Şimdi Ara

Canon Eos 650D mi Nikon D5100 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum "Canon Eos 650D mi Nikon D5100 mü ?" sizce hangi makinayı almamı önerirsiniz olanlar fikirlerini yazabilir. Bekliyorum :)

• 650d cok iyi bir makina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel çekim için 650d daha iyi fakat portrede nikon d5100 ün verdiği renk derinliğini ve datayı veremez
  • ikisi de iyi makina, elinize alıp inceleyin, deneyin ve kararınızı ona göre verin...650d alınacak olursa STM kit lensiyle almaya dikkat edin...d5100 ise VR lensle alınmalı...
  • Nikon'un renkleri Canon'a göre daha pastelimsi diyebilirim. Ama 650D'yi internette oldukça araştırma imkanı bulmuş ve mağazada'da incelemiş biri olarak sampleları çok başarılı ergonomi olarakta D5100'den daha üstün.
  • 650D biraz daha üstün bir cihaz, detaylı araştırın, karşılaştırın sizde görecek siniz. D5100'de çok iyi bir makina eğer alırsanız memnun kalacaksınızdır.
  • Foruma dün üye oldum ve SLR makineler hakkındaki bilgim de bütün gece forum da okuduklarımla sınırlı. Fakat dün okuduklarımdan, D5100 de Af motorunun olmadığını öğrendim.
    Ayrıca 650D ile 600D arasında çok fazla fark olmadığını okudum. Ben de bu iki makineyi gözden geçirmiştim almak için ama bu kadar verdikten sonra biraz daha verip daha iyi bir makine alınabilir diye düşünüyorum artık, ya da piyasayı iyi araştırmak lazım. Teknosa salaklığımdan çıkarttığım ders..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 600dyle karsilastirsan kesinlikle d5100 derdim ama 650d daha ustun.
    Edit:Yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeley -- 29 Temmuz 2013; 3:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak canon-nikon kıyaslamasında canon derim. tek nedeni objektif fiyatları.
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=product&subcatid=684&page=1
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=product&subcatid=225&page=1
    (belki bu da nikon'un lenslerinin daha kaliteli olduğunu gösteriri, o zaman da kendimle çelişirim )

• Bu seçimin en kolay yolu; Mağazaya gidip 600D - 650D ve D5100 ü sıra ile eline alacaksın ve sana hangisi fotoğraf çekme hissiyatını daha fazla hissettiriyor ise onu alacaksın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.