Şimdi Ara

canon ıxus kompakt tavsiye.220-230 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canon ıxus modellerinden hangileri en iyisi arkadaşlar..

ıxus 220-260-115 sizce hangisini alayaım. sahibinden comda ıxus 230 u 185 e satıyorlar sizce alayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali282

canon ıxus modellerinden hangileri en iyisi arkadaşlar..

ıxus 220-260-115 sizce hangisini alayaım. sahibinden comda ıxus 230 u 185 e satıyorlar sizce alayım mı?

ixus 230 o fiyata nasıl bulunabiliyor?..varsa hiç kaçırmayın, tabii sıfırsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: ali282

canon ıxus modellerinden hangileri en iyisi arkadaşlar..

ixus 230 o fiyata nasıl bulunabiliyor?..varsa hiç kaçırmayın, tabii sıfırsa...

İKİNCİ EL yahu..sıfır değil..sağlam ve çiziksiz diyor.tabi lensi zarar görmüş mü bilmiyorum ama adamla konuştum.ben istanbuldayım o izmirde ptt kargoyla gelecek. bakalım hayırlısı..
    sizce alayım mı? MAVİ RENK.

bende şuan fuji finepiks kompack vardı benim çocuklar yere düşürdü lens bir daha içeri girmedi bende içini açtım.daha bozdum.bir sürü parça çıktı içinde öylece evde duruyor valla.tamirci en az 50 en çok 200 tl masraf olur demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 24 Temmuz 2013; 22:53:36 >

• ali282 A kullanıcısına yanıt
    ixus 500 bazı marketlerde kampanyada 299 lira, bunu tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

ixus 500 bazı marketlerde kampanyada 299 lira, bunu tavsiye ederim...

ixus500 hakkında bir yerde olumsuz bir özellik okumuştum ama şuan hatırlamıyorum. elemiştim onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.