Şimdi Ara

Canlı Televizyon Windows 8 Store'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar arkadaşlar.

Daha önce Windows Phone için geliştirmiş olduğum Canlı TV programının Windows 8 versiyonunu sonunda hazırladım ve Windows 8 Store'a yükledim.

Uygulamanın detaylı açıklamasını bloğumdan veya store'dan okuyabilirsiniz. Uygulamanın eksikleri olabilir, gördüğünüz eksiklikleri benimle paylaşırsanız çok memnun olurum, elimden geldiğince çabuk şekilde isteklerinizi de ekleme fırsatım olur böylece. Görüşlerinizi bekliyorum.

Blog yazım: http://www.onurtirpan.com/onur-tirpan/programlar/canli-televizyon-windows-8/

Store linki: http://apps.microsoft.com/windows/app/canli-televizyon/119cfe0d-8251-4d75-82d4-a2150c330fef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolunet -- 4 Şubat 2013; 22:33:30 >

• eline sağlık hocam yayın kalitesi artma imkanı yokmu ?
  • Çok güzel deneme, ama yayın kalitesi berbat, tv seyretmek denince ilk ve de son şart yayın kalitesidir, bu yüzden en iyi görüntüyü veren sitelerin yer imlerini kaydederek seyretmeye devam..
  • eline sağlık....
  • Yayın kalitesi olarak uygulamada belirttiğim gibi benim müdahale şansım yok malesef arkadaşlar..

Yayın kalitesini yayını yapan kurum belirliyor, yayınları ben yapmaya kalkarsam da en az 2 sunucu gerekir bu iş için. Takdir edersiniz ki geliri olmayan ücretsiz hizmet veren bir uygulamanın yapabilecekleri aşağı yukarı bu kadar..

Teşekkürler yorumlarınız için, umarım daha kaliteli yayınlar sunmaya başlar kanallar, biz de uygulamaya ekleriz zevkle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolunet

Yayın kalitesi olarak uygulamada belirttiğim gibi benim müdahale şansım yok malesef arkadaşlar..

Yayın kalitesini yayını yapan kurum belirliyor, yayınları ben yapmaya kalkarsam da en az 2 sunucu gerekir bu iş için. Takdir edersiniz ki geliri olmayan ücretsiz hizmet veren bir uygulamanın yapabilecekleri aşağı yukarı bu kadar..

Teşekkürler yorumlarınız için, umarım daha kaliteli yayınlar sunmaya başlar kanallar, biz de uygulamaya ekleriz zevkle :)

Özür dilerim, yayın kalitesi diyerek yanlış ifade ettim, görüntü kalitesi demek istemiştim. Örneğin bazı sitelerde görüntü kalitesi Tv kanalının kendi sitesindekinden bile çok daha iyi oluyor, buna neden kullanılan medya oynatıcı olabilir belki de, konuyu bir de bu yönden araştırın isterseniz..

• Star eklenmemiş sanırım. Zira trt1 ve Star benim için önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tvyo ve netd gelirse kaliteli yayınlar olur storeda.
  • görsel olarak şık olmuş hocam. ama ben masaüstündeyken sizin programdan tvnin sesini dinleyemiyorum. win8in kısıtlaması mı bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

görsel olarak şık olmuş hocam. ama ben masaüstündeyken sizin programdan tvnin sesini dinleyemiyorum. win8in kısıtlaması mı bu durum?

evet hocam malesef win8 ile alakalı bir durum.

ama bu durumu uygulamayı ekranın sağ veya sol kenarına snap ederek aşabilirsiniz (ekranın 5'te 1''ini kaplayacak şekilde uygulama sağ veya sol tarafa monte oluyor ve siz kullanmaya devam edebiliyorsunuz pc'nizi.)
  • quote:

ama bu durumu uygulamayı ekranın sağ veya sol kenarına snap ederek aşabilirsiniz (ekranın 5'te 1''ini kaplayacak şekilde uygulama sağ veya sol tarafa monte oluyor ve siz kullanmaya devam edebiliyorsunuz pc'nizi.)

İlginç olan radyo programlarında yapmıyor bunu, masaüstüne de dönseniz çalmaya devam ediyor. Videolarda görüntü yoksa sese ne hacet diye düşünmüş olmalılar. Dediğiniz gibi ancak snap yapınca devam ediyor video veya tv.
  • quote:

Şimdi baktım da benim indirdiğim Canlı TV arayüzü sizin burada verdiğiniz resimlere hiç benzemiyor, aynı adlı bir başka uygulama daha mı var acaba?

• Bu konudaki uygulamanın adı Canlı Televizyon (TV değil). Aynı işi görüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65
    Bu konudaki uygulamanın adı Canlı Televizyon (TV değil). Aynı işi görüyorlar.

Konu sahibi arkadaş "Daha önce Windows Phone için geliştirmiş olduğum Canlı TV programının Windows 8 versiyonunu sonunda hazırladım ve Windows 8 Store'a yükledim." demiş de...
  • Haklısınız. Ben de ilk başta öyle sanmıştım, doğrudan bağlantıya tıklayarak kurunca fark ettim.
  • mağaza bu kadar sınırlıyken bu tür uygulamaların gelmesi güzel o yüzden tebrik ediyorum indirecem mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: fato65
    Bu konudaki uygulamanın adı Canlı Televizyon (TV değil). Aynı işi görüyorlar.

Konu sahibi arkadaş "Daha önce Windows Phone için geliştirmiş olduğum Canlı TV programının Windows 8 versiyonunu sonunda hazırladım ve Windows 8 Store'a yükledim." demiş de...

Karışıklık olmuş biraz, başkası o ismi benden önce aldığı için malesef başka bir isim seçmek durumunda kaldım. Benim uygulamamın adı "Canlı Televizyon"dur.

Tüm arkadaşlara yorumları için teşekkürler. Yakında bir kaç tasarım değişikliği ve bir kaç kanal eklemesi de yapacağım, daha güzel bir uygulama olacak o zaman diye umuyorum. Hatta tamamen yayını bende olan özel bir sinema kanalı da düşünüyorum. Direk güncel filmlerin yayınlandığı. Önerilere halen açığım :)

• ben daha öncelerde denemiştim güzel ama yayın kalitesinin artması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguyes95

ben daha öncelerde denemiştim güzel ama yayın kalitesinin artması lazım

Yayın kalitesini arttırmanın 2 yolu var,

Yayınları yapan kurumun (kanalın veya yayını yapan şirketin) yayını daha kaliteli vermesi (ki bu %50 kalite artışı ile %50 maliyet artışı demektir. Trafik biraz pahalı ülkemizde malesef...)

Diğer yol da tüm yayınları benim yayınlamam ki bunun için çok güçlü 2-3 sunucu gerekir. Bir sunucu aylık 200+- dolar maliyetli olacaktır.

Uygulamadan kazanç olmadığı için böyle bir yük malesef mümkün değil, uygulama ücretli olursa da kimsenin satın alacağını düşünmüyorum, alınsa da ne kadar ayakta tutar o sistemi meçhul...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguyes95

ben daha öncelerde denemiştim güzel ama yayın kalitesinin artması lazım

Yayın kalitesini arttırmanın 2 yolu var,

Yayınları yapan kurumun (kanalın veya yayını yapan şirketin) yayını daha kaliteli vermesi (ki bu %50 kalite artışı ile %50 maliyet artışı demektir. Trafik biraz pahalı ülkemizde malesef...)

Diğer yol da tüm yayınları benim yayınlamam ki bunun için çok güçlü 2-3 sunucu gerekir. Bir sunucu aylık 200+- dolar maliyetli olacaktır.

Uygulamadan kazanç olmadığı için böyle bir yük malesef mümkün değil, uygulama ücretli olursa da kimsenin satın alacağını düşünmüyorum, alınsa da ne kadar ayakta tutar o sistemi meçhul...

tamam dediğinizi anlıyorum çünkü daha öncelerde bende böyle bir program yazmıştım. Benim tavsiyemi profesyonel bir application üretmek istiyorsanız dikkate almalısınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.