Şimdi Ara

Canım çok sıkkın arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benden size tavsiye hiçbir zaman insanlara sizin arkanızdan konuşma fırsatı vermeyin. Bir açığınızı bulmasınlar.

Bir ara kız muhabbetim olmuştu çalıştığım yerde. Şimdi herkes onu konuşuyor. İmalı imalı kızın adını söylüyorlar falan yanımda. Xx geldi xx aşağıda falan diyorlar. Çok dokunuyor. 3 kuruşluk insanların diline düştüm bana koyan o.

Konumum gereği o insanlarla muhattap olmak zorundayım. Çok canımı sıkıyor bu mevzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedikodu,fitne,iftira ve karalamayı o kadar seven bir milletiz ki nefret ediyorum.

Madem çok zoruna gidiyor, sana çok işe yarayan bir tavsiye vereyim. Aynı mevzuyu yaptıklarında baya kavga edecek gibi üstlerine yürüyüp bağıracaksın.

Değirmen suyunu taş koyarak kesemezsin. Yarın dene işe yaramazsa gel yüzüme tükür.
  • Denedim hocam denemez miyim. Bu sefer o sert çıktığım kişi gitti diğerlerine söyledi daha çok konuşmaya başladılar. Duymayan insanlara da duyurdular.

Dedim ya konumum onlardan üstün. Sonradan o pozisyona geldim. Terfi ettim gibi bişey oldu. İnsanlarda önceki mevzuları yüzüme vurmaya başladılar. Onlarla aynı konumdayken hiç konusu açılmayan şeyler şimdi açılıyor. Çoluk çocuğun diline düştüm.

Ben bu kadar dedikoducu bu kadar iftiracı insanların olduğu bir topluluk daha görmedim.İnsanlar tamamen can sıkıntısından yapıyor bunu konuşacak birşey yok kime iftira atsakta bize ekmek çıksa diye düşünüyor.

Yarın istifa edicem. Başka çalışabileceğim iş var orada çalışırım.

• kardeşim istifa etme bence duymazdan gel umursama seni kizgin görünce devam ettirirler sen tinlamazsan kimse bisey demez

• Ankabirdu A kullanıcısına yanıt
    Hocam denemediğim yol kalmadı 2 ay kimseyle iş harici konuşmadım. Takmadım hiç söylenenleri daha çok yapmaya başladılar. Sert çıktım dahada duyurdular.Ben konuyu kapattıkça gelip tekrar söylediler . Ben hayatımda insanların psikolojisinin bu kadar bozuk olduğu bir yer daha görmedim. Herkes kendini kanıtlama karşıdakini ezme peşinde.

Diğer iş daha yorucu daha az parayla çalışacağım yer ama yemin ederim daha huzurlu. Böyle insanlar yok.

• Kanibozuk insanlar her yerde var hocam malesef sen takmamaya devam et olmadi onlarin ustuysen fazla is yükle senin üstlerine git tembelliklerinden is yerine faydalarinin olmadiklarindan soz et.

• quote:

Orijinalden alıntı: crx9001

Hocam denemediğim yol kalmadı 2 ay kimseyle iş harici konuşmadım. Takmadım hiç söylenenleri daha çok yapmaya başladılar. Sert çıktım dahada duyurdular.Ben konuyu kapattıkça gelip tekrar söylediler . Ben hayatımda insanların psikolojisinin bu kadar bozuk olduğu bir yer daha görmedim. Herkes kendini kanıtlama karşıdakini ezme peşinde.

Diğer iş daha yorucu daha az parayla çalışacağım yer ama yemin ederim daha huzurlu. Böyle insanlar yok.
    "Herkes kendini kanıtlama karşıdakini ezme peşinde." demişsiniz. Aynen hocam katılıyorum size. Hayatta belli bi yere gelememiş insanlar yapıyor genelde bu tür hareketleri. Bir nevi egosunu tatmin etmeye çalışıyorlar. Artık evde eşiyle mi kavgalı, maddi yönden mi stresli vs. bilemeyiz. Ama bi yerde zincirler kopmuş belli. Kendini tatmin etmek için başka insanlara sarıyor böyle tipler. Hocam istifa edeceğim demişsiniz, etmeden önce iyi düşünün hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.