Şimdi Ara

Canon 350D alinir mi ? almaya gidicem Acil cvp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 250 buldum alsammi ? Cep telefonundan iyi cekermi foto ornek note 3 den iyimidir ? Bide alirken nelere dikkat edeyim bilgileriniz bekliyorum acil 1 saat sonra alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lense bağlı. İyi bir lens ile tabii ki Note 3'den çok daha iyi çeker. Çözünürlük olarak ise daha geride ama çok fark yok. Çok eski bir makine olduğu için dikkat etmekte fayda var. Shutter ömrü diye bir olay da var. Bu sayıya bakın kesinlikle. 30-40bin ve daha üstüyse hiç bulaşmayın. Ayrıca 250 lira olmasada 350-400 liraya daha yeni ve iyi makineler alınabilir. 250 liraya anca kompakt makine alınabiliyor, bu fiyata dslr bedava şeklinde bir düşünceniz olabilir fakat 10 senelik bir makine olduğunu ve dediğim gibi 350-400 liraya daha iyileri bulunabileceğini bilin. Eğer yanında lens varsa, shutter sayısı fazla değilse ve makine temiz kullanılmışsa almanızı tavsiye ederim yine de. Parasının karşılığını verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Eylül 2015; 15:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Lense bağlı. İyi bir lens ile tabii ki Note 3'den çok daha iyi çeker. Çözünürlük olarak ise daha geride ama çok fark yok. Çok eski bir makine olduğu için dikkat etmekte fayda var. Shutter ömrü diye bir olay da var. Bu sayıya bakın kesinlikle. 30-40bin ve daha üstüyse hiç bulaşmayın. Ayrıca 250 lira olmasada 350-400 liraya daha yeni ve iyi makineler alınabilir. 250 liraya anca kompakt makine alınabiliyor, bu fiyata dslr bedava şeklinde bir düşünceniz olabilir fakat 10 senelik bir makine olduğunu ve dediğim gibi 350-400 liraya daha iyileri bulunabileceğini bilin. Eğer yanında lens varsa, shutter sayısı fazla değilse ve makine temiz kullanılmışsa almanızı tavsiye ederim yine de. Parasının karşılığını verir.

Fazla para vermke istemiyorum durumum yok simdilik hevesim var oyuzden istiyorum hosuma giderse ust segmente gecerim bunun lensi iyimi deilmi nasil anlarim ? Shutter sayisini suanki sahibide bilmiyor nerden bakicaz ?

• Büyük ihtimalle 18-55 vardır. Lens çizik mi, odaklama motoru çalışıyor mu bakarsınız. Shutter sayısını normalde bir fotoğraf çekip onu camera shutter count diye aratınca çıkan sitelerden birine yükleyerek görürsünüz ama 350d çok eski olduğu için shutter bilgisi vermiyor olabilir. Bu durumda satıcının vereceği yaklaşık sayıya ve kullanım sıklığı bilgisine güvenmek zorundasınız.
  • quote:

Büyük ihtimalle 18-55 vardır. Lens çizik mi, odaklama motoru çalışıyor mu bakarsınız. Shutter sayısını normalde bir fotoğraf çekip onu camera shutter count diye aratınca çıkan sitelerden birine yükleyerek görürsünüz ama 350d çok eski olduğu için shutter bilgisi vermiyor olabilir. Bu durumda satıcının vereceği yaklaşık sayıya ve kullanım sıklığı bilgisine güvenmek zorundasınız.

Shutter yalan oldu ozaman :)
    Lens cizikmi diye nasil bakiyoruz ?
    Lens odaklama nasil yapiyorum ksuura bakma.hic kullanmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

Büyük ihtimalle 18-55 vardır. Lens çizik mi, odaklama motoru çalışıyor mu bakarsınız. Shutter sayısını normalde bir fotoğraf çekip onu camera shutter count diye aratınca çıkan sitelerden birine yükleyerek görürsünüz ama 350d çok eski olduğu için shutter bilgisi vermiyor olabilir. Bu durumda satıcının vereceği yaklaşık sayıya ve kullanım sıklığı bilgisine güvenmek zorundasınız.

Önemli değil :)

Güneşe tutup kılcal veya derin çizik var mı bakılabilir. Diğer konuda ise deklanşöre yarım basınca makine odaklayabiliyor mu bakmak lazım. Hani telefonlarda ekrana dokunuruz ve oraya odaklar ya işte aynı işi lensin içindeki odaklama motoru yapıyor. Odaklanamazsan fotoğraf net çıkmaz. Buna bakmak lazım yani.

• Anladim.aksam 8.30 da bulsucaz isi cikti adamin aldigimda sizi bilgilendiricem cok tesekkur ederim ins memnun kalirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben almanızı önermem. Nihayetinde 550D gibi bir model olsaydı belki ama o makine pek kullanılacak durumu yoktur sanırım.
  • Makineyi aldınız mı?

• quote:

quote:

quote:

Önemli değil :)

Güneşe tutup kılcal veya derin çizik var mı bakılabilir. Diğer konuda ise deklanşöre yarım basınca makine odaklayabiliyor mu bakmak lazım. Hani telefonlarda ekrana dokunuruz ve oraya odaklar ya işte aynı işi lensin içindeki odaklama motoru yapıyor. Odaklanamazsan fotoğraf net çıkmaz. Buna bakmak lazım yani.

Makinami aldim tesekkur ederim dediginiz herseyi yaptim problemi yok shutteri 13.856 cikti yaninda 16 gb hafiza karti hediye etti hosuma gitti makina
     Canon 350D alinir mi ? almaya gidicem Acil cvp

• quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

Makineyi aldınız mı?

Aldim dun aksam makinayi

• quote:

quote:

Makineyi aldınız mı?

Aldim dun aksam makinayi

Hayırlı olsun o zaman hocam. Ben de bir makine almayı düşünüyorum bugünlerde.

• quote:

quote:

quote:

Makineyi aldınız mı?

Aldim dun aksam makinayi

Valla hocam aldim cok hos bir makina temizde uygunada dusurdum hayirlisi artik hosuma gitti yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Makineyi aldınız mı?

Aldim dun aksam makinayi

Valla hocam aldim cok hos bir makina temizde uygunada dusurdum hayirlisi artik hosuma gitti yani

Ne kadara aldınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Makineyi aldınız mı?

Aldim dun aksam makinayi

Ne kadara aldınız?

240 aldim 16 gb hafiza kartida hediye etti sagolsun eski sahibi

• Hayırlı olsun. Güzel gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun. Güzel gözüküyor.

Tesekkurler

• Cep telefonu ile kıyaslamak abes olur, biri mercimek kadar diğeri eski de olsa 24mm sensor kullanıyor. İyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Cep telefonu ile kıyaslamak abes olur, biri mercimek kadar diğeri eski de olsa 24mm sensor kullanıyor. İyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

Tesekkurler anlamadigim icin sormustum sonucta devir kucukluk devri hersey kuculuyor buyuguyle ayni isi yapiyor

• Aynı işi yapmıyor iste, neyse ilerleyen zamanlarda avantaj-dezavantajını anlarsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.