|
27 yaşındayım, 2-3 arkadaşım dışında pek arkadaşım yok. 1 tanesi liseden, 1 tanesi mahalleden(15km uzağa taşındı), 1 tanesi online. Hepsiyle hemen hemen hergün discorddan konuşuyorum. Mahalleden ve liseden olanla haftada 1 falan buluşuyorum (ayrı ayrı) Ama yetmiyor. Çok yanlız hissediyorum. Millete bakıyorum, çocukluktan, ilk okul liseden üniversiteden bütün arkadaşlarıyla hala konuşuyorlar. Eski ilk okul arkadaşlarımı instagramda görüyorum hala beraberler. Lisede fazla arkadaşım yoktu o yüzden bilmiyorum. Ünidende sadece 1 arkadaşımla telefonlaşıyoruz (zaten ünide tek arkadaşımda oydu) Bu durumdan çok ama çok mutsuzum. Mahalleden ara sıra konuştuğum başka bir arkadaşım var. Beni sadece lise arkadaşları müsait değilse yani çıkacağı başka kimse yoksa dışarı çağırıyor. Adamı 3 gündür dışarı çağırıyorum, gelemem arkadaşlara sözüm var diyor. Ben zaten zor arkadaş edinen bir insandım. İçe dönük bir insanım. Ama artık şöyle bir problemim var. Yeni arkadaşlar edinmek istesemde bu mümkün değilmiş gibi hissediyorum. Herkesin arkadaş grubu çocukluğundan yada en geç liseden geliyor. Kimse sorsam lise sonrasında hiç arkadaş edinmedim, ihtiyacımda olmadı diyor. Herkes sosyal çevresini belli bir yaştan sonra kapatıyor çünkü zaten yeterince insanla tanışmış oluyorlar. E böyle oluncada 20 li yaşlardan sonra benim gibi yanlız insanların arkadaş edinmesi imkansız hale geliyor. Sokağa çıkıyorum, benden yaşça küçük çocukları arkadaş gruplarıyla görüp imreniyorum. Çok ama çok çaresiz ve tek başıma hissediyorum. Tavsiye verirseniz, benimle dertleşirseniz çok iyi olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 7 Ağustos 2025; 23:35:33 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt