Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.930
Cevap
121
Favori
637.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım.Üzerinde kit lens mevcut.Kingston 8gb class 10 kart aldım ,çanta olarakta loewpro 160 aw aldım.
    Başka tavsiye edeceğiniz bişey varmıdır almam veya yapmam gereken ?

Orijinalden alıntı: adoni

Arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım.Üzerinde kit lens mevcut.Kingston 8gb class 10 kart aldım ,çanta olarakta loewpro 160 aw aldım.

hayırlı olsun =) yalnız çanta marka ve modelinden hafıza kartına kadar birebir benim aldıklarımın aynısını almışsınız, güle güle kullanın =)

CANON EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Canon Eos 600D Olympus OM10, Zuiko OM 50mm f1.8, Canon A1, Canon FD 100-300, Canon FD 50 mm f1.8, Braun VarioZoom Flash, Pentax SMC AF 35-70mm F2.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonusbirkafa

quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım.Üzerinde kit lens mevcut.Kingston 8gb class 10 kart aldım ,çanta olarakta loewpro 160 aw aldım.

hayırlı olsun =) yalnız çanta marka ve modelinden hafıza kartına kadar birebir benim aldıklarımın aynısını almışsınız, güle güle kullanın =)

Çok teşekkür ederim üstad

• arkadaşlar şu lensin fiyatına bakar mısınız, aman tanrım!
    www.klasfoto.com.tr
    Canon 600mm f/4L IS II USM Lens | Klasfoto.com.tr
    https://www.klasfoto.com.tr/Canon-EF-600-mm-f4L-IS-II-USM-Lens,PR-4065.html

Canon Eos 600D Olympus OM10, Zuiko OM 50mm f1.8, Canon A1, Canon FD 100-300, Canon FD 50 mm f1.8, Braun VarioZoom Flash, Pentax SMC AF 35-70mm F2.8

• 1. Sayın infected yanıtınız için teşekkürler. Bundan sonra 720p çekmeyi düşünüyorum.

2. Cam lcd korumasını bende aldım. Onu taktıktan sonra ekranı kapatmak mümkün olmuyor. Direk 600D için bu korumalardan yok. 60d için olanını veriyorlar.

Sürekli kullanım için zaten ekran ters çevirip kapatmadığımdan, kapanmamasını sorun yapmadım.

LCD ekrnı koruma açısından faydalı diye düşünüyorum.
  • çizik olmaması lazım size vitrin ürünü satmış olmasınlar orda açtırıp sensörün içine bile baksanız iyi olurdu ben dıaşrdan mal alırken malı dağıtıyorum mssaya inceliyorum. uçağın krgosunda gelen üründe çziiği bırakın toz olmaması lasım siz büyük bir ihtimalle yanınıza almışsınız birde ölü piksel, hot piksel testi yaoptırmış olsanız iyi olurdu..googla var bilgi nasıl yapılır diye merak ederseniz

• Tamam ben bi yarın gidip yerinde incelicem bakalım, haberdar ederim seni.. =)

• quote:

Orijinalden alıntı: infected

Tek Canlı Meyveler Kaldı zaten şu hayatta :)

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Şuhut/Afyon Cumartesi Pazarı

Fotoğrafı bu hale getirmek için değişik yöntemler olup, ben şöyle yaptım.

-Photoshop Cs 5 TR de fotoğrafı açtıktan sonra SEÇ(select) kısmından Renk aralığı seçtim. Renkler seçildikten sonra Seçimin Tersini aldım..
    -Daha sonra Görüntü(image) menüsünden Ayarlamalar-> Siyah-Beyaz Seçtikten sonra işlem tamamdır ;)
    -Değişik renkler için de History (Geçmiş) menüsünden seçim anında başka rengi seçebiliriz..

resim süper olmuş tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

resim süper olmuş tebrikler

Teşekkür ederim, bir kaç yerde unutulan meyveler var ama zamanla hata yapmamayı da öğreneceğiz elbet :) Havalar ısınmaya başladı artık bol bol fotoğraf çekebiliriz :)

Artık bende aranızdayım. Şimdilik 18-55 kit lens ile

Orijinalden alıntı: koray swıss

iyi aksamlar canon kullanıcıları ..

Artık bende aranızdayım. Şimdilik 18-55 kit lens ile

sende aramıza hoşgeldin o halde, hayırlı olsun güle güle kullan =)

• @koray hoşgeldin..

@koray hoşgeldin ;)

•  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Orjinal boyutta sığmadı bende küçülttüm :) değerlendirmeleri alalım :)

Canon EOS 600D

f 5/6
    ISO 400
    lens18 - 55
    1/60

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

Orjinal boyutta sığmadı bende küçülttüm :) değerlendirmeleri alalım :)

Canon EOS 600D

f 5/6
    ISO 400
    lens18 - 55
    1/60

Emeğine sağlık :)
    "tempus fugit et nos fugimus in illus"
  • Meraba arkadaşlar. Çok acil olduğu için buraya yazmak istedim.
    Şu anda media markt'ta canon 550d 18-55lens + 35-300lens 1700lira. İlk defa 35-300 lens gördüm. Nedir ne değildir bu 35-300lens işe yarar mı tavsiye eder misiniz?

Broşür:http://www.mediamarkt.com.tr/specials/ulusal-flyer-0308/images/05.jpg
  • Merhaba arkadaşlar , bende şuan itibariyle canon eos 600d 18-55 mm lensi ile birlikte almış bulunuyorum sonunda, doğru karar verdim düşüncesindeyim =) , sizden ricam bu makine ile + ekstra 2 lenside alabilicek sağlam ömürlük sırt çantası tipinde bi çanta tavsiyesidir, önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum tşkler şimdiden aranıza katıldığım için mutluyum =)

Orijinalden alıntı: chatixx

Meraba arkadaşlar. Çok acil olduğu için buraya yazmak istedim.
    Şu anda media markt'ta canon 550d 18-55lens + 35-300lens 1700lira. İlk defa 35-300 lens gördüm. Nedir ne değildir bu 35-300lens işe yarar mı tavsiye eder misiniz?

Broşür:http://www.mediamarkt.com.tr/specials/ulusal-flyer-0308/images/05.jpg

Tabiki bende yanlış görüyo olabilirim fakat , bence o 550d değil , bende bu akşam gördüm çünki media markette , 500d o makina ayrıca lenste 35-300 deil , 75-300 yazıyor sayfayı büyütünce biraz daha anlaşılır oluyor.yinede dikkatlice bakıp gidip bi sormanda fayda var ama dediğim gibi bu akşam bende bizzat media markete gittiğimde gördüm 500d 18-55 + 75-300 1700 liraydı.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.