Şimdi Ara

Epson Stylus SX105 Nasıldır? Kampanyada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar internette gördüğüm bir kampanya ile bu yazıcıyı almaya karar verdim ama yazıcı kötü bir şey ise almaktan var geçeceğim yazıcı özellikleri:

http://www.inkser.com/index.php?do=catalog/product&pid=160

Bazı Sorularım Var:

1-Ben bu yazıcı ile fotoğraf da yazdırmak istiyorum. Özellikle kullanan arkadaşlar fotoğraf kalitesi nasıl?

2-İlk defa renkli yazıcı alıyorum. Renk kalitesi iyi mi?

3-Üzerine DolanKartuş sistemi kurduğumda sanırım bazı yerleri kırmak gerekiyor garanti dışı kalır mı?

4-DolanKartuş sistemi kurulması kullanımını kısıtlar mı yani tarayıcı kısmının kapağı sürekli açık mı kalmalıdır? Tarayıcıyı rahat kullanabilir miyim?

5-Kampanya dahilindeki kartuşların çip resetlemeli kartuşlar olduğunu nasıl anlayabilirim?

Ve son olarak:

6-Sizce bu kampanya iyi mi ve bu yazıcıyla birlikte kampanya setini de almalı mıyım?

Bahsi Geçen Kampanya:

İyi günler

Saygılar...

• bu indirim kampanyası falan değil sakın aldanmayın tam tersine bindirim olmuş yazıcı fiyatı en son 85 100 arasıydı büyük magazalarda o kartuş ve mürekkep setide 55 liradan başlıyor gg'de aman dikkat!

Yazıcı olarak ise çok yüksek kalite beklemiyor biraz yavaş olsun beklerim ve sesten çok rahatsız olmam diyorsanız yeterli bir yazıcı fotoğraf kaliteside fena değil ben bir çok fotografımı A4 boyutuna büyüttüm benim için fazlasıyla yeterli oluyor.

İndirimde hp ulta parlak foto kagıdı denk gelmişti A4 50 adet aldım. ben yeterince memnun kaldım yanlız kagıt çok yavaş kurudugu için çıkıştaki sürücü makaralar çok ince bir iz bırakıyo dikkatli bakınca anlaşılıyor. Ben bir çok arkadaşıma gösterdim çizgileri bulun dedim bulamadılar söyleyene kadar yerini. Tabi farklı kagıtlarda bu sorun olmayabilir bilemiyorum denemedim çünkü.

Bu yazıcılardan alınca kendin doldurduğun kartuşlardan da muhakkak al çünkü orjinalle başa çıkmak imkansız arkadaki atık mürekkebide dışarı almayı unutma çok fazla atık mürekkep oluyor bu kartuşlarda tek kusurlarıda o zaten.

Bende sx100 modeli var şu ana kadar 8000 civarı baskı aldım cihaz daha 6 7 aylık ve benim için bundan sonrası kar'dır gözüyle bakıyorum yüksek baskı adetinde uygun şekilde ayarlarsan hiç bir sorun yaşanmıyor. Tabi çok yüksek kalite beklersen minimum 4 pl bastıgınıda bil fiyatına göre uygun bir yazıcı profesyönel foto niyetin yoksa fazlasıyla yeterli olacaktır.

• zaten ufak bir hesaplama yapınca set fiyatı kendi sitelerinde 160 tl oluyor 30 tl direkt koyuyor eğer orjinal kartuşunu göndermezse 75 tl daha koyuyor ayrıca 20 tl de ekstra aldığıu için fiyat direkt 125 tl oluyor yazıcının

ayrıca sitelerindeki sipariş formu ve iletişim formu çalışmıyor

hp'nin bir modeli var 120 tl civarı şu anda o nasıldır bi fikrin var mı?
  • Benzer bir kampanyada CESCESOR firmasında da var 136 tl orjinal kartuş yok
  • Bahsettiğiniz yazıcı kötü bir yazıcı değil ve internet sitemizde sx100 modeli için orjinal kartuşların da dahil olduğu ve Goldofis mürekkepler yer alan bir kampanyamız mevcut.

Ancak daha hızlı baskı almak isterseniz eğer aşağıdaki kampanyamıza da göz atın lütfen.
    http://www.kartus.web.tr/HP-OFFICE-PRO-5400-YAZICI-+-HP-88-KOLAY-DOLUM-KARTUSLARI-+-120-ML-MUREKKEP-KAMPANYA-PAKETI-pid-468.html

HP 5400 yazıcı kurumsal müşterilerimiz tarafından laser hızını aratmayacak kadar hızlı olduğu için tercih ediliyor, ben de tavsiye ederim.

Saygılar
    Kartus.Web.TR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.