Şimdi Ara

Canlıların temel bilesenleri (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir soru tipi var delirtti beni arkadaslar hangisinin sentezlenmesi sonucu asitlik yani ph duser hangisinin sentezlenmesi sonucu baziklik azalir gibi sorular var mantigi nedir ?

    seluloz
    protein
    glikojen
    glikoz
    yağ

    Sentez sonucu asitligi hangisinin azalir sebebiyle soylerseniz cok mutlu olurum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • asitligin azalmasi ph in dusmesi demekmi? eminmisin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skins

    asitligin azalmasi ph in dusmesi demekmi? eminmisin?

    Tabiki hayir ya kafam karismis..Yardım edecek yok mu bu arada ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum açığa çıkan madde veya sentezlemek için gerekli maddelere bakman yeterli olacaktır.Mesela protein sentezi için amino ASİT gerekli değil mi?Demek ki protein sentezlenirken asit kullanılır yani asit azalır PH artar.Keza yağın hidrolizinde yağ ASİDİ açığa çıkar,asit artar,PH azalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klinikeczacı

    Dostum açığa çıkan madde veya sentezlemek için gerekli maddelere bakman yeterli olacaktır.Mesela protein sentezi için amino ASİT gerekli değil mi?Demek ki protein sentezlenirken asit kullanılır yani asit azalır PH artar.Keza yağın hidrolizinde yağ ASİDİ açığa çıkar,asit artar,PH azalır

    Ufkumu açtın kardeşim saol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaLeBee


    quote:

    Orijinalden alıntı: klinikeczacı

    Dostum açığa çıkan madde veya sentezlemek için gerekli maddelere bakman yeterli olacaktır.Mesela protein sentezi için amino ASİT gerekli değil mi?Demek ki protein sentezlenirken asit kullanılır yani asit azalır PH artar.Keza yağın hidrolizinde yağ ASİDİ açığa çıkar,asit artar,PH azalır

    Ufkumu açtın kardeşim saol

    cevap 2-5 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AminoASIT yağ ASIDI ama glikozda oyle bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klinikeczacı

    Dostum açığa çıkan madde veya sentezlemek için gerekli maddelere bakman yeterli olacaktır.Mesela protein sentezi için amino ASİT gerekli değil mi?Demek ki protein sentezlenirken asit kullanılır yani asit azalır PH artar.Keza yağın hidrolizinde yağ ASİDİ açığa çıkar,asit artar,PH azalır

    Tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.