Şimdi Ara

CANON S3 vs PANASONIC FZ8K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki makine arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.

tavsiye ederken nedenini belirtirseniz sevinirim.

panasonic fz8 ve fz8k diye geçiyor arasında ne fark var bilen?

• Valla arkadaşım yılın sorusunu sormuşsun.

Canon S3 Panasonic FZ8 Skor Skor
    CCD 1/2.5 1/2.5 0 0
    Optik Zom 12X 12X-18X 0 1
    Az Işıklı Ortam Çekimi iso 200 Üstü Kötü iso 200 Üstü Kötü 0 0
    Gündüz Çekimi Güzel Güzel 1 1
    Ağırlık 500 G 305 G 0 1
    Optik Sabitleme IS Mega O.İ.S 2 Kademe 0 1
    Pil Kullanımı 4 Pil Batarya 1 1
    Video Çekimi Güzel Çekim Güzel Çekim 1 1
    Flaş Etkili Etkili 1 1
    Yüz Tanıma Özelliği Yok Zar 0 1

Toplam 4 8
    Bu benim görüşüm ve edindiğim bilgi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasar2004 -- 6 Eylül 2007; 13:25:41 >

• makine malzeme kalitesinin karşılastırmasını da merak ediyorum ben kullananlardan
  • Bugüne kadar S3 ve S5 hakkında çok yorum yaptım ve hep aynı şeyleri yazmak istemiyorum artık.Sana sadece bir önerim olacak:Forumda bir S3 topiğne bak birde bulabilirse FZ8 topiğine.Karar vermek sana kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

Bugüne kadar S3 ve S5 hakkında çok yorum yaptım ve hep aynı şeyleri yazmak istemiyorum artık.Sana sadece bir önerim olacak:Forumda bir S3 topiğne bak birde bulabilirse FZ8 topiğine.Karar vermek sana kalmış.

Kesinlikle katılıyorum hocam, artık şu yan özellikleri saymayla ne avantaj sağlanıyor anlamıyorum, bu iş tam anlamıyla kim ne derse desin İŞLEMCİ işidir. Herkes optik markası falan sayıyor yok CarlZeiss, Yok fujınon okunuşu kulağa hoş gelince herkes tamam diyor. O camdan geçen analog bilgiyi işlemci nasıl değerlendiriyor o önemli. Millet zoom olayını avantaj gösteriyor Canonda olan IS olayını herhalde topic olarak anlatmak gerek o halde, DIGIC III işlemci ayrı bi efsane , diğer makinalarda bu işlemci adları hep arka planda kalıyor, çak bi 10 kusur x zoom yaz üstüne 10MP al sana makine Canonda neymiş

• Ben FZ8 kullanıyorum.Gayette memnunum.Sıkıntı çekmiyorum.Sadece henüz amatör olduğum için tüm ayarları manuel yapmak beni biraz zorluyor ama işin zevkie burda FZ8 tavsiye ederim.Hem fiyat olarak canondan daha uygun olacağını düşünüyorum.
  • FZ8 ve FZ8k arasında ne fark var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a6400 vs a6500 ?
    6 yıl önce açıldı
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuhenesya

FZ8 ve FZ8k arasında ne fark var?

Aslında bu modelin adı 'FZ8' dir.Ama fz8 K ve FZ8 S diye iki ayrı isim altında satılıyor.Model numarasının sonunda 'K' harfi olanlar siyah, 'S' harfi olanlar ise metalik gümüş renklidir.Yani aralarındaki tek fark renk farkıdır.Özellikleri birebir aynıdır.Her iki modelide bu linkten inceleyebilirsin.

http://review.zdnet.com/4504-6501_16-0.html?tag=pageNav&orderby=&qt=&id=32332748&id=32332746&x=63&y=10

• quote:

Orjinalden alıntı: Ebedi_Bedevi

Ben FZ8 kullanıyorum.Gayette memnunum.Sıkıntı çekmiyorum.Sadece henüz amatör olduğum için tüm ayarları manuel yapmak beni biraz zorluyor ama işin zevkie burda FZ8 tavsiye ederim.Hem fiyat olarak canondan daha uygun olacağını düşünüyorum.

Bahsedilen alet çok da ucuz değil en ucuz yerdeki fiyatı bile 750ytl nin üstünde yani S3 le aynı fiyat aralığında...
  • Aleti yurtdışından makine getiren arkadaşlardan almayı düşünüyorum. fz8 i 50 ytl daha ucuza almak mümkün gibi canondan. ama ibrem canona kaydı gibi. bunda işlemci gücünü savunan arkadaşın katkısı büyük. leica lens panasonicte beni cezbetmişti ama bu sınıfta leicanın avantajı galiba pek avantaj değil. 450 civarı s3 bulursam almayı düşünüyorum. türkiyedeki fotoğrafçıların fiyatlarına bakıp da sinirlenmemek mumkun degil. fiyatlar iki katından daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuhenesya -- 28 Eylül 2007; 16:29:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.