Şimdi Ara

canlıların sınıflandırılmasında nereler çıkarıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dershane hocamız konuyu anlatırken bir kısmının çıktığını söylemişti. nerelerin çıktığını bilen biri aydınlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Eskiden çok detay vardı. Kuşların, börtü böceklerin dolaşım sistemini ayrıntısına kadar gösteriyorlardı ama bu değişiklik olalı çok oldu. Onun dışında kaba hatları ile bilsen yetiyor.
  • hocam ondan haberim var fakat omurgasızlar kısmı kaldırıldı diye hatırlıyorum hocanın söylediğine göre. internetten kaynak bulamadım. kazanımları inceleyeceğim

• Eklem bacaklılarda sadece böceklerden sorumluyuz diye hatırlıyorum, selin hocanın bu konuda bir videosu vardı hocam ona bakabilirsiniz

• Abim 2015 mezunu sene başı işime yararsa diye kitaplarına bakayım dedim, şu anki müfredata şükrettim

• PhenomenalOne P kullanıcısına yanıt
    Valla öyle .d kurbağa damari incelemek nedir veterinerlik okuyoruz sanki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu senenin kazanımlarında şöyle yazıyor:
    bakteriler, arkeler, protistler, bitkiler, mantarlar, hayvanlar aleminin genel özellikleri örneklerle verilir; hayvanlar alemi dışında diğer alemlerin sınıflandırmasına girilmez
    hayvanlar alemi omurgasız hayvanlar, solucanlar ve böceklerle sınırlandırılır. omurgalı hayvanlar yakın çevreden örneklerle ilişkilendirilir.
    yine de siz de bir kazanımlara göz atsanız daha iyi olur
  • kirmizicekic K kullanıcısına yanıt
    hocam ben de aynen öyle okudum. omurgasızlarda sadece solucanlar ve böceklerden sorumluyuz. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 12 Mayıs 2020; 22:59:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.