Şimdi Ara

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.908
Cevap
95
Favori
389.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki model arasında hemen hemen kullanım açısından hiç fark yok gibi. Başlangıç seviyesi için 650 D yi tavsiye ederim. Temiz ve düşük çekim sayısında makine bulabilirsen ikinci el olarak o bütçeye alabilirsin.
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 1000 liraya buldum temiz. 2600 küsür shutter sayısı var. Çok temiz görünüyor. Elden alacağım dedim adam hiç sıkıntı yapmadı. Gelip görebilirsin dedi. 650D'nin sıfırına baktım da hâlâ 1800'e satılıyor lensi ile birlikte. 1650'ye de var ama o da sacece gövdeden ibaret olduğu için fiyatın pek bir anlamı kalmıyor. Aslında gönlüm Nikon D3300'den yanaydı. Ama gövdede AF desteği olmadığını öğrendim. D5xxx serisine baktım aynı şekilde onda da AF desteği yokmuş. AF motorlu bir lens de çok pahalıymış okuduklarıma göre. Zaten amatör olduğum için ve DSLR makineler hakkında bilgim olmadığı için Nikon bana çok pahalıya patlayacağından 650D en iyi seçenek gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-650d-18-135mm-stm2-sitede-en-ucuz-357517160/detay

    Yukarıdaki makina ve lensin fiyatı uygun gibi hatta iki gün öncesine kadar fiyatı 1400 lira yazıyordu yükseltti. Çekim sayısı düşükse 1300 liralara kadar düşerse fiyatı bu makineyi almak daha mantıklı.

    Ben aynı seti ikinci el makine 900 tl sıfır lens 800 tl (indirimle) 1800 liraya almıştım. Elimdeki 18-55 lensi de 150 liraya satmıştım. Senin alacağın makine kit lens olan 18-55 mm ile gelecekse bir süre sonra yine sana yetmeyecektir.

    Bence.




  • canonturk.com da 400D var, sadece 450₺, üzerinde 18-55mm kit lensli.
    bence bunu al, iyi bir lens al, acemeliği bununla atlat,
    ilerde elindeki iyi lensle yeni bir makina bakabilirsin.

    eğer amaç dslr geçişi ise mantıklı.

    ek; iyi lensden kastım, 50mm f1.8 II (ikinci el 150-200tl) ve 50-250mm IS STM (2. el 400-500₺ civarı) ve eldeki 18-55mm kit ile Tüm hobi fotoğrafçılığına cevap verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 29 Ekim 2016; 18:39:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Hocam valla amatörün amatörü sayılırım. Fotoğrafçılığım cep telefonundan ibaret. Diyaframı bile bilmiyorum hangi durumlarda açıp kapatmam gerektiğini. Isoyu biliyorum onda da telefondan yapıldığı için. Ama yetmiyor artık bana bu kalite. Her ne kadar çok geliştirdik deseler de DSLR makinaların hâlâ yanından geçemiyorlar kalite olarak. Bir de hiç bilmeyen biri için 18-55 uygun dedi inceleme videosunda profesyonel bir arkadaş. Standart olarak her tür fotoğrafı çekebilirsiniz dedi. Çektikçe zaten acemilik üzerinizden atıldığında ona göre bir lens seçeceksiniz diyordu. Ben de 18-55 ile başlayıp acemilik evresini atlatayım diyorum.

    Yalnız verdiğiniz linkteki arkadaşa hiç güvenemedim. İnternetten almış resim koymuş. Nedir ne değildir bilmiyorum. Shutter sayısı da belirtilmemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 29 Ekim 2016; 19:46:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 liraya buldum çok temiz. 2600 küsür shutter yapılmış. Full kutu aksesuar veriliyor. Yanında hafıza kartı, tripod ve taşıma çantasını da verecek. 18-55 lens de dahil. Fotoğraflarını da gördüm baya temiz görünüyor. Elden alma durumum var. Adam malımın arkasındayım gelip görebilirsin dedi. Bu fiyata 650D'yi bu kadar aksesuarla almak çok zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyelerinize ihtiyacım var. 18-55 standart bir lens deniyor. Bir süre sonra değiltireceksiniz diyor herkes. Benim ihtiyacım olan çekimler makro, uzak manzara (geniş açı) ve uzaktaki bir nesneyi zoomlayarak çekmek olacak. Bunlar için ihtiyacım olan lensler hangileri oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symbianist

    Tavsiyelerinize ihtiyacım var. 18-55 standart bir lens deniyor. Bir süre sonra değiltireceksiniz diyor herkes. Benim ihtiyacım olan çekimler makro, uzak manzara (geniş açı) ve uzaktaki bir nesneyi zoomlayarak çekmek olacak. Bunlar için ihtiyacım olan lensler hangileri oluyor?

    zoom ve macro lensler alıcaksınız. 80mm de macro var 100 mm de macro var bu size ve bütçenize bağlı..

    manzara içn geniş açı alıcaksınız 16-35 gibi
  • Bende ikinci el makine arayışları içerisindeyim ama ikinci el fiyatları çok abartılmış geliyor bana. Resmen sıfır makine almaya teşvik ediliyor insan. Birşeyi merak ediyorum,sıfır 650d aldığımız da üzerinde gelen 18-55 kit lensi düşünürsek,ben aynı özellikteki lensi ayriyeten almak istediğimde,üzerinde gelen kit lens ile farkı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _esd_

    Bende ikinci el makine arayışları içerisindeyim ama ikinci el fiyatları çok abartılmış geliyor bana. Resmen sıfır makine almaya teşvik ediliyor insan. Birşeyi merak ediyorum,sıfır 650d aldığımız da üzerinde gelen 18-55 kit lensi düşünürsek,ben aynı özellikteki lensi ayriyeten almak istediğimde,üzerinde gelen kit lens ile farkı var mı?

    Bir kaç çeşitlilikte 18-55 lens var. Naçizane tavsiyem; uygun fiyatlı ikinci el temiz kullanılmış makine almanız, aradaki fark ile de, amacına uygun lens alırsın. 18-55 mm lens ile bir süre sonra değiştirme ihtiyacı hissetmeniz kaçınılmaz.
  • _esd_ _ kullanıcısına yanıt
    Sıfır ürün satıcılarıda orjinalinde vermeleri gereken 18-55 IS II lensleri söküp yerine DC denilen bi önceki seri 18-55 lensleri veriyorlar. Satın alacağınız her lens farklı özelliklere ve açılar sağlayacaktır size. Geniş açı için geniş açı, portre için prime lens, uzak mesafeleri çekmek için zoom lensler diye dillendirirken iş uzayıp gidiyor. Tabi fiyatlarda uçuyor o arada.



    Düşünür isenizhttps://forum.donanimhaber.com/m_121701323//tm.htm#121701323 kullanmış olduğum makinemi satıyorum. Fiyatı abartmadan birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bunu satarak bende 2.el üst seviye bir makineye terfi edeceğim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 10 Kasım 2016; 23:28:18 >




  • Konu açmıştım buraya da yazayım arkadaşlar.

    Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu ikisi arasında karar kıldım. Kimi testlerde nikon d3300 daha üst puan almış ancak canon 650d daha üst model değil mi ? Pentax'ta kafamı karıştırıyor ancak ilk olarak bu ikisi arkadasındaki kıyaslamalarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

    Konu açmıştım buraya da yazayım arkadaşlar.

    Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu ikisi arasında karar kıldım. Kimi testlerde nikon d3300 daha üst puan almış ancak canon 650d daha üst model değil mi ? Pentax'ta kafamı karıştırıyor ancak ilk olarak bu ikisi arkadasındaki kıyaslamalarınızı bekliyorum.

    Merhabalar..

    Fotoğrafa Pentax KX ile başladım. Pentax gerçekte kullanımı kolay ve lens fiyatları uygun. Yani uygun lensler manuel lensler kalitesi çok iyi eğer kullanırım dersen kesinlikle tavsiye ederim.

    Nikon D3300 daha yeni bir makine.D3100 den Canon650 d ye geçiş yAptım. Kalite ve renk olarak nikon bir tık üstte. Ancak lens fiyatına gelince nikon çok pahalı oluyor.Nikonun manuel 1.8 lensi 400-500 tl arası.Canonun aynı lensi af olanı 150-250 tl arası..

    Açıkçası nikon veya canon almanızı tavsiye ederim.Canonun ikinci eli ve parça bolluğu sebebi ile tercih edebilirsiniz.




  • canon 650d kullanmaktayım. çekim için kablosuz osawa-610 marka mikrofon aldım. fakat mikrofonda konusmayınca ağır bir hışırtı sesi geliyor konusunca bişe yok güzel geliyor ses. bugun denemelerim sonucu farkettim ki canona giren kulaklık girişini çok az cektiğimde ses stereo süper geliyor ama tam taktımmı hışırtılı. stereo mono iki kabloyuda denedim olmadı. yardımcı olursanız cook sevnrm pazar gunu cekim var rezil durumdayım suan :(
  • Merhabalar,

    Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Profesyonel fotoğrafçı veya kullanıcı değilim 3/4 yıldır 650D modelim var.

    İş gereği bu aralar çok fazla video çekimi yapmaya başladım. Video'yu başlatıp durdurmak ve takip etmek amacıyla sürekli makinenin başında oluyorum ve manuel olarak usb/card ile bilgisayara atıp kontrol ediyorum.

    Direkt olarak kablo aracılığı ile video'yu bilgisayara kaydetmek ve başlatma durdurma işlemlerini yapmak için ne yapmak gerekir? hangi kablo veya uygulamayı kullanmam gerekir? böyle bir imkanım var mı bu makine ile?

    konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer gerçekten.

    Teşekkür ederim.
  • İyi Akşamlar Arkadaşlar şimdilik youtuber olmayı düşünüyorum elimde Canon 650D modeli var. Makinenin ayarları hakkında hiçbir bilgim yok videoları 650D ile çekmek istiyorum bu yüzden tripot alıcam önerebileceğiniz tripot varmı çok pahalı bir şey istemiyorum sadece evimde video çekmek amaölı kullanmayı düşünüyorum
  • Merhaba arkadaşlar Canon 650D arıyorum satacak olan arkadaşlar bana pm'den ulaşabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

    Merhaba arkadaşlar Canon 650D arıyorum satacak olan arkadaşlar bana pm'den ulaşabilirler.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-650d-18-55-75-300-kit-sifirdan-farksiz-441368016/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-cok-az-kullanildi-temiz-canon-650d4400-shutter-440211909/detay

    Fiyatlar uygun ve makineler temiz durduğu için linkleri veriyorum, yoksa kendilerini tanımam etmem, yaşanılacak olumsuzluklar için sorumluluk da kabul etmem.




  • Yarın 650d almayı düşünüyorum. Sizce hala alınır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliyoruk38 kullanıcısına yanıt
    Evet alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.