Şimdi Ara

Canlı Tv uygulaması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu uygulamayı bir tanıdıkta gördüm ama hem TR hem de US store'da arattım bulamadım. Sanıyorum Lugesoft firması tarafından yapılmış bir uygulama?

Konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Bu uygulamayı bir tanıdıkta gördüm ama hem TR hem de US store'da arattım bulamadım. Sanıyorum Lugesoft firması tarafından yapılmış bir uygulama?

Konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

Şu an bende yüklü en beğendiğim uygulamalardan birisi. Store'de arattım fakat söylediğiniz gibi yok sanırım kaldırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil tv var,TR hesabında 3.5 tl filandı sanırım,
    kullanışlı bir uygulamadır,hem de Türk yapımı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumda "tv" adında bir klasörüm var. Bu klasörde sık kullandığım (kanald, show, ntvspor, cnbc-e vs...) kanalların dışında birde canlı tv uygulaması mevcut. Yayın akışları veya belli bir habere yada sadece o kanalın uygulamasından ulaşacağım bir bilgiye bakmayacaksam, yayını izlemek için canlı tv yi kullanırım. İhtiyacımdan fazla kanala sahip olduğu içinde buna benzer başka tv uygulamasıda indirmedim. Şimdi başlığı görünce bende AppStore dan baktım, bende göremedim. Sanırım kaldırılmış yada başka birşey. Bende bilmiyorum fakat güzel uygulamaydı. Umarım tekrar AppStore daki yerini alır...

• Alternatif olarak uyanik tv 'yi tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv plus kullanımı hakkında.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.