Bildirim
canon ıxus kompakt tavsiye.220-230 mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali282
canon ıxus modellerinden hangileri en iyisi arkadaşlar..
ıxus 220-260-115 sizce hangisini alayaım. sahibinden comda ıxus 230 u 185 e satıyorlar sizce alayım mı?
ixus 230 o fiyata nasıl bulunabiliyor?..varsa hiç kaçırmayın, tabii sıfırsa... -
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
quote:
Orijinalden alıntı: ali282
canon ıxus modellerinden hangileri en iyisi arkadaşlar..
ıxus 220-260-115 sizce hangisini alayaım. sahibinden comda ıxus 230 u 185 e satıyorlar sizce alayım mı?
ixus 230 o fiyata nasıl bulunabiliyor?..varsa hiç kaçırmayın, tabii sıfırsa...
İKİNCİ EL yahu..sıfır değil..sağlam ve çiziksiz diyor.tabi lensi zarar görmüş mü bilmiyorum ama adamla konuştum.ben istanbuldayım o izmirde ptt kargoyla gelecek. bakalım hayırlısı..
sizce alayım mı? MAVİ RENK.
bende şuan fuji finepiks kompack vardı benim çocuklar yere düşürdü lens bir daha içeri girmedi bende içini açtım.daha bozdum.bir sürü parça çıktı içinde öylece evde duruyor valla.tamirci en az 50 en çok 200 tl masraf olur demişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 24 Temmuz 2013; 22:53:36 >
-
ixus 500 bazı marketlerde kampanyada 299 lira, bunu tavsiye ederim... -
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
ixus 500 bazı marketlerde kampanyada 299 lira, bunu tavsiye ederim...
ixus500 hakkında bir yerde olumsuz bir özellik okumuştum ama şuan hatırlamıyorum. elemiştim onu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X