.