Şimdi Ara

Canon EOS-1Ds Mark III ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: panasonica

arakdaşlar birde sormamın asıl nedeni bu makinayı alınca elimde kalırmı? yani açıkcası şu bilgiye ihtiyacım var benim: malum yol masrafalrı çok tutuyor.. yani bunu getirip az üzerine 100-200$ koyup satayım diyorum..açılmamış kutu halinde ..sonuçta her üründen bir adet getirme şansım oluyor.. yada şunu diyebilirseniz sevinirim.. kardeşim ''CANAON/NİKON....XXXX'' şunu getir anında satarsın.. yani sorun şu alt modeller orda olmuyor..yani tepeden 3-4 altı oluyor.. mesela burda 1000 çeşit sony kamera var diyelim.. .çeşit çeşit.. orda 2 model top model var..altı yok..altı nerde orda burda dubaide -türkiyede falan filan..umarım beni anlamışsınızdır..saygılar sunuyorum hepinize.. yani bu kolay satılırsa burda bundan bir adet alayım SLR yada DSLR ..fark etmez.iyiyse iyi deyn değilse ..kötü

1Ds Mark III ün türkiye fiyatı 8000 euro + kdv falan. ordan alsanız alsanız 5000 euroya alırsınız. burda 6000-7000 euroya satılabilir ama tabi alıcısı çıkarsa. tabi bunları tahmini yazıyorum o makinanın piyasası hakkında en ufak fikrim yok. bu makinalar öyle geniş kitleye hitap etmez, pat diye satamazsınız. dediğim gibi profesyoneller kullanır.
    sizin dslr bilginiz tecrübeniz yokmuş. kendiniz için alacaksanız almayın sakın. 450D, 40D veya 50D yada nikondan D90 falan bakın. ama satıcam derseniz ve 4000-5000 euro civarına bulursanız değerlendirin. yada fotokritikte falan bi sorun bilenlere. onlara piyasasını daha iyi bilirler.

satmak için makina getirecekseniz nikon D90 yada canon 50D falan getirin bence. ikiside yeni model ve merak edeni talibi çok olur.

• nikon d90 ı alan olur mu? kardeşim..

nikon d90 ı alan olur mu? kardeşim..

Sen alırsan alan olur...

sen bu işden para mı kazanmak istiyorsun.git abartıya kaçmadan getirebildiğin kadar getir.şimdi tutup markIII getirecek diyorsan biraz saçmalık olur.

Madem kafana koydun

canon S5,canon eos 400,canon eos450,canon eos 40D

nikon d80,nikon d90,nikon d100,nikon d200,nikon d300

pentax k10d,k20d,k100d,k200d

tutan mı var.çerez gibi de satarsın.al alabildiğin kadar.

intel e4500, gigabyte p35c ds3r, kingston ddr2 800, palit 8600gt super, asus ta-d52

pentax k100d super+smc da 18-55
    revuenon 400s 38 mm
  • panasonica :

1 tane getirebiliyorum diye bişey yok
    ben hong kongdan 4 tane DSLR body (300d, d70s, 20d, 30d)
    yanında 5 tane compact (ikisi fujifilm 6500)
    4 tane lens
    1 adet sony video kamera
    1 adet araba amfisi (alpine)
    1 adet laptop (toshiba)

alıp gelmiştim geçen sene.

taktikleri bildikten sonra sorun yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 15 Eylül 2008; 19:37:23 >
  • _____________________________

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • HK da fiatlar nasıl sence? japanyodan ucuz mu?..dün çindeki depocudan bi fiat listesi istedim ama sonuçta bunlar çindeki fabrikada üretilen mal..fiatları baz almamak lazım.. ama ne hikmetse burdaki malların arkasında da made in china yazar oldu ayni türkieyde geçen apple mac air e baktım onda bile made in china yazıyordu..
    Bilgi için ekliyeyim fiatları..alet denildiği gibi uçuk fiatta değil..japonyda olsa olsa 1500 dolardır.genelde %50-%70 oynar .
    Camera

Canon EOS-1Ds Mark II
    Price:1225usd

Canon EOS-1D Mark II N
    Price: 740usd

Canon EOS 5D
    Price:860usd

Canon SX100 IS
    Price:150usd

Canon EOS 350D
    Price:300usd

Canon EOS 400D/Digital Rebel Xti
    Price:310usd

Canon S5 IS
    Price:230usd

Canon EOS 40D
    Price:450usd

Canon EOS-1Ds Mark III
    Price:935usd

Orjinalden alıntı: esdicien

quote:

sen bu işden para mı kazanmak istiyorsun.git abartıya kaçmadan getirebildiğin kadar getir.şimdi tutup markIII getirecek diyorsan biraz saçmalık olur.

Madem kafana koydun

Saol Kardeşim..ben genelde elektronik alırken made in japan olmasına önem gösteriyorum..yoksa dubai de elektronik var ama tamamı uzak doğu malı.. hatta çoğu çin malı diyebilrim.. pentax i hiç duymadım ama nikon ve canon foto işinde iyi diye biliyorum.. d90 a bakacağım.. burda belki alan birini bulurum .millet alırken mega pixel ine mi bakıyor bu slr dslr nin ..mark 3 ü sormammın nedeni 22 MP olması ..yani bu yönü çekici geldi bana başka özelliği hakkında bilgim yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: esdicien

quote:

Madem kafana koydun

Saol Kardeşim..ben genelde elektronik alırken made in japan olmasına önem gösteriyorum..yoksa dubai de elektronik var ama tamamı uzak doğu malı.. hatta çoğu çin malı diyebilrim.. pentax i hiç duymadım ama nikon ve canon foto işinde iyi diye biliyorum.. d90 a bakacağım.. burda belki alan birini bulurum .millet alırken mega pixel ine mi bakıyor bu slr dslr nin ..mark 3 ü sormammın nedeni 22 MP olması ..yani bu yönü çekici geldi bana başka özelliği hakkında bilgim yok

Bak benden sana söylemesi eğer bu fiyatlara ordan alabilirsen.Ben senden bir eos 40D alabilirim.Ayrıca o fiyata s5 getirsen de karla satışında dahi peynir ekmek gibi satarsın.Pentax da canon ve nikon kadar güzel makinadır.Bazıları da ikisini almayıp hem fiyatının uygun da olması sebebiyle pentax tercih ediyorlar.Ama ben olsam gidince d100,d200,d300 ,40D,S5,450D üzerine yoğunlaşırım.Bu makinaların alıcısını her zaman bulabilirsin.dediğim gibi bir 40D yi o fiyata getirirsen ben bile alabilirim.

Unutmadan markIII öyle sadece pixeli büyük bir makina değil.Onun her adam öyle kolay kolay kullanamaz.Bas çek yapamazsın onunla işin ustası olmak lazım.full manuelden çekim yapacak çünkü.onun için alıcıda sıkıntı çekersin.Ama bu fiyata da getirirsen kesin satılır diyebilirim.gittigidiyorda şu anda 5 milyardan fazla bu makine.Genel müşteri yelpazasi nikonun ve canonun saydığım modelleri kadar olmaz

intel e4500, gigabyte p35c ds3r, kingston ddr2 800, palit 8600gt super, asus ta-d52

revuenon 400s 38 mm

• Bilig için teşekkürler .d40 a bir bakayım o zaman birde nikon için ne önerirsin.. yani 1 adet ondan bir adet öbüründen getireyim diyorum..zaten fala getirme imkanım olmaz..kontrol oluyor gümrükte..kişi sayısı ne ise her bir üründen bir adet oluyor getirmek

Bilig için teşekkürler .d40 a bir bakayım o zaman birde nikon için ne önerirsin.. yani 1 adet ondan bir adet öbüründen getireyim diyorum..zaten fala getirme imkanım olmaz..kontrol oluyor gümrükte..kişi sayısı ne ise her bir üründen bir adet oluyor getirmek

aman ustam gidipde d40 alma d40 nikonun.canonun ki 40D.nikondan da getirirsen d300 getir derim ben.

revuenon 400s 38 mm
  • para vaqr huzur var kardeşim, alsın arkadaş, bize sadece harika makine demek düşer :D

Orjinalden alıntı: Rouvax

para vaqr huzur var kardeşim, alsın arkadaş, bize sadece harika makine demek düşer :D

baba para ne gezer bizde ya
    şöyle yapıyorum ..kredi kartı ile alıyorum.. 6 yada 12 ay da ödüyorum..
    Huzur ne gezer baba bu arada bizde yahu
    sonuçta alıcısı olmıyan makina ise almakta biraz kerizlik olur.makina makinadır... sormamın nedenide bu
  • hocam
    bunlar sizin aldığınız fiyatlarmı?
    bence fiyatlarda yanlışlık var. yada size bu fiyatları veren dalga geçmiş. bu fiyatlara bahsi geçen ürünleri almanız çok zor. veriyorlarsada önce bir düşünürüm.
    quote:

HK da fiatlar nasıl sence? japanyodan ucuz mu?..dün çindeki depocudan bi fiat listesi istedim ama sonuçta bunlar çindeki fabrikada üretilen mal..fiatları baz almamak lazım.. ama ne hikmetse burdaki malların arkasında da made in china yazar oldu ayni türkieyde geçen apple mac air e baktım onda bile made in china yazıyordu..
    Bilgi için ekliyeyim fiatları..alet denildiği gibi uçuk fiatta değil..japonyda olsa olsa 1500 dolardır.genelde %50-%70 oynar .
    Camera

Canon EOS-1Ds Mark II
    Price:1225usd

Canon EOS-1D Mark II N
    Price: 740usd

Canon EOS 5D
    Price:860usd

Canon SX100 IS
    Price:150usd

Canon EOS 350D
    Price:300usd

Canon EOS 400D/Digital Rebel Xti
    Price:310usd

Canon S5 IS
    Price:230usd

Canon EOS 40D
    Price:450usd

Canon EOS-1Ds Mark III
    Price:935usd

• 10 tane 5D alır mısın bana para versem?

Fiyatlar çok komik ya, doğru çıkarsa benim ekipmanı vercem sana söz
  • hocam listede yanlışlık var 1ds m3 1000 doalr olamaz yanı olmamalı eğer oyle olsa herkes alır birtane bence onlar da bir imitasyonluk var gibi digipte çakma mal alıp gelme elinde patlar valla kameralar..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.