Bildirim
Canon Powershot A75
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Maalesef yok.Ben de çok aramıştım.Erkayalar satıyor ama bildiğim kadarıyla pahalı.ingilizce olarak erkayaların sitesinden indirebilirsin..aslında ingilizcesi de anlaşılır.
_____________________________ İZo
Güzel bir şey herzaman iyi değildir. Ama iyi bir şey her zaman güzeldir. L' ENELOS -
http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=11784
A70 in ki var burada ama temelde aynı oldukları için işini görür diye düşünüyorum
umarım işine yarar saygılarımla_____________________________ Peyzaj Mimarı :) -
İlgilendiğiniz teşekkür ederim, A70 için satılan kullanım klavuzu iş görecek gibi.
Hoşçakalın... -
selamlar
ben a95 kullanıcısıyım.
bnede bir tane a75 var.istersen gönderbilirim.
selamlar.
izmirden..._____________________________ -
Onuralp&Kagan, sözünü ettiğin A75 klavuzunu ne şekilde senden alabilirim, bilgi verirsen sevinirim. -
ne güzel bir dayanışma örneği bu böyle 
şaka bir yana gerçekten hoş
_____________________________ iNSaNLaRı iNaNDıKLaRı ŞeYLeRDeN VaZGeÇiRMEK, BiRŞeYe iNaNDıRMaKTaN DaHa ZoRDuR..ernest renan -
helal arkadaşlar valla helal saygılarımla
onuralp&Kagan
harbi delikanlısın ha saygılarımla kardeş_____________________________ Peyzaj Mimarı :) -
banada lazım canon a75 türkçe kullanma kılavuzu. yardım edebilecek varmı. link falan vs. teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler