Şimdi Ara

Canon A70'im Bozuldu ! Tamir'e değer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3yıldır severek kullandığım Canon A70'im geçen gün ekrana anlamsız bir görüntü vermeye başlamıştı. Bunun üzerinde erkayalar teknik servisine götürdüğümde bana DC Lens açık kalmış, DC Unit değişecek dediler. Bu işlem için 140YTL ücret talep ettiler.

    Erkayalar'ın fiyat politikasını biliyorum yıllardır Canon ürünlerini 2 hatta 3katına sattılar. Acaba şimdi makinemi hiç tamir ettirmeden üzerine biraz daha koyup orta halli bir Kodak ürünü mü alsam ? Yada Erkayalar dışında başka bir yere makinemi yaptırabilir miyim ? Çok kötü zaman denk geldi bu sorun siz olsanız ne yapardınız ? Teşekkürler...



  • Bence makineni erkayalar da tamir ettir.
  • Slm

    Ben olsam kesinlikle tamir ettiririm. Daha once A60 kullandım. A60 ve A70 cok iyi performansa sahip makinalardır. Cok memnun kalmıstım. 10 makinaya yakın model gecti elimden inan A60 hala aklımın kaldıgı modeldir. A serisininin en basarılı modelleri bunlar. 140 milyon icin gozden cıkarmakla makinana yazık edersin.
  • Bende hp M417 tamir ettirmek istiyorum eskişehirde bir yer bulamadım nerde tamir ettirebilirim.
  • Bende makinemden çok memnunum, belki alacağım çoğu Kodak Hp Casio vs. onun yerini dolduramıycak ama Erkayalar yüzünden Canon dan soğumaya başladım. Bugün 140YTL yarın başka bir sorun çıkarsa 100-200Ytl geçire geçire ... Şu anda A70 in değeri acaba aşağı yukarı nedir ? Veya A70 ayarında makinelerin fiyatları ne durumda bilen var mı ?

    @Lcevik: dostum makineni aldığın yere götürürsen onlar ithalatçı firmayla bağlantıya geçip tamir ettirirler. Veya HP'nin ithalatçısı ile direk bağlantıya geçmeyi deneyebilirsin ama sanırım yerleri İstanbul'da. Arayıp görüşürsen sana yardımcı olurlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.