Şimdi Ara

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
12.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ / Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?üniversite nasıl?hocalar kampüs,çıkınca olanakları vs?

• Walla çankaya da okumuorm ama orda okuyan arkdaşlarm vr yanlarına gidiorm sürekli...Pek memnun değiller çankaya dan hazırlık kızılay taraflarnda asıl kampüsleri balgatta sanırım pek büük bi yer deil aamaa mühendislik okucaksan git başkent hatta yapabiliosan bilkentte okuo çankaya nın hukuk u iyi sadece bn öle biliyorum...
  • saol dostum ama çankayada elektronik ve haberleşme okumak mı iyi,hacettepede kimya mühendisliği mi..zor bi çelişkideyim..
  • Cankaya Endustri de okuyorum ben. Gecen sene hazirliktim ama yine de ufak tefek bilgim var kampus hakkinda.

Kampus kucuk binalar yetersiz ama hocalar gayet guzel. Cogu hoca odtu de ders veriyo ya da odtuden yas dolayisiyla ayrilip cankayada calismaya baslamis.

Elektronik haberlesme bence kimya muhendisliginden daha iyi bi bolum ama son karar senin. Eger baska merak ettigin bisey varsa sorabilirsin
  • Merak ettiğim yeni kampüs hakkında bilginiz var mı,ne kadar zamanda tamamlanır?Okulun sosyal imkanları nasıl?Arkadaşlık ortamı iyi mi?Eğitici seminerler oluyor mu?Kampüs çok küçük ve çok mu yetersiz?Ve çıkınca iş imkanları bakımından çankaya üniversiteli olmak ne gibi bir fark yaratıyor?şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: reach61

Merak ettiğim yeni kampüs hakkında bilginiz var mı,ne kadar zamanda tamamlanır?Okulun sosyal imkanları nasıl?Arkadaşlık ortamı iyi mi?Eğitici seminerler oluyor mu?Kampüs çok küçük ve çok mu yetersiz?Ve çıkınca iş imkanları bakımından çankaya üniversiteli olmak ne gibi bir fark yaratıyor?şimdiden teşekkürler

Yeni kampus eskisehir yolu 27. km de yapiliyor suanda ve 2-3 yil icinde tamamlanir dedi en karamsar hocamiz

Sosyal imkan olarak hazirlik binasinda gercekten cok kotu tek yapabilcegin otoparkta sigara icerken insanlarla konusmak. Kampus hakkinda pek bi bilgim yok.

Arkadas ortami sana bagli yani iyi insanlarla tanisirsan tabii iyi arkadaslik ortamin olur. Mesela benim ortamim gayet guzel bana gore.

Egitici seminer konusunda gercekten guzel. Gecen sene katilamadim ama bu sene butun seminerlere katilmayi dusunuyorum

Kampus kucuk bina cok karmasik ama alistiktan sonra guzel gelir belki bilmiyorum

Is imkanlari hakkinda pek bi bilgim yok ama sen yaz stajlarini basarili bi sekilde yapip kariyerinle alakali seminerlere katilip sertifika alirsan ve 3. dil ogrenirsen is bulman kolaylasir gibime geliyor. Egitim dili ingilizce zaten biliyorsundur

• evet biliyorum peki son soru,hacettepe kimya müh ya da anadolu üniversitesi inşaat müh da seçenekler arasındayken,çankaya elektronik ve haberleşme müh.ü tavsiye eder misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ YURTLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet biliyorum peki son soru,hacettepe kimya müh ya da anadolu üniversitesi inşaat müh da seçenekler arasındayken,çankaya elektronik ve haberleşme müh.ü tavsiye eder misiniz?

Bana gore bu 3u arasinda en iyi bolum elektronik ve haberleşme mühendisligi, en guzel universite de Anadolu Universitesi.

Yap artik sen tercihini

• teşekkürler artık benim yerime baskası yapsın tercihi yoksa bu cemberde kendimi kaybedicem
  • quote:

teşekkürler artık benim yerime baskası yapsın tercihi yoksa bu cemberde kendimi kaybedicem

Eger endustri muhendisligi desen tereddut etmeden gel derdim ama o bolum hakkinda bi bilgim yok maalesef.Bence okulu dusunme bolumu dusun sonucta egitim biyere kadar gerisi senin sevidigin meslekte kendini gelistirmene bakar

• Aslında endüstriye de gelebilirim burslu kazancam zaten,peki ne ayrıcalığı var tereddütsüz tavsiye ettiniz
  • quote:

Aslında endüstriye de gelebilirim burslu kazancam zaten,peki ne ayrıcalığı var tereddütsüz tavsiye ettiniz

Endustri bolumunde gercekten cok kaliteli hocalar var.
  • Peki bir şekilde elektronik ve haberleşme müh hakkında bilgi alabilir misiniz?gerçekten minnetkar kalırım
  • quote:

Peki bir şekilde elektronik ve haberleşme müh hakkında bilgi alabilir misiniz?gerçekten minnetkar kalırım

bikac tane arkadasim var bilgi almaya calisirim
  • çok teşekkürler inanın çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim89

quote:

Aslında endüstriye de gelebilirim burslu kazancam zaten,peki ne ayrıcalığı var tereddütsüz tavsiye ettiniz

Endustri bolumunde gercekten cok kaliteli hocalar var.

Bende Gazi ve Çankaya arasında kaldım . Endüstri Müh okuycağım ama kesnlikle.

Biraz daha bilgi vermen mümkünmü?
  • [Salim89 sana pm attım.]

arkadaşlar Çankaya Üniversitesi hakkındaki bilgilerinizi yazabilir misiniz?

yalnız lütfen eğitimin kalitesi, üniversitenin diğer devlet/vakıf üniversitelerine göre durumu gibi konulardaki bilgilere ağırlık verelim.

şimdiden teşekkürler...

sevgiler...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 6 Haziran 2016; 12:53:40 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlys -- 19 Haziran 2013; 12:54:07 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlys -- 19 Haziran 2013; 12:53:27 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.