Şimdi Ara

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
12.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ne yaptınız okul başlamadan soğudum ben ! Siyasetteyim bende ama inanın adım atasım yok. :( Şaka mı bu ??
  • Çankaya hukuku kazandım. Bilgisi olan?
  • Ya Beyler Saçmalamayın ya,Yok Okuldan Soğudum Yok Bilmem Ne,Adı üstünde Çankaya Üniversitesi,Eğitimi (Özellikle Hukuk 1 numara) İyidir.Şu Andan İtibaren Mühendislik Fakültesi ODtülü Hocalardan Oluşmaktadır.
    Kampüsü Küçükmüşte Neymişte Sizin İçin kampüs mü Önemli Yoksa İyi Bir Eğitim ve Gelecek mi?
    Küçük Çocuklar Değiliz Artık Bu Tür şeyleri Geçelim Lütfen.

Hem kampüs Meraklılarınada Söyleyim.1-2 Yıl İçinde yeni kampüse Taşınılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean Penn

Ya Beyler Saçmalamayın ya,Yok Okuldan Soğudum Yok Bilmem Ne,Adı üstünde Çankaya Üniversitesi,Eğitimi (Özellikle Hukuk 1 numara) İyidir.Şu Andan İtibaren Mühendislik Fakültesi ODtülü Hocalardan Oluşmaktadır.
    Kampüsü Küçükmüşte Neymişte Sizin İçin kampüs mü Önemli Yoksa İyi Bir Eğitim ve Gelecek mi?
    Küçük Çocuklar Değiliz Artık Bu Tür şeyleri Geçelim Lütfen.

Hem kampüs Meraklılarınada Söyleyim.1-2 Yıl İçinde yeni kampüse Taşınılacak.

Sıtkı Alp'in söylediğine göre rektörlük ve hazırlık yeni kampüse taşındı fakültelerde en geç bahar dönemine yeni kampüse geçecek
  • hukuk fakültesini taşımasınlar
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlys -- 19 Haziran 2013; 12:51:53 >
  • 1-2 Yıl İçinde Tamamen Taşınıcakmış.
    Giderse Zaten İlk Önce Mühendislik Fakültesi Gider.
    Gayette Güzel Olmuş Kampüs.
    Serviste Ayarlancak Biraz uzak Olduğu için.
    Güzel Eğitimin Tadını Çıkarmaya Bakın,Kampüs Öenmli Değil.
  • bugün okulla görüştüm hazırlık yine kızılayda geçilme söz konusu diil muhtemelen 1-2 yıla okul taşınır!ama kampüsü önemsemiorum.arkadaş ortamı iyi olduktan sora bi önemi yok..ve tabiki en en en önemlisi eğitim...asıl merak ettiğim hzırlıkda verilen ingilizce dersleri anlamaya yeticekmi?bu konuda biraz endişeliyim????
  • Tabi ki en önemlisi eğitim ki bu da fazlasıyla var,arkadaş ortamıda güzel,oyunlar turnuvalar var,her an yardımcı olmaya hazır kişiler de var..gelelim hazırlığa,eğer hazrlğı atlamayı dşünen varsa sınavlar için bi kurs duzenleniyor,o kursa katılan garanti geçiyor..hazrlık okuyan da tbki hrşeyi anlar ama şunuda söyleyeym hazrlık okumayn orta sevydki bride dersleri anlar..
  • cevap verdiğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlys -- 19 Haziran 2013; 12:54:44 >
  • bu konuyu yukarı alalım mimarlığına gitmeyi düşünüyorum biraz bilgi verseniz.
  • Üniversitede hala eğitime devam etmekteyim. Sıkıntı olan sormak istediği olan pm atabilir.

Edit : buradan sorarsanız daha iyi arkadaşlar konu canlanır hem de. Özeliikle insanlardaki çankaya üniversite mi, aman boşver kötü kampüsü var eğitimi orta düzeyde düşüncesi geçmemiş. Sanırım eski yorumlara bakılıyor. Her türlü yardıma hazırım, ben yazarken korkarak yazmıştım ama iyi ki yazmışım diyorum şu an o yüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlmostFly -- 18 Haziran 2014; 19:50:38 >
  • Hazırlık bölümü ve diğer bölümlerin büyük bir kısmı yemi kampüse taşındı. Yeni kampüse imkanınız varsa gidip bakmanızı da öneririm hem yol bakımından hem de benim kanaatimce güzel bir görünümde olan ortamı görmeniz için.

Eski kampüs yani balgat kampüsünde hukuk ve mimarlık bölümü bulunuyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlerdir çankaya üniversitesiyle ilgili araştırıyorum hepsi eski bilgiler sonunda buldum seni öncelikle okulda verilen eğitimin yeterliliğiyle ilgili bilgi verebilir misin. şuan orada okuyorsun sanırım diğer okullardan eksik hissettiğin bi durum var mı ? ulaşım çok sıkıntı çıkarıyor mu ? semt servisleri var ücretsiz bunlar sürekli devam ediyor mu ? son olarak ben burslu olarak gelicem maddi durumda orta halli. genellikle öğrenci iletişimi nasıl? burslu-burssuz olarak hem öğrenciler arasında hemde hocalar arasında herhangi bir ayrım var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: regwerde

günlerdir çankaya üniversitesiyle ilgili araştırıyorum hepsi eski bilgiler sonunda buldum seni öncelikle okulda verilen eğitimin yeterliliğiyle ilgili bilgi verebilir misin. şuan orada okuyorsun sanırım diğer okullardan eksik hissettiğin bi durum var mı ? ulaşım çok sıkıntı çıkarıyor mu ? semt servisleri var ücretsiz bunlar sürekli devam ediyor mu ? son olarak ben burslu olarak gelicem maddi durumda orta halli. genellikle öğrenci iletişimi nasıl? burslu-burssuz olarak hem öğrenciler arasında hemde hocalar arasında herhangi bir ayrım var mı ?

Okuldaki eğitim gayet yeterli düzeyde benim düşünceme göre. Zaten okulun böyle kötü gibi gösterilmesinin asıl nedeni baba parası ile gelip, parayı basar diplomayı alırım ya ehhehee diyen zekasızlar. Ben inşaat mühendisliğideyim şu an ve gayet müthiş bir iletişim var öğrenci ile hocalar arasında. Eksik gördüğüm tek konu, spor salonu yeni kampüse daha yapım aşamasında o sıkıntı çıkarıyor. Ulaşım şöyle diyeyim. Her saat 40 geçe sıhhıye balgat ve tokiye servisler var. Bunlar yol üzerindeki güzargahlarda da bırakabiliyor. Okuldan sıhhıyeye ulaşım 40 dakika filan sürüyor. Aynı şekilde sıhhıyeden de 40 gece ulaşım imkanları var. Semt servisleri sabah, öğlen(3,30 civarı hazırlık bitince) ve akşam( tüm dersler bitiminde var). Bu servislerin hepsi tamamiyle ücretsiz istediğinize binebiliyorsunuz. Burslu-bursuz ayrımı diye kesinlikle bir şey yok. Ancak ortalama yükseltirseniz biraz göze batıyorsunuz tabi o her okulda oluyor hocalar herhangi bir ayrım gözetmiyor ancak derse katılım ve çalışma gibi gayretler gösterdiğiniz zaman ayrı bir ilgi gösteriyorlar. Umarım sorularınızın hepsini cevaplayabildim. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah ne diyim cevaplarımı aldım bende gelirsem inşaat mühendisliğine gelicem..bide bitirdikten sonra bi odtü gibi olmaz ama üniversitenin bi etkisi oluyor mu iş bulma zamanında? staj bulma konusunda etkili mi yoksa bize mi bırakıyor ? son olarak öğrenci kulupleri aktif mi? üniversite bu kulupleri destekliyor mu ?
  • arkadaşlar merhaba :) ben bu sene ünili olcam inşallah tercihlerimin arasında çankaya endüstri müh var. ama kafama takılan şeyler var. çankaya'dan mezun olmanın bana ne gibi bir getirisi olabilir? iş olanakları nasıl olur? aldığım eğitimin iş hayatımda ne kadar katkısı olur? bir de dil tabiki..ingilizce eğitimi yeterli mi gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

quote:

günlerdir çankaya üniversitesiyle ilgili araştırıyorum hepsi eski bilgiler sonunda buldum seni öncelikle okulda verilen eğitimin yeterliliğiyle ilgili bilgi verebilir misin. şuan orada okuyorsun sanırım diğer okullardan eksik hissettiğin bi durum var mı ? ulaşım çok sıkıntı çıkarıyor mu ? semt servisleri var ücretsiz bunlar sürekli devam ediyor mu ? son olarak ben burslu olarak gelicem maddi durumda orta halli. genellikle öğrenci iletişimi nasıl? burslu-burssuz olarak hem öğrenciler arasında hemde hocalar arasında herhangi bir ayrım var mı ?

Okuldaki eğitim gayet yeterli düzeyde benim düşünceme göre. Zaten okulun böyle kötü gibi gösterilmesinin asıl nedeni baba parası ile gelip, parayı basar diplomayı alırım ya ehhehee diyen zekasızlar. Ben inşaat mühendisliğideyim şu an ve gayet müthiş bir iletişim var öğrenci ile hocalar arasında. Eksik gördüğüm tek konu, spor salonu yeni kampüse daha yapım aşamasında o sıkıntı çıkarıyor. Ulaşım şöyle diyeyim. Her saat 40 geçe sıhhıye balgat ve tokiye servisler var. Bunlar yol üzerindeki güzargahlarda da bırakabiliyor. Okuldan sıhhıyeye ulaşım 40 dakika filan sürüyor. Aynı şekilde sıhhıyeden de 40 gece ulaşım imkanları var. Semt servisleri sabah, öğlen(3,30 civarı hazırlık bitince) ve akşam( tüm dersler bitiminde var). Bu servislerin hepsi tamamiyle ücretsiz istediğinize binebiliyorsunuz. Burslu-bursuz ayrımı diye kesinlikle bir şey yok. Ancak ortalama yükseltirseniz biraz göze batıyorsunuz tabi o her okulda oluyor hocalar herhangi bir ayrım gözetmiyor ancak derse katılım ve çalışma gibi gayretler gösterdiğiniz zaman ayrı bir ilgi gösteriyorlar. Umarım sorularınızın hepsini cevaplayabildim. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz

eyvallah ne diyim cevaplarımı aldım bende gelirsem inşaat mühendisliğine gelicem..bide bitirdikten sonra bi odtü gibi olmaz ama üniversitenin bi etkisi oluyor mu iş bulma zamanında? staj bulma konusunda etkili mi yoksa bize mi bırakıyor ? son olarak öğrenci kulupleri aktif mi? üniversite bu kulupleri destekliyor mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

quote:

eyvallah ne diyim cevaplarımı aldım bende gelirsem inşaat mühendisliğine gelicem..bide bitirdikten sonra bi odtü gibi olmaz ama üniversitenin bi etkisi oluyor mu iş bulma zamanında? staj bulma konusunda etkili mi yoksa bize mi bırakıyor ? son olarak öğrenci kulupleri aktif mi? üniversite bu kulupleri destekliyor mu ?

Valla önemli olan okulun etkisi değil ama senin etkin olur diye düşünüyorum. Özellikle hocaların etkisi çok büyük olacak. Stajı daha bilmiyorum bir fikrim yok. Öğrenci grupları aktif ama katılan yok ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: bussra01

arkadaşlar merhaba :) ben bu sene ünili olcam inşallah tercihlerimin arasında çankaya endüstri müh var. ama kafama takılan şeyler var. çankaya'dan mezun olmanın bana ne gibi bir getirisi olabilir? iş olanakları nasıl olur? aldığım eğitimin iş hayatımda ne kadar katkısı olur? bir de dil tabiki..ingilizce eğitimi yeterli mi gerçekten?

Endüstri mühendisliğinin hocaları gayet başarılı diye biliyorum arkadaşlarımdan. Okulun size büyük bir getirisi olmayacak, bu bir gerçek. Ama zaten asıl farkındalığı siz yaratacaksınız, iş olanakları da bunu takip edecek tabi. Üniversite okuyan çoğu kişinin söylediği şey vardır, "iş okulda değil stajda ve çalışarak öğrenilir". Dil konusunda yatarak geçebilirsiniz fazla bi sıkınıtınız olmaz ancak öğrenerek çabalayarak da farkındalık sağlayabilirsiniz. Hazırlıkta 3 tane yabancı hoca vardı en son. Zaten eğitim %100 ingilizce olduğu için ister istemez öğreneceksiniz ingilizce, bi sıkıntınız olmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.