Şimdi Ara

CANON EOS 650D 1499 TL N11 111 TL CHİP PARA HEDİYELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1 haftadır takip ediyorum sayfalar açık bekliyorum

600d 650d ve d5100 3 makinadan birini alacağım ama axess yok bonus ve maximum var ... GG de bonus kampanyası vardı ama ürünler n11 den pahalı yada özellikleri düşük
  • Yapıkredi kampanyasından 1459 TL ye almıştım. Şu an adios var, keşke gene YKB olsaydı
  • Limango 1399 lira aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar_lives

Limango 1399 lira aldım.

Var mı şu anda halen satışta ? Garantisi neydi ?
  • Iyi fiyat alsak mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız burdaki lens dc.genellikle fiyatı daha pahalı olanlarda lens is özellikli.yine de puanla beraber düşünüldüğünde uygun fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

yalnız burdaki lens dc.genellikle fiyatı daha pahalı olanlarda lens is özellikli.yine de puanla beraber düşünüldüğünde uygun fiyat

Arkadaşın dediği gibi Dc lens bence almaya değmez !Arkadaşın dediği gibi Dc lens bence almaya değmez !
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

quote:

Orijinalden alıntı: yasar_lives

Limango 1399 lira aldım.

Var mı şu anda halen satışta ? Garantisi neydi ?

Stok tükendi. Canon Eurasia Garantili belgesi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayoztunc -- 10 Nisan 2014; 12:09:05 >
  • 18-55 de dc ya da is olmasi gercekten fark yaratmaz. Aldanmayin millete ucuzsa alin gecin ki zatem 1 ay sonra 50 mm ve 55-250 satin alacaksiniz. Bilende konusuyor bilmeyen de. 55mm de ne kadar titreme sorunu yasayabilirsin? Millet 70-300 de is sizbkullanilirmi kullanilmazmi tartisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Payne

18-55 de dc ya da is olmasi gercekten fark yaratmaz. Aldanmayin millete ucuzsa alin gecin ki zatem 1 ay sonra 50 mm ve 55-250 satin alacaksiniz. Bilende konusuyor bilmeyen de. 55mm de ne kadar titreme sorunu yasayabilirsin? Millet 70-300 de is sizbkullanilirmi kullanilmazmi tartisiyor.

Katılıyorum .
  • sıcak değil ki, dc lensli kitler zaten uzun zamandır bu fiyatlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

sıcak değil ki, dc lensli kitler zaten uzun zamandır bu fiyatlarda.

puan ile birlikte sıcak diye paylaştım kardeşim . 1388tl ye maloluyor bu fiyata uzun zamandır nerede gördün çok merak ettim açıkcası . Bizi de bilgilendirebilirsen bizler de senin engin bilgilerinden faydalanalım .
  • herşey güzelde kazandığın 111 TL çip parayı yine n11 de kullanmak ve 20 mayısa kadar yüklenecek 31 mayıs son harcama 20 mayısta yüklenir büyük ihtimal 11 gün içinde harcama zorunluluğu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

herşey güzelde kazandığın 111 TL çip parayı yine n11 de kullanmak ve 20 mayısa kadar yüklenecek 31 mayıs son harcama 20 mayısta yüklenir büyük ihtimal 11 gün içinde harcama zorunluluğu var

Artık alacak olan kişi onun hesabını yapacak . Çoluğu çocuğu vardır bez fln alır veyahut bir eksiği vardır ne biliyim . Adamlarda satışları arttırmak için böyle kampanya yapıyorlar anladığım kadarı ile .
  • Lense laf atan bilmiş arkadaşlar body fiyatlarının 700-800 TL olduğunu mu sanıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessica albay -- 10 Nisan 2014; 13:26:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Payne

18-55 de dc ya da is olmasi gercekten fark yaratmaz. Aldanmayin millete ucuzsa alin gecin ki zatem 1 ay sonra 50 mm ve 55-250 satin alacaksiniz. Bilende konusuyor bilmeyen de. 55mm de ne kadar titreme sorunu yasayabilirsin? Millet 70-300 de is sizbkullanilirmi kullanilmazmi tartisiyor.

Aynen katılıyorum aynı fiyata ıs varsa tabiki ıs lisi tercih edilir ama arada fiyat farkı var sa 50 Tl bile fazla vermen 18-55 te ıs e

• DC-IS farkı video çekiminde demi fark etmiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

1 haftadır takip ediyorum sayfalar açık bekliyorum

600d 650d ve d5100 3 makinadan birini alacağım ama axess yok bonus ve maximum var ... GG de bonus kampanyası vardı ama ürünler n11 den pahalı yada özellikleri düşük

Al benden de o kadar
  • Canon 650D 18-55mm IS II Lens (Canon Eurasia Garantili) ürünü 6 ay önce gittigidiyorda 1499 tl ye satın almıstım.(100 tl maxipuanla 1399 tl)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.