Şimdi Ara

canon b200 hatası çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
19.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende canon mg 6450 vardı.1 ay önce yazıcı b200 hatası verdi. internetten aramadığım uygulamadığım yöntem ( yıkama, çipleri bantlama ) kalmadı. çözüm alamadım. en sonunda canon yabancı forumlarından denediğim bir yöntem işe yaradı. bunun için ; 1 ) yazıcı kapalı olsun. 2 ) mürekkep kısmının kapağını açın.
    3 ) yazıcıyı açın. 4 ) mürekkep sağa gidip ortaya gelmeden kapağı aşağı indirin. yazıcıdaki hata 2. denememde ortadan kalktı. iki haftadır 1000 civarında çıktı aldım. şu an sıkıntı yok. darısı başınıza.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Canon B200 Hatası Çözümü: Kapsamlı Bir Kılavuz

Canon B200 hatası, Canon yazıcı kullanıcıları tarafından sıkça karşılaşılan bir sorundur. Bu hata, yazıcının kartuşlarını tanıyamadığını veya kartuşların arızalı olduğunu gösterir.

Canon B200 Hatasının Nedenleri:

• Bozuk veya hasarlı kartuşlar
    • Kirli kartuş kontakları
    • Yazıcı kafası arızası
    • Yazıcı sürücüsü sorunları

Canon B200 Hatası Çözümü Adımları:

1. Kartuşları Çıkarın ve Yeniden Takın: Kartuşları yazıcıdan çıkarın ve tüm temas noktalarını temiz bir bezle silin. Ardından kartuşları tekrar doğru şekilde takın.

2. Yazıcı Kafasını Temizleyin: Yazıcınızın kullanıcı kılavuzunda yazıcı kafasını temizleme talimatlarını bulun ve adımları izleyin.

3. Yazıcı Sürücülerini Güncelleyin: Yazıcının üretici web sitesine gidin ve en son yazıcı sürücülerini indirin ve yükleyin.

4. Alternatif Kartuşları Deneyin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, alternatif kartuşlar kullanmayı deneyin. Uyumlu mürekkep kartuşlarını kullanmak önemlidir.

5. Canon Müşteri Hizmetleriyle İletişime Geçin: Diğer tüm seçenekler tükendiyse, Canon müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Önemli Notlar:

• Kartuşların doğru şekilde takıldığından emin olun.
    • Yazıcı kafasını çok sık temizlemeyin, çünkü bu hasara neden olabilir.
    • Yazıcı sürücülerini düzenli olarak güncelleyin.
    • Uyumsuz mürekkep kartuşları kullanmaktan kaçının.

Bu adımları izleyerek, Canon B200 hatasını çözebilir ve yazıcınızı sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://www.kartusdestek.com/canon-b200-hata-kodu-ve-cozum-yontemi/

burdan bakınız lakin ben bu şekil yapıyorum ve tekrar sorun yaşanmıyor.

Orijinalden alıntı: Hepsikartus

http://www.kartusdestek.com/canon-b200-hata-kodu-ve-cozum-yontemi/

burdan bakınız lakin ben bu şekil yapıyorum ve tekrar sorun yaşanmıyor.

Sinirden artık yazıcıyı parçalarını ayırdım, bari şu kafayı da kolonya ile bi iyice temizleyeyim dedim. Onu yaptığımdan beri bir haftadır B200 hatası vermedi.

Yazıcıyı parçalamak üzere olanlar deneyebilir. Olur da yine hata verirse buradan yazarım.
  • 3 aydır kenarda beklettiğim yazıcı için dünhttps://www.youtube.com/watch?v=C5eQZmzZMqo adresindeki videoyu izledim. ikinci kısımda gösterdiği gibi arka pinlerin 4'ünü bant ile kapattım. yazıcıyı tekrar açtım hata geçmedi. tekrar yazıcıyı açarken kapağı açtım. kartuşlar sola doğru giderken kapağı geri kapattım ve yazıcı da hata kalmadı. ara ara yabancı forumları takip edip değişik metodları uyguluyordum. ama ne yaptıysam işe yaramıyordu. şu ana kadar 100 civarı çıktı aldım. yazıcı çalışıyor. canon bir şekilde bizleri kandırıyor.
    bu hatanın baskı kafası yanmış olabileceği dile getiriliyordu. darısı başınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkafkas -- 4 Ekim 2019; 8:57:13 >

• Bende bu yöntem işe yaradı. Şuan sorunsuz çalışıyor. Yazıcı modeli: iX6850
    Tufan KAYAyoutube
    Canon Pixma MG7550 Yazıcı Arızası ve Tamiri (B203)
    https://www.youtube.com/watch?v=UkiluLTLhwY

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.