Bildirim
CANON MP210 79 YTL MİGROSTA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ooowww...işte bu süper bir fırsat bilgisi wallahi...evet daha dün gibi hatırlıyorum bangır bangır bağrılarak yorumlar yazıldığını 5-10 sayfa migrosun canon allinone yazıcı kampanyasını ve gerçektende çok büyük ses getirmişti...bence bu daha büyük bir ses getireceğe benziyor...mügros bu aralar coştu coşturdu diyebiliriz o zaman ha forum ahalisi???
acaba bu ürünü internet sitesinde göreremiş biri olarak storelardan mı almamız gerekiyor diye sormak istiyorum...teşekkürler... -
galiba storelardan Migros Club Cardla almak gerekiyor -
dostum bu tüm migroslarda geçerlimi..ankara eryaman migros yada kc göksu migrosta varmıdır..bilen arkadaşlar varsa süper olur ben boludayım buraya bakacam yarın haber veririm -
quote:
Orjinalden alıntı: ilkdostun
dostum bu tüm migroslarda geçerlimi..ankara eryaman migros yada kc göksu migrosta varmıdır..bilen arkadaşlar varsa süper olur ben boludayım buraya bakacam yarın haber veririm
Walla dostum arayıp sormak soruşturmak lazım diye düşünüyorum...ben yarın ankamall'i felan arayacağım.. -
sanırım ankamal da bitmiş -
İstanbul anadolu yakasında nerden alabilirim bu yazıcıyı arkadaşlar? Gören duyan varmı :( -
anadolu yakasınında varmı bilmem ama 3 mart'ta Beylikdüzü 5M e gittim sordum 2 Mart pazar günü hepsi bitti dediler zaten koskoca 5M Migros a 25 adet gelmiş 2 günde tükenmiş -
Hadi ya Pıff yeni bi kampanya olurmuki acep yada mp210 alıcam uygun fiyatlı bulabilsem keşke
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X