Bildirim
Canon A570 IS mi yoksa Kodak M893 IS mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
soruyu keşke üst konuda sorsaydınız.
kodak ile canon un bir çok öelliği aynı. sensör boyutları aynı. ikisinde de görüntü sabitleyici var. ama enstantane de canon daha iyi. kodak ın 4 sn canon un 15 sn. ayrıca marka olarak da canon daha iyi diyebilrim. ama szin için video da önemliyse kodak alın derim. -
Kesinlikle Canon A570is tabiki. A570is tam kontrollu bir makinadır. Optik vizoru vardır. Kalem pille calısması avantajdır. M modda pozlama sonucunu lcd den verebiliyor. Manual netlemede yapabiliyor. Fotograf makinasında full kontrol cok onemlidir.
Kodak iyi makinalarında SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON lens kullanır ve objektifin uzerinde koyu puntolarla bunu belirtir. Sıradan makinaların objektfinde Kodak yazar sadece.
Her ikisinde sensor aynı fakat canon daha az mp ile daha kaliteli fotograf verebilir.
Canon 29 MP/cm² pixel density, kodak 33 MP/cm².
Canonda optik zoom daha fazla. Genis acılar aynı sayılır.
Canonda f degeri F2.6 - F5.5 iken kodakta F2.9 - F5.2 dir.
Canonda enstantene 15 sec-1/2000 sec iken kodakta 4 sec -1/2000 sec
Canonun flash menzili daha uzun
Kısaca fotografik acıdan canon cok daha iyi bir makina.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 5 Eylül 2008; 14:07:46 > -
ayrıca canon chdk ile pozlama süreleri 1/1.000.000 ile 65 saniye arasınde istediğiniz gibi ayarlıyabiliyor ve diyaframı 2,6ile 16 arasında seçebiliyorsunuz -
tabiki a570 is kodak olympustan uzak dur derim... -
samsung nv serisi nasıldır ? -
daha önce m modu olan 2 kodak ve m modu olmayan 1 sony kompakt makinem olmuştu. şimdi manuel ayarlara izin veren canon marka bir makinem var. bu makine ile güzel de çekseniz kötü de çekseniz sorumluluk çekene ait. çünkü aynı şartlarda ayarlamaları yapabilirseniz mükemmel yapamazsanız berbat sonuçlar çıkıyor.
manuel olarak yapılan ayarların sonucunu ekrandan görebildiğiniz için ayarlama yapmak zor değil. çok teknik bilgiye de ihtiyacınız yok.
canon gerçekten çok başarılı bir makine yapmış. (a570 ve a720 için konuşuyorum. diğerlerini bilmiyorum.) -
söylediğiniz kodak modelini tanımıyorum ama Canon A570 IS tam bi Fiyat/performans kralı TR garantili 250-300 lira civarına satılıyorki bu fiyata bu özellikler mükemmel -
İşi gerçek anlamda çok kurcaladıkça işin içinden çıkamıyorsunuz.Yani bu makineler arasında kaldıysanız da A570 diyorum..
Eğer bu iki makine arasında gidip geliyorsanız hiç düşünmemeli @ikarahal'in de bahsetiği gibi kesinlikle A570'te karar kılmalısınız..
-
Bir web sayfasında A570 için gece görüşü olduğu yazıyordu.
Var mı böyle birşey? -
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Bir web sayfasında A570 için gece görüşü olduğu yazıyordu.
Var mı böyle birşey?
quote:
Gece görüşü ve kılavuz çizgi görüntüleme özelliğine sahip 2.5'' LCD ekran
diyor... -
gece görüşünden kasıt nedir onu bilsek varmı yokmu ozaman söyleyebiliriz -
Yeşil görüş mü onu soruyorum. -
Saolun arkadaşlar bilgilendirme için, görünen o ki a570 için uygun fiyata satan bir yer bulmak lazım. Ben bu manuel olaylarıyle pek uğraşmam, peki canon auto ayarlarda nasıldır(kolaylık ve kullanışlılık açısından), ayrıca gece çekilen(manzara filan değil normal çekimler) fotolarda otomatik ayarlarda kalite nasıldır!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: weneorn
Saolun arkadaşlar bilgilendirme için, görünen o ki a570 için uygun fiyata satan bir yer bulmak lazım. Ben bu manuel olaylarıyle pek uğraşmam, peki canon auto ayarlarda nasıldır(kolaylık ve kullanışlılık açısından), ayrıca gece çekilen(manzara filan değil normal çekimler) fotolarda otomatik ayarlarda kalite nasıldır!!!
13 adet çekim modu var diye biliyorum..Manzara,portre,gece çekimi,hızlı gece çekimi,iç mekan,manuel ayarlar,enstantane önceliği,diyafram önceliği,program,çocuklar&hayvanlar,auto,,kolay,video gibi modlar bulunmakta.
(A590 makinemden kopya çekerek yazdım biraz ama.Ayrıca A570'te panaroma modu da bulunuyor diye biliyorum))
-
quote:
Orjinalden alıntı: weneorn
Saolun arkadaşlar bilgilendirme için, görünen o ki a570 için uygun fiyata satan bir yer bulmak lazım. Ben bu manuel olaylarıyle pek uğraşmam, peki canon auto ayarlarda nasıldır(kolaylık ve kullanışlılık açısından), ayrıca gece çekilen(manzara filan değil normal çekimler) fotolarda otomatik ayarlarda kalite nasıldır!!!
Auto modlarıda gayet iyi sonuçlar veriyor Büroteknik 260 ytl ye veriyor sanırım (Bu siteden alan oldu çok memnundular benim site hakkında bilgim yok güvenilirlik açısından ve garanti açısından sadece hep övgü dolu sözler okudum ) en ucuza veren site heralde fotozeynep'de çok övülen bi site -
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65
İşi gerçek anlamda çok kurcaladıkça işin içinden çıkamıyorsunuz.Yani bu makineler arasında kaldıysanız da A570 diyorum..
Eğer bu iki makine arasında gidip geliyorsanız hiç düşünmemeli @ikarahal'in de bahsetiği gibi kesinlikle A570'te karar kılmalısınız..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X